Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De perfecte trouwkaart ontwerp je zo

Trouwen is iets dat je waarschijnlijk niet zomaar doet en al helemaal niet wekelijks. De weg naar de grote dag en het trouwen zelf is een enorm bijzonder en mooi moment in het leven. Dit is een moment van pure liefde, geluk en emotie. Een moment dat je dus zeker moet koesteren en echt optimaal van moet genieten. Echter komen er bij zo’n trouwdag natuurlijk ook een hoop dingen kijken. Een van die dingen is de trouwkaart. De methode om kenbaar te maken aan jouw dierbaren dat jullie gaan trouwen. Daarnaast zorgt een trouwkaart ook voor een voorproefje van de stijl van je bruiloft. Het is dus zeker een leuk en essentieel aspect om er een leuke en stralende trouwkaart van te maken. In deze tekst duiken we daar dieper op in zodat je precies weet hoe dit in z’n werk gaat. 

Vertel je verhaal

Een trouwkaart kan echt een bepaalde indruk geven over je bruiloft voorafgaand de grote dag zelf. Het is daarom ook meer dan een simpel kaartje met een datum en tijdstip. Geef een persoonlijke touch aan je trouwkaart door een persoonlijk verhaaltje toe te voegen. Vertel  bijvoorbeeld hoe jullie elkaar hebben ontmoet, wat jullie het leukste vinden aan elkaar of een mooie quote waar jullie beiden voor staan. Het is dus erg leuk om de mensen die je uitnodiging ontvangen ook een stukje van jullie unieke verhaal mee te geven. 

Hanteer jullie eigen stijl

Je hebt erg veel diverse trouwkaarten op de markt. Dit maakt natuurlijk mogelijk dat er voor iedereen wel een passende trouwkaart tussen zit. Anderzijds kan het ook weer zorgen voor keuzestress waardoor je simpelweg niet weet voor welke stijl je moet kiezen. De eerste stap die je moet nemen is bepalen of je de trouwkaart zelf wilt ontwerpen of dat je deze door een professional wilt laten ontwerpen. Dit is meestal een persoonlijke beslissing waar niet één keuze juist of onjuist is. Als je zelf erg creatief bent en de tijd ervoor hebt is het natuurlijk voor de hand liggend om zelf een trouwkaart te ontwerpen. Er zijn enorm veel diverse sjablonen die je als inspiratie kunt gebruiken om er iets moois van te maken. 

Een trouwkaart ontwerpen hoeft dan ook helemaal niet lastig te zijn. Het is vooral belangrijk dat je jullie eigen stijl naar boven laat komen, creatief te werk gaat en eventueel een persoonlijke touch eraan geeft. Gebruik op het moment dat je hem zelf gaat ontwerpen bijvoorbeeld een sjabloon die je erg leuk vindt en maak hem vervolgens helemaal eigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook