Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De beste cadeau ideeën voor je man

Wil je je man een mooi cadeau geven? Misschien kan je hierbij wel wat inspiratie gebruiken. Wat zijn leuke cadeau ideeën voor je man? In dit artikel geven we je graag wat leuke tips en ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een leuke belevenis of een compleet dagje uit.

Een compleet dagje uit of een weekendje weg

Het is leuk om je man te verrassen met een compleet dagje uit of een weekendje weg. Echt even qualitytime samen of met heel het gezin er lekker op uit. Boek een overnachting in je man zijn favoriete hotel of vakantiehuisje en maak er samen mooie herinneringen. Het is een mooi cadeau voor nu, maar ook voor later. Hier kan je man met plezier aan terugdenken.

Een leuke belevenis

Een ander cadeau idee om aan je man te geven is, een leuke belevenis. Ga op zoek naar iets dat je man al heel lang op zijn verlanglijstje heeft staan. Om een paar voorbeelden te noemen: een ballonvaart, parachutesprong of een rondje rijden in een formule 1 wagen op een circuit. Een prachtig cadeau waar je man vast heel blij mee is.

Een mooi persoonlijk fotocadeau

In een lijstje met cadeau ideeën voor je man mag een fotocadeau niet ontbreken. Het is heel persoonlijk en daarom ook heel bijzonder. Kies de allermooiste foto uit van je man of van heel het gezin. Laat deze op glas of op canvas afdrukken.

Een andere optie is de foto op bijvoorbeeld een mok of kussen af te laten drukken. De foto als puzzel geven is ook een superleuk cadeau idee.

Een heerlijk verwenpakket

Jij als partner weet precies waar je je man echt mee kan verwennen. Wat vindt hij nu echt lekker? Drinkt je man graag wijn of bier? Maak dan een pakket met verschillende soorten wijnen en bieren.

Vul dit verder nog wat aan met wat heerlijke noten, zoutjes of verschillende zachte kaasjes. Je kan dit pakket helemaal zelf samenstellen en inpakken. Maar er zijn ook winkels die dit soort pakketten in hun assortiment kant en klaar hebben staan.

Een cadeau abonnement op zijn favoriete sportzender of tijdschrift

Nog een goede cadeautip is een abonnement geven op bijvoorbeeld zijn favoriete sportzender. Mocht deze nog niet in jullie standaard tv-pakket zitten, dan is dit wel een leuk cadeau. Ook een abonnement op zijn favoriete tijdschrift is een mooi cadeau. Je kan kiezen voor digitaal lezen of dat je man wekelijks of maandelijks het blad thuis in de brievenbus ontvangt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook