Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Waarop moet je letten bij de aanschaf van een rollator?

Goedkope rollatoren

Rollatoren worden verkocht in verschillende prijsranges. Een instap-model heb je zo voor een paar tientjes. Als je het echt zo goedkoop mogelijk wil aanpakken, kan je naar een kringloopwinkel gaan en kijken of ze hier nog tweedehands modellen beschikbaar hebben. Het enige nadeel: tweedehands modellen zijn vaak al grotendeels versleten. Dat kan zeker een probleem zijn wanneer bijvoorbeeld de remmen niet goed meer werken.. Ook wanneer de banden volledig versleten zijn, is het af te raden om de rollator in deze staat te kopen. Het is daarom aan te raden om vooraf even een rollator na te lopen op de belangrijke aspecten zoals remmen, banden, kwaliteit van het frame en het gewicht dat de rollator kan dragen.

Duurdere rollatoren

Er zijn daarentegen ook rollatoren te verkrijgen met prijzen tussen de 300 en 600 euro. Deze hebben vaak een ergonomisch ontwerp, opvouwbaarheid, goede rubberen banden en betrouwbare remmen. Vergis je alleen niet te snel hierin.. Duurder is niet altijd beter. Heel veel merken maken hoge kosten doordat ze winkelpanden moeten betalen en dat zie je in de prijs terug. Sommige webshops die rollatoren verkopen, hebben dat probleem niet en hanteren gunstige prijzen. Kijk dus altijd goed van tevoren waar je een rollator koopt.

Eigen ervaring

Uit eigen ervaring weten we hoe moeilijk het is om een goede rollator aan te schaffen. In mobiliteitshulpmiddel winkels zie je vaak tientallen verschillende modellen en kleuren. Kortom, door de bomen zie je het bos niet meer en de prijzen liggen ook erg ver uit elkaar.

Na een paar minuten proefrijden in de winkel zie je niet goed of een rollator wel of niet geschikt is. De ondergrond in een winkel is vaak net weer anders dan hoe het thuis voelt en je krijgt niet de mogelijkheid om ook de rollator buiten uit te proberen. Kortom, Lucas Mobility heeft daarom een 100 dagen proefrijden optie op de Lucas rollator. Ben je benieuwd of deze rollator ook iets voor jou is? Twijfel niet en test ‘m uit. Deze webshop verkoopt slechts één type rollator in één kleur en maakt de keus daarom makkelijk voor je. De rollatoren zijn van hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Met de 100-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie weet je dus zeker dat je de rollator gratis kan retourneren, mocht deze niet bevallen. Daarnaast is de klantenservice altijd bereikbaar mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van het product. Daar helpen ze je graag verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken