Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De beste auto’s voor vrouwen

Sommige auto’s zijn typisch aantrekkelijk voor mannen, terwijl andere vooral vrouwen aanspreken. Dat is geen toeval, want autofabrikanten stemmen hun auto’s af op een specifiek type bestuurder. Man, vrouw, jong, oud, lang of klein – het ontwerpen van auto’s is geen one-size-fits-all oefening. Dat betekent dat het kiezen van een auto hetzelfde is als winkelen voor nieuwe kleding of het afsluiten van een autoverzekering – je moet een aantal opties overwegen voordat je iets vindt dat precies bij je past. We hebben in ieder geval een lijst samengesteld met auto’s die geweldig zijn voor vrouwen – of je nu op zoek bent naar iets betaalbaars en goedkoops om te rijden of een superveilige SUV met veel ruimte.

Volkswagen Beetle

De Mini Hatchback, Fiat 500 en Volkswagen Beetle zijn drie van de meest modieuze auto’s die je kunt besturen, met elk een ’terug naar de toekomst’ retro-vibe. Van de drie is de Kever de meest praktische, ook al is de achterbankruimte nog wat aan de krappe kant. Deze generatie Kever werd niet in grote aantallen verkocht, maar dat zegt meer over de markttrends dan over de kwaliteit van de auto en er moet nog steeds genoeg te kiezen zijn, waaronder een reeks felle kleuren die de auto een uniek gevoel geven. Inderdaad, er is veel om van te houden over deze Beetle, inclusief een dashboard geïnspireerd op de originele versie. Cruciaal voor vrouwen is dat de stoelen comfortabel zijn met een goed aanpassingsbereik. 

Fiat 500

Vrouwen zijn goed voor ongeveer 60% van de verkoop van de Fiat 500. Verzekeringsgegevens suggereren dat dit cijfer zelfs 73% zou kunnen zijn. Fiat weet het een en ander over het ontwerpen van auto’s die vrouwen willen, hoewel we denken dat de ‘Fiat Panda Mamy’ waarschijnlijk een stap te ver was. De 500 is iets meer unisex dan een Panda ontworpen voor ‘jonge moeders’, maar de chique Fiat blijft razend populair onder vrouwelijke kopers. Van de charmante styling tot de retro-geïnspireerde cabine, de 500 is een van de meest karaktervolle kleine auto’s die je kunt kopen. Daarom zijn zoveel mensen bereid de meer praktische en goedkopere stadsauto-opties te mijden. Online kun je ontzettend veel Fiat 500’s vinden die te koop staan, vergelijk ze goed met elkaar! 

Mini Cabrio

Uit verzekeringsgegevens blijkt dat de Mini een van de populairste auto’s voor vrouwen is. Op een Tinder-profiel zou het een geweldige styling, een hoogwaardige cabine, rijplezier en een reeks personalisatie-opties vermelden als redenen om hem uit te nodigen voor een diner. De Mini Cabrio gaat nog een stap verder door wat plezier op het dak te bieden. Het is misschien wel de meest aantrekkelijke versie van de Mini, waarbij het stoffen dak weinig doet om zijn aantrekkingskracht te verminderen. Met het dak naar beneden kun je genieten van de zonnestralen en de bewonderende blikken van voetgangers in de hoofdstraat. Als je het dak omhoog hebt gedaan, zul je merken dat hij net zo stil en soepel is als de Mini Hatchback met metalen dak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook