Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Bovenooglidcorrectie: Krijg weer meer zicht

Heb jij al eens gekeken naar een bovenooglidcorrectie? Als dit nog niet het geval is, kan het verstandig zijn dat je hier toch eens naar gaat kijken. Het kan jou namelijk veel voordelen op gaan leveren als je de correctie door een professional uit laat voeren. Je komt er dan ook al snel achter dat er veel verschillende klinieken zijn die jou kunnen helpen. ABC Clinic is een van de klinieken die daarbij niet mag ontbreken. Je moet dan wel weten wat de ingreep inhoudt en welke voordelen je eraan gaat behalen. Onderstaande informatie legt het uit. 

Het belang van de bovenooglidcorrectie 

De bovenooglidcorrectie is een correctie aan de bovenste oogleden. Deze wordt vaak uitgevoerd wanneer je oogleden dusdanig hangen dat je zicht belemmerd wordt. Ook komen er vaak verschillende andere lichamelijke klachten bij kijken. De oogleden zijn namelijk zwaar en zullen daarbij ook gaan drukken. Dit kan op den duur ook hoofdpijn veroorzaken. Je kunt jouw dagelijkse werkzaamheden vaak niet meer uitvoeren en wordt daarbij ook belemmerd bij het hebben van zelfvertrouwen. Het kan daarom van belang zijn dat de correctie zo snel mogelijk uitgevoerd wordt om weer alles uit jouw leven te halen. 

De ingreep verder uitgelegd 

Tijdens de bovenooglidcorrectie wordt er een klein sneetje gemaakt bij jouw oog. Het overtollige huid en vetweefsel wordt weggehaald en de huid wordt weer strakgetrokken. Aan het einde van de ingreep wordt het gehecht en moet je het koelen om ernstige zwellingen te voorkomen. Daarbij kun je ook de wond op een goede manier gaan verzorgen. Dit maakt de kans op infecties namelijk aanzienlijk kleiner. Ook moet je uitsluitend lichte werkzaamheden uit gaan voeren, zodat je niet te veel druk zet op jouw hoofd en de genezing niet gaat vertragen. Een goede nazorg is dus wel een vereiste. 

Het behandelplan en de intake 

Als je de bovenooglidcorrectie uit wilt gaan voeren is het wel van belang om een intakegesprek te maken. Dit gesprek zal jou namelijk veel duidelijkheid gaan geven. Een professional bekijkt hierbij eerst wat jouw hinder is, waarna er een behandelplan opgesteld wordt. Jij wordt overal bij betrokken, omdat je goed moet weten waar je aan toe bent. De professional kan dan ook al een schatting maken van de uiteindelijke resultaten die geboekt gaan worden. Je zult hierdoor nooit in onwetendheid blijven, maar zorgt ervoor dat je goed voorbereid naar de uiteindelijke ingreep gaat. 

De juiste voorbereiding doen 

Het enige wat jij nog hoeft te doen is jezelf goed voorbereiden op de bovenooglidcorrectie. Ondanks dat het een relatief kleine ingreep is, moet je er immers wel voor zorgen dat je niet veel gaat doen. Zo moeten er bijvoorbeeld werkzaamheden stilgelegd worden en wil je precies weten waar je aan toe bent. Het is daarom belangrijk dat je altijd extra advies en informatie op gaat vragen bij ABC Clinic en ervoor zorgt dat je niets meer over het hoofd gaat zien. Je gaat merken dat je dan zelfverzekerd naar de correctie gaat en gaat profiteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook