Full Width Featured Image With Sidebar

Jouw huis is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle items en meubels om je heen. Er zijn een aantal musthaves die natuurlijk niet mogen ontbreken om jouw huis compleet te maken en in dit artikel lees je welke dat zijn! Let’s start. 

#1. Relax

Een plek om te ontspannen staat toch wel op nummer één. Creëer een fijne plek in huis waar je een heerlijke bank of fauteuil neerzet, zodat jij af en toe heerlijk kunt relaxen. Zet ook een klein tafeltje erbij waar je lekkere drankjes en hapjes op kunt zetten en jij bent ready om te genieten van deze plek. Denk hierbij niet alleen aan de woonkamer, maar maak ook een ontspannende plek van de badkamer. Maak een spa thuis en zet wat kaarsen, badolie en een heerlijke diffuser neer. Hier kun je even helemaal van genieten. 

#2. Verlichting 

De juiste verlichting in huis is essentieel! Denk bijvoorbeeld aan goede inbouwspots in de keuken, zodat jij elke avond goed licht hebt als je gaat koken. Of zorg voor een mooie grote lamp in de hal, zodat mensen direct een mooie binnenkomst hebben. Kijk goed naar elke ruimte in huis en welke verlichting het beste past in de kamer. Tip: zorg voor voldoende afwisseling tussen fel en zacht licht. Op die manier creëer je genoeg licht bij activiteiten en voldoende sfeerlicht bij relax momenten. 

#3. Badkamer

Iets dat niet mag ontbreken in de badkamer is toch wel opbergruimte. In deze ruimte zijn we namelijk veel te vinden en daarom is het wel zo fijn om de badkamer opgeruimd en overzichtelijk te houden. Kies voor een grote, lange kast waar je alle handdoeken en verzorgingsproducten in kunt leggen en zorg ervoor dat je geen overbodige items in de badkamer hebt. Ook in deze ruimte is het licht van belang en kun je kiezen voor badkamer spotjes. Hierdoor heb je altijd gegarandeerd goed licht en kun je zelf kiezen op welke plekken je de spotjes wil hebben. 

#4. Kunst en persoonlijke items

Door middel van kunst toe te voegen in huis creëer je direct een inspirerende ruimte. Hiermee stimuleer je de creativiteit en staat het ook nog eens prachtig in huis. Denk hierbij aan schilderijen, foto’s of beeldhouwwerken. Daarnaast is het ook een musthave om persoonlijkheid toe te voegen in huis. Kies mooie foto’s, beeldjes of andere items uit die belangrijk voor je zijn en plaats deze op een mooie plek in huis. Hierdoor krijgt je interieur nét wat meer persoonlijkheid. 

Maak een heerlijke spa thuis, voeg kunst toe, zorg voor de juiste verlichting en… relax!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook