Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 6 gebeurtenissen waarvoor je een verlanglijstje zou kunnen maken

Je kent het wel: er komt een belangrijke gebeurtenis aan en mensen vragen wat je graag wil krijgen als cadeautje. Een verlanglijstje kan helpen om duidelijk te maken wat je het allerliefste zou krijgen. Maar waar voor kan je nu allemaal verlanglijstjes maken? We helpen je graag op weg met dit artikel!

Verjaardag

Het eerste waar je misschien aan denkt, is je verjaardag! Deze leuke gebeurtenis kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijd om die nieuwe handtas of mooie sjaal werkelijkheid te laten worden. Met een verlanglijstje breng je je partner en familie alvast op het juiste spoor.

Babyshower

De geboorte van een kindje is een mijlpaal in het leven van elk koppel. Door de opkomst van babyshowers moet er al tijdens te zwangerschap aan een cadeautje voor de kleine spruit worden gedacht. Babyshowers en kraamlijstjes gaan hand in hand. Kraamlijstjes zijn handig om aan je omgeving te laten weten wat je nog kan gebruiken voor je kleintje. Heb je nog een kinderwagen nodig? Of toch misschien een kinderbedje? Met een verlanglijst zorg je er voor dat je niets te kort komt.

Huwelijksverjaardag en Valentijnsdag

De huwelijksverjaardag en Valentijnsdag zijn de geknipte momenten om je partner in de watten te leggen. Met een zorgvuldig uitgekozen cadeautje laat je je partner opnieuw overlopen van verliefdheid. Wat denk je van een weekendje weg of een mooi juweel? Met een lijstje laat je je partner weten waar jij ’s nachts van droomt.

Kerstmis

De eindejaar periode is de gezelligste tijd van het jaar. Samen zijn met familie, gezelschapsspelletjes spelen en een lekker gekookt avondmaal kunnen niet ontbreken tijdens de feestdagen. Ook cadeautjes horen bij de feestdagen. Met verlanglijstjes kan je iedereen laten weten dat je die ene messenset of dat mooie horloge op het oog hebt. Of ontvang je liever een cadeau kaart van je favoriete winkel?

Huwelijk

De verbondenheid tussen twee mensen vieren is een van de leukste zaken die er bestaan. Bij een huwelijksfeest horen ook cadeautjes. Het geknipte moment om een voucher te vragen om de huwelijksreis mee te financieren of om de huisraad aan te vullen. Met een lijstje zit je altijd goed en bespaar je de gasten keuzestress. 

Samenwonen

Ga je samenwonen met je partner? Dan is de kans groot dat je heel wat spullen moet aankopen. Nieuw beddengoed, een pannenset, misschien wel een televisie? Een lijstje zorgt er voor dat je kasten binnen de kortste keren gevuld zijn met de mooiste spullen die je zelf hebt uitgekozen. Zo ben je er zeker van dat alles goed bij elkaar past en dat alles volledig jullie smaak is.

Heb je na dit artikel zin gekregen om een verlanglijstje op te stellen? Breng eens een bezoekje aan de website Hatsa! Zij bieden een gebruiksvriendelijk platform aan om alle soorten verlanglijstjes te creƫren. Je kan links opslaan, op de hoogte gebracht worden van prijsdalingen en je lijstjes delen met vrienden en familie. Neem snel een kijkje op de website en ga aan de slag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook