Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De leukste speeltjes in bed

We leven met z’n allen ondertussen in 2023, maar waarom lijkt het alsof er vandaag de dag nog steeds zo’n groot taboe ligt op het gebruiken van sextoys? Want zeg eens eerlijk, seks is iets wat ons leven echt een stukje leuker maakt. Er zijn enorm veel tools die je kunnen helpen bij het ervaren van geweldige seksuele ervaringen voor zowel in je eentje als met je partner. In dit artikel vertellen wij je heel graag wat meer over een paar opties.

De zoektocht naar genot

Zodra seksuele verlangens een rol beginnen te spelen in je leven, ga je merken dat een extra verdieping binnen de seks helemaal niet zo gek is. Op het moment dat je binnenstapt in de wereld van sekstoys, merk je dat er ontzettend veel keuze is. Probeer eerst helder te krijgen wat je mist in je huidige seksleven of waarin je je behoeftes zou willen aanvullen. Het is fijn dat er tegenwoordig zo’n nauwkeurige beschrijving wordt gegeven op sites waar ze sextoys verkopen. Durf de gok te wagen door gewoon iets te bestellen.

Put a ring on it

Als je elkaar een avondje heerlijk wilt verwennen, kan het leuk zijn om een cockring om de penis van de man te schuiven. Op deze manier blijft de penis sowieso 20 minuten keihard waardoor jullie een behoorlijke poos de tijd hebben om de liefde te vieren. Let wel op dat je de cockring niet te lang laat zitten, want dat kan schade aanrichten bij je vent en dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling.

Een vibrator is jouw beste minnaar

Heb je echt even intense behoefte aan een beetje me-time? Kies dan absoluut voor de luchtdrukvibrator Satisfyer Pro 2. De combinatie van glijdmiddel en een vibrator is ongekend. Wat dit mooie brons gekleurde apparaatje kan, is niet te beschrijven. Je gaat een gevoel ervaren wat, sorry not sorry, een ander bij jou bijna niet voor elkaar weet te krijgen. Zet het siliconen kapje op je clitoris en het genot begint. Er zitten 11 standen op, dus je kunt lekker zelf ontdekken waar jij je fijn bij gaat voelen. Een orgasme waarvan jij gegarandeerd naar het plafond schiet! Een leuke bijkomstigheid is dat je deze ook tegen het randje van de eikel van een man kan zetten. Op deze manier kunnen jullie samen van dit heerlijke speeltje genieten.
De meeste bekende luchtdrukvibrator is de Womanizer, waar je al snel honderd euro voor neerlegt. Dat kan een investering zijn, maar met de Satisfyer Pro 2 heb je een goed alternatief als vibrator met bijna hetzelfde resultaat in handen.

Iedereen heeft een G-spot

Vrouwen komen nauwelijks klaar van penetratie alleen, dat is een feit. De stimulatie van de clitoris is het belangrijkste. Het kan zijn dat het idee van een luchtdrukvibrator op je clitoris je niet zo aanstaat. Kies dan voor een Rabbit sextoy. Deze breng je in zoals een penis, maar door het uitsteekseltje aan de voorkant zorgt het ervoor dat je tijdens de penetratie ook wordt voorzien in clitorisstimulatie. Voor veel vrouwen is dit de perfecte toy omdat hiermee de G-spot intens wordt aangepakt en dat zorgt voor een spectaculair orgasme. Hiernaast kun je seks veilig houden door Durex condooms te gebruiken. Deze staan bekend om de goede kwaliteit en het gemak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook