Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is waarom je behang wilt hebben in huis

Je muur behangen: het klinkt misschien wat gedateerd in de oren. Toch is behang weer helemaal terug van weggeweest en dat is ook logisch. De kwaliteit en het gemak van het behang van tegenwoordig is een wereld  van verschil met dat van twintig jaar geleden. Behang is er letterlijk in alle soorten kleuren, maten en prints. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het tegenwoordig aan de muur plakken. In dit artikel geven we je een aantal redenen waarom je behang in huis wilt hebben. Laat je inspireren!

Behang geeft een stukje persoonlijkheid mee

Misschien mis je het wel in je interieur: die persoonlijke touch. Het is ook best lastig om dat toe te voegen als je niet echt weet hoe of wat dat precies is. Wedden dat je met behang jouw persoonlijkheid kunt laten spreken? Het is namelijk zo dat behang een stuk intenser is dan verf. Hierdoor heeft het een groter bereik.. Houd je van artistiek? Dan zou je kunnen kiezen voor een levensgroot kunstwerk op de muur. Reis je veel? Dan kun je denken aan behang dat je inspireert uit andere hoeken van de wereld. 

Behang is een alleskunner

Het fijne aan behang is dat je het door het hele huis heen kunt ophangen. In iedere ruimte kun je weer kiezen voor een ander soort behang. Denk aan sereen behang in de slaapkamer en juist een drukker behang in de wc of keuken. Voor ieder wat wils in behang-land!

Behang is de eyecatcher in de ruimte

Wat je ook doet met behang: één strook of juist kamerbreed, het is zo dat behang prachtig te combineren valt met geschilderde muren. Met een goede balans kun je eigenlijk geen goed of fout hebben, alleen maar een echte uitblinker. Heb je veel vierkante elementen in huis? Dan kun je kiezen voor een geometrisch behang. Je kunt ook kiezen voor ton-sur-ton en alles in dezelfde kleurstijl houden om je interieur tot een geheel te maken. 

Behang zorgt voor een luxe uitstraling

Wist je dat behang een echte luxe uitstraling geeft aan je huis? Voelbare texturen zoals leer of velours komen steeds meer terug. Dit geeft je huis een warme en luxe afwerking. Het gevoel wat je vaak terugziet in hotels! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook