Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De do’s en don’ts als je trouwjurken gaat passen

Het is zo ver, bijna jouw eigen say yes to the dress moment! Wanneer je begint met het passen van trouwjurken, is het handig om goed voorbereid aan de shopsessie te beginnen. Waar moet je op letten tijdens het passen van een trouwjurk en hoe weet je dat de trouwjurk dé jurk voor jou is? Lees verder voor de do’s en don’ts als je trouwjurken gaat passen!

Don’ts bij het passen van een trouwjurk

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk is iets waar je als jong meisje al van droomt. Hoe zorg je ervoor dat die droom werkelijkheid wordt? Wanneer je rekening houdt met de onderstaande don’ts weet je zeker dat het goed komt!

Blind zijn voor andere stijlen

Als je eenmaal verliefd wordt op een bepaalde stijl is het lastig om aan iets anders te denken. Op deze manier beperk je jezelf. We raden je sterk aan om open te blijven staan voor verschillende stijlen. Wie weet verras je jezelf!

De huidige trends volgen

Het is makkelijk om je mee te laten slepen met de huidige trends. Heel leuk natuurlijk, maar bedenk wel goed of de trends bij jou passen. Wanneer je voor een trouwjurk gaat die tijdloos is, zul je er geen spijt van krijgen.

Wijk niet af van je budget

Shoppen voor trouwjurken is een hele leuke en mooie ervaring. Echter, kan er wel een aardig prijskaartje aan hangen. Wanneer je nog niet het idee hebt dat je dé jurk hebt gevonden, kan het verleidelijk zijn om andere jurken te passen omdat ze “net iets van het budget afwijken’’. Vervolgens kan het zijn dat je ontmoedigd raakt omdat je een jurk mooi vind die verder af ligt van je budget dat dat je in eerste instantie dacht. Blijf dus denken aan je opgestelde budget.

Te veel mensen meenemen

Meer mensen betekent meer meningen. Dit kan vaak verwarrend zijn voor de bruid en het kan zijn dat je uiteindelijk niet je eigen mening volgt. Neem dus alleen de mensen mee die dichtbij jou staan en jouw persoonlijke smaak kennen. En onthoud: vertel jouw mening eerst, voordat zij het doen. Het is jouw dag.

Do’s bij het passen van een trouwjurk

Tijdens het passen van een trouwjurk is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Doe van tevoren inspiratie op en geniet van jouw shopdag met deze do’s in gedachten.

Stem de look af op jouw bruiloft

Je jurk afstemmen op het thema, de trouwlocatie of op het weer is zeker iets waar je aan kan denken. Wanneer je op het strand trouwt kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trouwjurk met een lichtere stof.

Laat je persoonlijkheid zien

Een bruiloft is persoonlijk. Je wil natuurlijk dicht bij jezelf blijven. Pas daarom verschillende vormen en kleuren om erachter te komen wat bij jou past. Ook kan je je gezelschap jouw karakter laten beschrijven. 

Kies het juiste ondergoed

Niet alleen voor je bruiloft, maar ook tijdens het passen is het belangrijk dat je ondergoed draagt waarin jij je goed voelt. Hierdoor heb je ook een positievere houding tijdens het passen.

Stel vragen!

Een belangrijke Do: stel vragen! Stylisten helpen vrouwen dag in, dag uit met het vinden van de perfecte trouwjurk. Vraag dus vooral om hulp. Bij bruidswinkels zoals Brides By Fem, staan er enthousiaste stylisten voor je klaar die er alles aan doen om jou te helpen met slagen. Voordat je het weet loop je de winkel uit met dé jurk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken