Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de ideale vloer voor een huishouden met kinderen en huisdieren!

Niet iedere vloer is geschikt voor een huishouden met kinderen en huisdieren. Op een houten vloer komen snel krassen en hout kan niet tegen vocht. Ook tegels zijn vaak niet geschikt, omdat ze koud aanvoelen en erg gehorig zijn. Maar welke vloer is dan wel geschikt? Je leest het hier! 

Waterbestendig

Als je kinderen hebt, is het handig als de vloer tegen water kan. Als kinderen eten of drinken, is de kans groot dat er gemorst wordt en er daardoor vlekken ontstaan op de vloer. Met huisdieren is het ook lastig om een vloer droog te houden. Als je na een wandeling in de regen thuiskomt met je hond, kunnen er al snel vlekken op de vloer zitten. Een PVC-vloer is in deze situatie ideaal, omdat deze waterbestendig is. Hierdoor trekt het water niet in de vloer en kun je het gemakkelijk dweilen. 

Zacht en geluidloos 

Als je huisdieren hebt, hoor je vaak de nagels over een vloer ritselen. Dit vinden veel mensen een vervelend geluid en dit kan op den duur gaan irriteren. Als je huisdieren hebt, is het dus niet verstandig om tegels te laten leggen. Daarnaast voelen tegels erg hard aan, wat vervelend kan zijn als kinderen op de vloer aan het spelen zijn. Ook in deze situatie is PVC ideaal, omdat het zacht aanvoelt en geluiddempend werkt. 

Vloerverwarming

Niet bij iedere vloer is vloerverwarming een optie. Vloerverwarming is erg fijn als de kinderen geregeld op de vloer spelen. Vloerverwarming is natuurlijk wel een kostenpost als deze vaak aanstaat. Bij een tegelvloer moet de vloerverwarming bijvoorbeeld veel langer aanstaan dan bij een dunne vloer. Bij een PVC-vloer is het mogelijk om er vloerverwarming onder te leggen. Het voordeel hiervan is dat het een dunne vloer is, waardoor de kosten voor de vloerverwarming mee vallen. 

Laat je adviseren

Een PVC-vloer is dus een enorm geschikte vloer als je een huishouden hebt met kinderen en dieren. Deze vloer is waterbestendig, zacht en geluidloos en bestand tegen vloerverwarming. Wil je meer informatie of wil je een PVC-vloer kopen? Neem dan een kijkje op de website van Silte Floors en doe inspiratie op voor een PVC-vloer. Deze partij heeft een ruim assortiment aan verschillende vloeren. Heb je vragen of wil je meer informatie over een vloer? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook