Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 interessante cryptomunten voor deze winter!

Per de winter van 2021 zijn er meer dan 6500 cryptomunten op de markt. Qua populariteit komt Bitcoin aan top maar andere munten genieten ook immens mee. Momenteel zijn er enorm veel investeerders die de wereld van cryptovaluta lief hebben. Hierdoor zijn er munten ontstaan die zeer waardevol zijn geworden. Laten we kijken naar drie interessante munten voor deze winter die de potentieel hebben om in waarde te stijgen.

In dit artikel zullen we het hebben over drie altcoins. Sommige cryptocurrencies op de lijst hebben indrukwekkende functies die andere munten niet hebben. De wereld van crypto is altijd aan het groeien. Dus er is een kans dat de volgende grote cryptocurrency op deze lijst ligt.

Litecoin

Litecoin is een zeer bekende cryptomunt. Het is namelijk de zestiende grootste cryptomunt ter wereld. Er zijn enorm veel handelaren die Litecoin accepteren als betalingsmiddel. De marktkapitalisatie ligt per deze winter rond de 11 miljard euro. Door de snelle blokgeneratiesnelheid zijn er veel mensen die Litecoin kopen. Momenteel ligt de Litecoin koers rond de 170 euro.

Het werd gelanceerd in 2011 en ontwikkeld door Charlie Lee. Verder is het een munt die is gebaseerd op een open-source netwerk. Dit betekend dat het een wereldwijde betalingsnetwerk is. Litecoin kopen kun je heel snel doen door de snelle transactie bevestigingstijd.

Binance Coin

Binance Coin werd ontwikkeld door Changpeng Zhao. Binance Exchange is een heel bekende cryptocurrency platform. Tijdens het handelen op de Binance exchange zijn er kosten die betaald moeten worden. Binance Coin is dan een betalingsmethode hiervoor. Deze cryptomunt heeft heel veel voordelen, omdat de gedecentraliseerde exchange van Binance erop draait.

Op het netwerk wordt er gebruik gemaakt van een proof-of-stake consensusmodel. Momenteel heeft Binance Coin een marktkapitalisatie van 77 miljard euro. De huidige koers ligt rond de 475 euro. Als we kijken naar de handelsvolumes is deze cryptovaluta één van de meest bekende exchanges.

Tether

Tether is een cryptocurrency die behoort tot de groep genaamd Stablecoins. Het is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. Dit betekend dat de Tether koers nu rond de 0.86 euro ligt. Tether werd gelanceerd in 2014 met als doel om hun marktwaarde aan de Amerikaanse valuta te koppelen. Dit werd gedaan om de volatiliteit te verminderen.

Stablecoins bestaan er voor de mensen die wat voorzichtiger willen zijn in de crypto wereld. Hier vinden we geen grote prijsschommeling zoals bij anderen populaire digitale valuta. Tether is de op vier na grootste cryptomunt op de markt. Het heeft een totale marktkapitalisatie van 61 miljard euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken