Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit zijn de voordelen van een praktijkruimte aan huis

De ideale praktijkruimte biedt je cliënten privacy. Het is niet te ver van huis en het beschikt over alle nodige voorzieningen. Wil jij in de perfecte praktijkruimte werken? Waarom zou je er dan niet een op maat laten maken en in de tuin laten plaatsen? Een praktijkruimte aan huis biedt veel voordelen. Wij vertellen je er graag meer over.

De voordelen van een praktijkruimte aan huis

Wanneer we denken aan thuiswerken, denken we vaak aan iemand die op kantoor werkt en zijn eigen kantoor heeft ingericht in zijn huis of tuin. Tuinkantoren zijn populair, maar de tuinpraktijkruimte is ook in opkomst. Het biedt namelijk veel voordelen.

De ruimte is multifunctioneel

Je overweegt een praktijkruimte in je tuin te laten zetten, maar je twijfelt nog. Wat als thuiswerken toch niet zo bevalt? Wat als je over een paar jaar een andere richting inslaat in je carrière? Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken dat het laten ontwerpen en plaatsen van een praktijkruimte zonde van je tijd en geld is. Deze ruimtes zijn namelijk multifunctioneel. Mocht je na een tijdje je praktijk aan huis niet meer nodig hebben, dan tover je de tuinkamer om tot een slaapvertrek, een mancave of een kantoor. De extra ruimte is dus nog steeds zeer nuttig te besteden.

Privacy voor je gezin en je klanten

Wanneer je een praktijkruimte in je tuin laat bouwen, gun je zowel je gezin als je klanten de privacy die ze verdienen. De ruimte heeft zijn eigen ingang en staat los van je huis. Tegelijkertijd geniet je wel van het voordeel dat je dicht bij huis bent. Zo kun je toch een oogje in het zeil houden wanneer je kinderen thuis zijn.

Voor wie is een praktijkruimte in de tuin geschikt?

Voor vrijwel iedere zelfstandige ondernemer is een praktijkruimte een goede optie. Of je nu een fysiotherapeut, een coach, een kapster of een logopedist bent, je biedt jezelf de ruimte met een praktijk in je tuin. De praktijkruimtes worden aangepast aan jouw behoeften, waardoor de bouwstructuur en faciliteiten naadloos aansluiten op wat jij als expert nodig hebt.

Zo wordt de werkruimte op maat gemaakt. Je kiest zelf welke vloerbekleding je wenst, waar het toilet moet komen, of je een schuifpui wilt, enzovoort. Daarnaast zijn de pods goed geïsoleerd, zodat je zowel in de zomer als in de winter in een prettig klimaat werkt. Ook is verwarmen en verkoelen mogelijk.

Praktijkruimte van OPUS pod

Klinkt een praktijkruimte aan huis als de oplossing waar je op zat te wachten? Kies dan voor een OPUS pod. OPUS pod begon als een bedrijf waar je terecht kon voor een tuinkantoor. Ondertussen Is OPUS Pod B.V. uitgegroeid tot een onderneming die niet alleen tuinkantoren, maar ook praktijkruimtes aan de man brengt. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van OPUS Pod B.V.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook