Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De beste outfit voor op het podium!

Sinds kort zit jij in een band die je hebt opgericht met een groep muzikanten. Jullie hebben hard geoefend. Nu zijn jullie toe aan het echte werk: optreden! Jullie hebben een aantal cafés, festivals en concertzalen gevraagd of jullie er een keer mogen spelen en wat beeldmateriaal bijgevoegd zodat ze kunnen zien wat jullie in huis hebben. Dan is het eindelijk gelukt en jullie kunnen ergens spelen. Maar wat gaan jullie aandoen? Lees in dit blog waar je op moet letten!

Wees op tijd

Je bent met jouw bandleden natuurlijk hard aan het oefenen om jullie eerste optreden tot een succes te maken. Het kan hierdoor best zo zijn dat je niet gelijk denkt aan een outfit die je gaat dragen op de dag van jullie debuut.

Toch is het belangrijk om hier ruim van tevoren over na te denken. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jullie op de dag zelf pas nadenken over de outfit en er niet helemaal aan uitkomen. De een heeft geen geruite kleding en de ander draagt alleen maar zwart en heeft geen geel shirt. Spreek daarom af wat jullie gaan dragen, zodat er nog genoeg tijd is om kleren te kopen of te lenen van elkaar als dat nodig is.

Een geheel

De een wil graag een roze rok aan met een zwart shirt en de ander wil graag een glitterbroek met een leuke colbert. Het is allemaal erg leuk, maar jullie outfits moeten natuurlijk wel bij elkaar passen. Spreek daarom een thema af. Denk daarnaast ook aan de plek waar jullie gaan spelen. Als dat op een grasveld voor het buurtfeest zal zijn, is het waarschijnlijk geen goed idee om strak in pak te komen. Het is voor zo een soort gelegenheid wel leuk om een eenvoudige broek en een leuke gekleurde top met enkellaarsjes dames aan te trekken. Zorg dat je voor verschillende gelegenheden een outfit klaar hebt liggen. Ben je bang dat het te duur gaat worden? Spaar dan wat geld om in de band pot te doen. Dit is een gemeenschappelijke spaarpot voor de band. Leg na de uitbetaling van elk optreden een gedeelte in de pot en zo heb je snel wat geld voor een paar outfits!

Nu zijn jullie er helemaal klaar voor om iedereen weg te blazen met jullie talent én met jullie geweldige looks! Ben je benieuwd naar wat inspiratie voor leuke outfits? Neem dan vooral een kijkje in de webshop van Assem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook