Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is waar vrouwen gelukkig van worden

Als vrouw wil je natuurlijk het liefst in de watten worden gelegd door je partner. Hoe fijn is dat je na een dag hard werken thuis komt en de was is voor je gedaan en het eten staat op tafel? Dit zijn uiteraard nog maar een paar kleine voorbeelden van hoe je partner jou zou kunnen verrassen. Omdat er natuurlijk nog tal van andere manieren zijn om dit te doen, hebben we een lijstje gemaakt met een aantal absolute aanrader voor wanneer jij je vriendin of vrouw wilt verrassen. Dit varieert van enkele kleine verrassingen tot de wat grote verrassingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere speciale gelegenheid.

Laat een berichtje achter

Een klein gebaar kan er soms al voor  zorgen dat je als vrouw de dag heel anders begint. Hoe leuk is het, dat wanneer je beneden komt, je een briefje van je partner op tafel ziet liggen met een lieve tekst en je wordt verteld, hoe mooi je bent of hoe trots je partner eigenlijk op je is? Het leuke aan deze briefjes is, is dat ze echt nooit gaat vervelen. Nog leuker is wanneer je ze overal in bijvoorbeeld je tas en ook broodtrommel tegenkomt. Op deze manier houd je het voor elkaar spannend en zul je jezelf erop betrappen dat je iedere keer dat je iets leest, je een glimlach op je gezicht zult zien verschijnen.

Doe wat huishoudelijke taken

De meeste mannen zijn in huis verantwoordelijk voor de praktische zaken. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar het juiste abonnement voor internet en televisie, maar ook het jaarlijks vergelijken van je inboedelverzekering, zorgverzekering en eventueel andere verzekeringen vallen hieronder. Toch is het ook fijn wanneer je als vrouw na een dag werken in huis komt, je ziet dat je partner de was voor je heeft gedaan en alvast het eten heeft gekookt. Zo kun je als vrouw even heerlijk uitrusten en hoef je je geen zorgen meer te maken over het uitvoeren van deze huishoudelijke taken. Het is vaak voor een man een kleine moeite, maar voor een vrouw een enorm groot gebaar. Dus mannen, pak eens wat vaker die stofzuiger uit de kelderkast!

Neem je partner mee uit eten

Welke vrouw is er nu niet dol op om lekker uit eten te gaan? Hoe leuk is het, wanneer je van je partner een berichtje krijgt dat jij je als vrouw heerlijk mag gaan opdoffen en er vervolgens van je wordt verwacht  dat je om 19.00 uur kant en klaar beneden staat. Als vrouw willen we natuurlijk stiekem dat de man ons in de watten legt en het voortouw neemt in heel veel dingen. Dan hoeven we ook niet zo vaak de hand te slaan aan een vibrator.

Door je partner mee uit eten te nemen, laat je zien dat je het voortouw neemt en zin hebt in een gezellige avond samen. Uiteraard hoeft dit niet iedere week, maar eens in de 5 of 6 weken is natuurlijk niet verkeerd. Je zult merken dat jullie als stel nog dichter naar elkaar toe groeien en deze qualitytime onder het genot van een hapje en een glas wijn echt zal worden gewaardeerd door beiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook