Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is waarom je geurkaarsen in huis nodig hebt

Met geurkaarsen creëer je snel sfeer en gezelligheid in je interieur. Het warme kaarslicht geeft je een rustig en ontspannen gevoel. Een geurkaars geeft tijdens het branden ook een heerlijke geur af zodat je huis altijd lekker ruikt. Elke geur roept weer een ander gevoel op. Geuren zijn rustgevend of juist heel fris.

Geurkaarsen zorgen voor sfeer

Je brengt snel meer sfeer in een ruimte door geurkaarsen neer te zetten. De mooie vormgeving, het zachte licht van een brandende kaars en de heerlijke geur zorgen voor gezelligheid en warmte. Als je je prettig voelt in een ruimte wil je er ook graag blijven. En dat is precies het gevoel wat geurkaarsen je geven. 

Combineer verschillende soorten kaarsen

Er zijn zoveel verschillende soorten kaarsen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Zo zijn er gedraaide kaarsen, stompkaarsen en kaarsen in een pot of glas. Lange dinerkaarsen hebben een elegante uitstraling, korte kaarsen ogen robuust en stoer. Combineer al deze kaarsen gewoon. Kies voor verschillende vormen, kleuren en stijlen voor een extra speels effect.

Decoreren met kaarsen

Ook als kaarsen niet branden zijn ze mooi. Zet ze in een unieke kandelaar of een bijzondere houder en maak er échte blikvangers van. Zo zorg je snel voor een heel andere uitstraling in je interieur.  

Wat zijn de beste geurkaarsen?

Er zit natuurlijk wel verschil in de kwaliteit van geurkaarsen. Kies voor geurkaarsen die gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Sojawas, bijenwas en koolzaadwas zijn natuurlijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Een goede geurkaars ruikt voor het branden ook al heerlijk. De kaarsen branden langer en de was wordt geheel vloeibaar. Bij goedkope kaarsen blijft er vaak een rand langs het glas wat niet opbrandt en de kaars geurt vaak minder sterk.

Waar koop je de beste geurkaarsen?

De beste geurkaarsen koop je bij Geurvoorjehuis. Je vindt hier het grootste aanbod geurkaarsen van Nederland. In het assortiment zitten geurkaarsen van de bekende merken zoals: Woodwick, Greenleaf, Bridgewater Candle en nog veel meer. Stuk voor stuk kaarsen van de beste kwaliteit! 

Bestel kaarsen bij geur voor je huis en ontvang punten

Geurvoorjehuis is blij met jou als trouwe klant. Daar willen ze je graag voor belonen. Dat doen ze met mooie aanbiedingen, scherpe prijzen en een puntensysteem. Als je tijdens je bestelling een account aanmaakt ontvang je automatisch punten bij je bestelling. Elke euro is één punt waard! De gespaarde punten mag je bij je volgende bestelling weer inleveren. Je ontvangt dan meteen korting op de bestelde producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken