Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De betekenis van een DILF? Wij leggen het uit

Ma het begrip Milf is ook de term DILF de laatste jaren opgeblazen. Zelfs in bekende films wordt er weleens een referentie gemaakt naar deze term. We merken echter dat er best wel wat verwarring is rondom de betekenis van het woord DILF. Gelukkig weet de redactie van Trendyvrouw hier alles van en leggen wij je het graag uit.

Wat is een DILF?

DILF is een afkorting voor de Engelstalige term 'Daddy I like to Fuck', oftewel een vader waarmee je graag intiem zou willen zijn. Een DILF is de mannelijke tegenhanger van de term MILF.

Hoewel alleen mannen met kinderen in aanmerking komen om met deze aanduiding genoemd te worden, zijn veel mensen van mening dat het ook kan worden gebruikt om oudere mannen die je aantrekkelijk vind zo te noemen. Officieel geldt de term echter alleen voor vaders dus. Uiteindelijk is het maar een woord, dus je kunt de betekenis gebruiken die je er zelf aan wil geven. Over het algemeen zullen veel vrouwen wel weten wat je bedoelt als er een knappe man langsloopt en je bij je vriendinnen aangeeft "kijk die DILF!".

Is jouw man een DILF?

Als je eigen man continu blikken van andere vrouwen opvangt wanneer hij met jullie koter door het park loopt, of nog erger, samen met jou, is dit best even slikken. Over het algemeen vinden wij vrouwen het best lastig om te zien dat andere vrouwen onze man aantrekkelijk vinden. En als jouw hubby een 'Daddy I Like to Fuck' is zul je hier regelmatig mee te maken krijgen.

Toch kun je dit het best als een compliment zien. Wees blij dat je man er goed verzorgd bij loopt, zolang je hem kan vertrouwen is er niks aan de hand!

Zelf op zoek naar een DILF?
Het kan ook zijn dat je juist zelf op zoek bent naar een DILF. Er zijn er genoeg, volgens het CBS zijn er 4,1 miljoen vaders in Nederland. Daar moet er tocho ook een voor jou tussen lopen? Uiteraard moet je wel weten WAAR vrijgezelle vaders kunt vinden. Dit zijn de beste plekken om een DILF tegen het lijf te lopen;

  • De dierentuin. Er is geen betere plek waar je zoveel mogelijk DILFS zal ontmoeten als in de dierentuin. Daarnaast is het voor jezelf ook nog eens een leuk uitje!
  • Het park. En dan vooral in weekenden tussen 9 uur 's ochtends en 1 uur 's middags.
  • Bij de speeltuin. Een vader zal natuurlijk regelmatig met zijn kind de speeltuin bezoeken. Een perfecte plek om een praatje te maken en te ontdekken of die knappe man toevallig een single vader is.

Bekende buitenlandse + Nederlandse DILFS

Nu we de betekenis van een DILF hebben uitgelegd is het tijd voor wat mooie plaatjes! We hebben een aantal van onze favoriete Nederlandse DILFS en ook een aantal bekende vaders in het buitenland op een rijtje gezet. We kennen geen van hen persoonlijk dus dit lijstje is puur gebaseerd op hun looks!

Arie Boomsma: Of je het nou een aparte egocentrisch persoon vind of niet, knap is ie zeker! Met zijn gezonde leefstijl ziet hij er ook nog eens superfit uit.

Barry Atsma: Als we op de bank een film of serie kijken doet ons hart altijd een klein sprongetje als Barry voor het eerst in beeld komt. We hoeven denk ik niet uit te leggen waarom toch?

Ryan Reynolds: Deze Canadese superster is bekend van meerdere films, waaronder Deadpool. Hij kan goed acteren maar wij zijn vooral fan van zijn looks. 

Channing Tatum: De perfecte vader, of nou ja, zo komt hij in ieder geval over. Je kunt Channing kennen van films als 21 Jump Street en natuurlijk Magic Mike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken