Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De meest interessante Samsung telefoons op dit moment

Een GSM is niet meer weg te denken in ons dag dagelijks bestaan. In onze vrije tijd verbind het ons als geen ander elektronisch apparaat en op het werk zorgt het voor een snelle communicatie en berichtgeving. Een GSM was dan ook nog nooit zo populair, en dan kan je maar het beste up-to-date zijn met de meest interessante telefoons van dit moment. Om meer specifiek te zijn, duiken we in de interessantste telefoons van Samsung op dit moment. Na het lezen van deze blog weet je dan ook precies welke telefoon jij in jouw winkelwagentje moet leggen.

Over Samsung

Het lijkt ons logisch dat we de Zuid-Koreaanse techleverancier niet meer hoeven voor te stellen. Met oprichtdatum 1969 beschikt Samsung over de nodige ervaring. Daarnaast zijn ze actief in meer dan 60+ landen, wat hun bedrijf en hun producten enorm bekend en betrouwbaar maakt. Hun mobiele GSM’s draaien op Android, het bekende besturingssysteem van Google. 

Maar genoeg over Samsung zelf, de meest interessante Samsung telefoons op dit moment vind je hieronder! Welke telefoon ga jij kiezen met een Samsung abonnement?

Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB

Met zijn 108MP camerakwaliteit zorgt deze Samsung voor haarscherpe foto’s. Daarnaast beschikt deze telefoon over een geheugen van maar liefst 256GB. Hierdoor zijn grotere video’s mogelijk voor opslag. Ten slotte beschikt deze telefoon over een batterij van 5000 mAh. Na een dag van gebruik is deze telefoon dus nog lang niet leeg. 

Samsung Galaxy Xcover Pro

Zoals vele Samsung telefoons is deze volledig stof- en waterdicht. Buiten deze handige functie is hij ook nog eens voorzien van een mooi en groot scherm van 6,3 inch. De populariteit van dit model is vooral te danken aan de prijs. Deze telefoon kan je namelijk aankopen voor minder dan €500. 

Samsung A53

Deze Samsung is een middenklasse smartphone met een enorm groot vermogen. De batterij gaat dan ook ruim een dag mee. Met deze GSM mag je rekenen op drie camera’s en een frontale selfiecamera. Door zijn grote komt de GSM helemaal tot zijn recht. Schakelen tussen apps gaat vlot en updates worden natuurlijk voorzien door het Android; het welbekende besturingssysteem van Google.

Samsung Galaxy Z Fold 2 256 GB 5G

De moeilijkheid van de naam verklapt al dat deze Samsung niet zoals de andere Samsung telefoons is. Deze mobiele telefoon is namelijk opvouwbaar en beschikt over een geheugen van maar liefst 256GB. Daarnaast beschikt deze Samsung over een groothoeklens voor het fotograferen van moeilijke en complexere voorwerpen en landschappen. Volgens kenners word dit dan ook gezien als één van de beste modellen op de markt. Uiteraard beschikt deze Samsung ook over een hoger prijskaartje.  

Samsung abonnement naar keuze

De keuze van je toekomstige GSM is belangrijk, maar om de nieuwe telefoon helemaal compleet te maken is het belangrijk dat er ook een Samsung abonnement wordt afgesloten. Uiteraard zijn deze abonnementen zelf te kiezen. Gratis bellen en sms’en zijn dan ook een logische keuze. Daarnaast is 4G of 5G aangeraden, hier is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar jouw verbruik. 

Kortom, bij een goede Samsung telefoon hoor een goed Samsung abonnement. Op het vlak van telefoons heeft Samsung tal van interessante keuzes. Hierboven kon je alvast de interessante telefoons van hun gamma bekijken. Deze lijst is recentelijk opgemaakt en gaat over de interessante Samsung telefoons van dit moment. Laat je daarnaast goed informeren bij aankoop en maak een keuze die bij jou en jouw behoeftes past!

Verder lezen?

Bekijk onze Lifestyle categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook