Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is waarom een boottocht door Amsterdam een absolute aanrader is

De Amsterdamse grachten zijn een waar spektakel om te zien. Maar nog mooier om deze te doorkruisen in een heerlijke boot. De grachten vormen dé sleutel naar de beste manier om onze hoofdstad te bewonderen. Op de boot zie je veel meer van de Amsterdamse omgeving en ontdek je eenvoudig de highlights die je normaal gesproken lopend zou missen. Daarnaast is een boottocht ook nog eens gewoon heel leuk om te maken. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder en ontdek waarom een boottocht door Amsterdam een absolute aanrader is.

Heel veel verschillende mogelijkheden

Bij een rondvaarttocht denken we toch al snel aan een grote boot vol (veelal) oudere mensen waarbij een reisleider wat informatie deelt over de omgeving. Dit kan heel interessant zijn, maar is voor veel jonge mensen niet echt dé manier om Amsterdam te bewonderen. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om Amsterdam vanaf het water te bewonderen. Houd er wel rekening mee dat je voor speciale boten vaak veel eerder moet reserveren, zodat je zeker weet dat je op de dag naar keuze mee kunt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrelboot Amsterdam? Zo geniet je van een heerlijk dagje uit met vrienden en/of familie, sla je onbeperkt de nodige drankjes naar binnen en geniet je van het prachtige uitzicht. Als het een beetje meezit, leer je ook nog eens heel veel van de omgeving. Een leuke en gezellige manier om Amsterdam beter te ontdekken.

Wil je deze winter nog iets heel unieks doen? Dan mogen Amsterdam light festival tickets niet ontbreken. Het Light Festival is hét hoogtepunt tijdens de donkerste maand van het jaar. Hierbij word je getrakteerd op een geweldig lichtspektakel vanaf het water. Dit zet Amsterdam letterlijk in een geheel ander licht.

Je ziet veel meer

Een groot voordeel van Amsterdam vanaf het water is dat je veel meer ziet. Ook de kleine details die je anders niet op zouden vallen. Je wordt niet gehinderd door het drukke verkeer en je zicht wordt niet belemmerd door een te kleine afstand. Bovendien kan je beide kanten in één keer zien. Dit bespaart je een heleboel heen en weer wandelen.

Geen zin in een saaie rondvaarttocht? Huur dan een Booze Cruise in Amsterdam met vrienden. Hierbij geniet je onbeperkt van een heerlijke bar met bier, wijn en frisdrank. Deze kun je onbeperkt drinken tijdens de tocht. Zo heb je naast een goed uitzicht ook nog eens een heerlijk drankje in je hand.

Minder snel uitgeput

Niet iedereen is even goed in staat om alles te lopen. Denk bijvoorbeeld aan jongere kinderen of mensen die slecht ter been zijn. Het zou jammer zijn als zij niet alles mee zullen krijgen door een gebrek aan conditie. Een boottocht is dan de perfecte oplossing om toch nog alles van Amsterdam mee te krijgen. Je kunt hier eenvoudig gaan zitten, alles zien en je zult er enkel energie van krijgen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken