Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit zijn de leukste make-up trends voor dit najaar

Helaas hebben we niet de allermooiste zomer gehad en konden we nog niet helemaal losgaan in de kroeg. Gelukkig kunnen we uitkijken naar een najaar waarin we weer steeds meer mogen en we ons dus kunnen verheugen op heel leuke avondjes vol plezier. Dat betekent dat we ook weer mogen uitpakken qua make-up. Dit najaar kun je weer helemaal los, want de make-up trends die beloven wat. Iedereen heeft zin om uit te pakken en dat zien we zeker terug. Toch willen we geen volgeplamuurd gezicht, dus ook diegene die houdt van een naturel look kan haar hart ophalen. 

Au naturale

Ben je het liefst niet al te lang bezig met je make-up? Of wil je het in ieder geval laten lijken dat je niet veel make-up draagt? Dan zit jij helemaal goed deze herfst en winter. De natural look gaan we veel zien. Je kan het ook wel zien als ‘geen make-up’ make-up look. Oftewel, het lijkt alsof je geen make-up draagt, terwijl je dat wel doet. Daardoor je zie er net wat frisser uit, zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen en je bent niet helemaal volgeplamuurd. Belangrijk hierin is dat je er voor zorgt dat je huid om te beginnen al goed wordt verzorgd. Een fijne reinigingsroutine is dan ook onmisbaar. Als je een rustige, mooie huid hebt, dan heb je al een hele goede basis voor de ‘geen make-up’ make-up look. Elke dag je gezicht reinigen met een milde reinigingsfoam bijvoorbeeld is essentieel. Zeker in de avond nadat je de hele dag make-up hebt gedragen, maar ook gewoon om het dagelijks vuil van je huid te verwijderen. Je kunt je altijd laten adviseren door bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist. Die kan je vertellen welke producten en welke routine het beste voor jouw huid werkt.  

We mogen uitpakken met kleur

Ook al is de natural look helemaal hot, dat betekent niet dat we niet alsnog mogen uitpakken qua make-up. Alsof we na een lange lockdown winterslaap weer zin hebben om onszelf te laten zien en echt uit te pakken. Dit kan natuurlijk heel goed voor ‘s avonds, maar ook voor je dagelijkse make-up ga je gewoon lekker los. Het is helemaal geoorloofd om je oog make-up lekker te laten opvallen, door heldere en levendige kleuren te gebruiken. Je kunt daar ook lekker mee spelen en verschillende kleuren door elkaar gebruiken. Je kan een feestje op je oog creëren. 

Wat we ook terug gaan zien is de smokey-eye. En dan niet alleen de bekende zwarte smokey-eye, maar ook hierin mag je weer kleur gebruiken. Hiervoor is een eyeliner natuurlijk onmisbaar. Daar over gesproken, de eyeliner is sowieso ook weer helemaal hot. Ben je niet helemaal weg van de smokey-eye, dan volstaat een dikke zwarte lijn rond je ogen ook dit najaar. Hiermee creëer je ook een intense oogopslag, waardoor je ogen helemaal mooi tot leven komen. 

Warme lippenkleur

Eentje die eigenlijk altijd wel blijft hangen is de rode lippenstift. Ook dit najaar is een mooie rode lippenstift een must-have op je make-up tafel. Sowieso is lippenstift weer helemaal terug van weggeweest. Een mooie rode lippenstift, met oranje ondertoon gaan we veel zien. Maar ook een nude kleur is nog altijd goed, zeker in de natural make-up look. 

De wenkbrauw mag gezien worden

De wenkbrauw is hot. Dat snappen we ook wel, met een goed verzorgde wenkbrauw zie je er gewoon al snel fris en verzorgd uit. Gelukkig is het dunne streepje helemaal verleden tijd en mogen we gaan voor een dikkere, vollere wenkbrauw die veel meer naturel is. Ben je van jezelf gezegend met zo’n fijn exemplaar? Dan hoef je eigenlijk geen eens make-up te gebruiken. Kam je wenkbrauwen mooi omhoog en gebruik eventueel een gel om hem mooi vast te zetten. Klaar ben je. Heb je van jezelf wat dunnere wenkbrauwen dan kun je een microfilling wenkbrauwpotlood gebruiken. Hiermee kun je een microblading effect creëren, waardoor je een mooie dikke en volle wenkbrauw krijgt. Je kunt je wenkbrauwen natuurlijk ook helemaal volgens de laatste trends laten bijwerken in een salon. 

Pak je shine

Tot slot mag deze ook niet ontbreken in het rijtje. Lekker los met de lipgloss en highlighter. Met de lipgloss grijpen we even terug naar de 90’s. In de nieuwste kleding trends zie je ook dat we weer teruggaan in de tijd naar de 90’s en 00’s. Make-up land kan daarin niet achterblijven, dus we kunnen de lipgloss weer uit de kast trekken (liever niet als ‘ie er echt al 20 jaar ligt natuurlijk). Ook de highlighter is favoriet dit jaar, het zorgt voor een fris en mooi glowy gezicht, helemaal passend bij de natural look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook