Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De herfst donker en koud? Zo haal je warmte in huis!

In de herfst wordt het eerder donker en is het vaak donker en grauw buiten. We zijn weer vaker binnen en willen het daarom in huis zo aangenaam mogelijk maken. Met verlichting kun je jouw eigen sfeer creëren. Wellicht denk je er niet meteen aan, maar met LED spots kun je in jouw interieur voor een gezellige ambiance zorgen. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiebesparend!

Het gevoel van luxe en gemak

Het licht van spots verrijkt elke ruimte en zorgt voor een luxe gevoel. Tegenwoordig zijn er ook dimbare LED spots verkrijgbaar waarmee je zelf de verlichting in een ruimte kunt controleren. Zo wil je bij het koken feller licht hebben bij het snijden van groenten, dan wanneer je aan het genieten bent van een warm bad. Of mischien passen spots die kunnen zorgen voor licht in alle kleuren van de regenboog wel bij jou. 

Waarom kiezen voor LED spots?

LED spots hebben een langere levensduur dan bijvoorbeeld halogene spots. Daarnaast verbruiken ze veel minder energie, wat weer goed is voor je portomonee en het milieu. Daarnaast kunnen LED spots vanaf een afstand worden bediend. Ook is het goed om te weten dat verlichting via led veel veiliger is. Deze lampen worden namelijk slechts warm, in tegenstelling tot halogeen verlichting die gevaarlijk heet kan worden!

Verspreid of in de spotlight

Elk led spot heeft zijn eigen stralingshoek. Het hangt van het voorwerp of de ruimte af welke spot je nodig hebt. Een stralingshoek van 60 graden geeft een gelijkmatiger verlichting aan een oppervlak dan een stralingshoek van 15 graden. 

Hoe kun je LED spots gebruiken?

Je kunt kiezen om je huidige halogene inbouwspots te vervangen voor LED spots, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een losse opbouwspot die je aan je plafond of wand ophangt. Inbouwspots zijn de beste keuze als je houd van een strak plafond, maar houd daarbij wel rekening dat je plafond verlaagt moet zijn. Er is voor iedere wens een oplossing!

Ruime keuze

Er zijn vele mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. LED spots hebben al veel ontwikkelingen doorgemaakt waardoor inmiddels zelfs alle lichtkleuren inmiddels mogelijk zijn. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van ledverlichting waarbij gemak en besparing daat twee van zijn. Online kun je hulp en informatie vinden over de verschillende soorten spots zodat je de juiste keuze kunt maken. Voor zowel binnen- als buitenshuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook