Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de knappe vriendin van Snelle

Soms beginnen bekende mensen een relatie met iemand anders waar de rest van de wereld ook bekend mee is, maar de andere keer kunnen we niets over deze liefde vinden.

Mysterieus

De persoon die het hart van Lars Bos, ook wel beter bekend als Snelle, heeft gestolen is de ontzettend leuke Sterre Kunzler. We delen graag alles met jou wat wij weten want toch heeft ze nog iets mysterieus omdat haar Instagram een slotje heeft en daarom Priv├ę is. Daarnaast is het logisch dat we haar allemaal nog niet zo goed kennen want Snelle heeft de relatie voor een lange tijd geheim gehouden.

Tot het moment daar was dat ze samen een trip naar de stad van de liefde, oftewel Parijs, maakten. Snelle heeft daar zelfs een foto van geplaatst op zijn Instagram. Helaas is deze post een hele tijd later verwijderd en kunnen we deze niet meer met je delen.

Eerder voor bekend was dat Snelle en Sterre een stel zijn, waren er nog twijfels of zangeres Yade Lauren niet het liefje van de rapper was, maar dit bleek niets meer te zijn dan een goeie samenwerking op muzikaal vlak.

Wie is de vriendin van Snelle?

Oke, we weten Sterre Kunzler haar naam, maar wat houdt haar dan bezig in het dagelijks leven. Wat we weten over de vriendin van Snelle is dat ze in Nijmegen woont en daar aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de studie Food&Business heeft gevolgd. Haar economische minor in 2019 – 2020 heeft ze in Barcelona mogen doen waardoor ze nu ongetwijfeld een mooie ervaring rijker is. Gelukkig het stel samen afgelopen jaar op de rode loper waardoor de wereld nu eindelijk antwoord heeft op de brandende vraag wie Snelle zo gelukkig maakt.

sterre kunzler vriendin snelle

De vrienden van Snelle

De vriendin van snelle is dus Sterre, maar Snelle heeft ook een aantal vrienden die iedereen wel kent. Zo is hij vaak met Suzan en Freek en is ook Maan een hele goede vriendin van Snelle. Op muzikaal vlak is het een sterk duo, dit is te horen aan de single die ze in februari hebben uitgebracht, genaamd “Blijven Slapen” . Daarnaast hebben Suzan en Freek in hun podcastreeks ook een keer Snelle en Maan uitgenodigd om een keer te kletsen over muziek en van alles, deze podcast is te luisteren op Spotify!

Timmeren aan de weg

Een timmerman is het niet nee maar zijn talent ligt bij het zingen en producen, in een korte tijd is deze rapper echt als een raket gegaan. Hij stond hoog in de hitlijsten en heeft al een aantal shows gedaan op het podium van AFAS live.

Laten we zeggen dat zowel Sterre als Snelle ook wel van geluk mag spreken met elkaar. Wat een leuk koppel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken