Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 x de mooiste trouwjurk silhouettes

Ga je binnenkort trouwen? Dan zul je hoogstwaarschijnlijk ook gauw je trouwjurk willen gaan uitzoeken. Misschien ben je zelfs al begonnen met de zoektocht. Hoe dan ook, eenmaal aangekomen in bruidsmode land zul je zien dat je flink overweldigd kunt worden door het aanbod. De wereld van trouwjurken is ontzettend groot geworden en de keuze is reuze. Toch zijn er een aantal silhouettes al jaren favoriet en dat is niet voor niets. In dit artikel vertellen we meer over de meest geliefde silhouettes voor bruidsjurken. Laat je inspireren!

Recht silhouet

De meest eenvoudige silhouet voor bruidsjurken is een recht silhouet. Dit is een fijn silhouet voor bruiden die liever niet al te veel curves willen laten zien, maar wel iets van accent willen leggen op hun lichaam. Ook voor de kleine bruiden onder ons is dit een ideale vorm om je optisch langer te laten lijken.

Trompet silhouet

Iets sexyer dan een recht silhouet is het trompet silhouet. Dit silhouet heeft een aansluitend lijfje en loopt uit boven de knie, bij het dijbeen. Dit silhouet is voor de bruiden die wel curves willen laten zien, maar de heupen en billen iets minder wil accentueren. Ook dit silhouet is ideaal voor de kleinere bruid om langer te ogen.

Zeemeermin silhouet

De meest sexy silhouet is de zeemeermin trouwjurk. Dit silhouet sluit nauw aan en loopt pas net onder knie uit in een wijde rok. De stijl accentueert de heupen, billen en buik flink. Dit is een silhouet waar niet iedere bruid zich even comfortabel in voelt, maar niet getreurd. Voor dit silhouet hoef je zeker niet superslank te zijn. Juist die mooie heupen zijn extra sexy in dit silhouet.

A-lijn silhouet

De A-lijn silhouet is de echte klassieker onder de trouwjurken. Dit silhouet loopt als een A en accentueert daardoor precies je taille en wat minder de heupen en benen. Dit silhouet staat bij vrijwel ieder lichaamstype goed en wordt dan ook de traditionele bruidsjurk genoemd.

Baljurk silhouet

Het baljurk silhouet is voor de prinsessen onder ons. Een strak lijfje met een wijd uitlopende rok zorgt voor dat echte drama effect. Ben je van plan je huwelijk als sprookje in te richten, dan is dit helemaal jouw trouwjurk. Ook perfect als je liever je benen wat minder wilt laten zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook