Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Met deze 5 fantastische kerstfilms kom jij knus de kerstvakantie door!

De kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur. In de winter is het ’s avonds al vroeg donker, de perfecte setting voor een gezellige filmavond. Heerlijk met een kopje thee, een borrelplank en een dekentje op de bank; dat is pas echt genieten met een hoofdletter G.

De vraag is echter: welke film zet je op? Als het kerstvakantie is, wil je natuurlijk wel een beetje in stijl blijven. Maar, er zijn honderden kerstfilms waar je uit kan kiezen. Welke zijn de echte toppers waarbij de tranen over je wangen rollen? Dat lees je hier, succes gegarandeerd!

The Holiday 

Een romantische komedie waar het hart van bijna iedere vrouw sneller van gaat kloppen, dat is The Holiday. Stiekem geniet het mannelijk geslacht ook van deze hilarische kerstfilm, want deze klassieker blijft heerlijk om naar te kijken!

Een Amerikaanse vrouw en een Britse vrouw verruilen van leven, omdat ze hun eigen leven helemaal zat zijn. In het land waar ze naartoe gereisd zijn, beleven ze geweldige avonturen. Ze zijn beide enorme pechvogels wat de liefde betreft, maar in het nieuwe land waar ze verblijven, lopen ze allebei de liefde van hun leven tegen. 

Last Christmas 

Een romantische en ontroerende film, dat is Last Christmas. Het verhaal speelt zich af in Engeland en gaat over Kate, een medewerkster van de lokale speelgoedwinkel die het gehele jaar door kerstcadeaus verkoopt. Kate verkleedt zich als elfje en moet alle klanten vermaken. Ze heeft het maar zwaar, want ze maakt dag na dag verkeerde keuzes, totdat ze Tom ontmoet.

Deze knappe man neemt haar mee op avontuur en daagt haar uit haar wereldbeeld te verleggen. Dit koppel beleeft hilarische avonturen, maar niets is wat het lijkt. Ontdek het zelf!

Love Actually 

Liefde is voor iedereen en iedereen mag genieten van dit warme concept. Dat staat centraal in de oeroude film Love Actually. Hugh Grant vertolkt een van de hoofdrollen, dus dat is ongetwijfeld genieten geblazen. Waarschijnlijk ken je deze al. Love Actually wordt door velen namelijk gezien als een van de beste kerstfilms.

De film speelt zich af in de paar weken voor kerst, waarin iedereen door diverse ups en downs gaat. Je kijkt mee met verschillende personages, en er zit altijd wel iemand bij waar je je in herkent. Je ziet hoe iedereen strugglet met het concept liefde, maar uiteindelijk komt alles toch weer op z’n pootjes terecht. Heel erg fijn!

A Bad Moms Christmas 

Drie moeders die het beste uit het leven proberen te halen, dat is waar A Bad Moms Christmas om draait. Een film met heel veel grappige momenten, waarbij de tranen over je wangen rollen van het lachen. De drie moeders staan totaal anders in het leven, maar hebben wel heel veel lol met z’n allen.

We krijgen een kijkje in het leven van elke moeder, en hoe ze omgaat met de stress van de aankomende feestdagen. Daarnaast komen de moeders van deze moeders op bezoek, iets wat ook bij sommige voor een torenhoge bloeddruk zorgt.

The Santa Clause 

In deze film, stort de Kerstman van het dak en overlijdt, maar dat is het begin van een vers avontuur. Een zoon probeert zijn vader te overtuigen dat hij echt de rol van Kerstman over moet nemen, en daardoor trekken ze met z’n twee├źn naar de Noordpool. Hier ontdekken ze dat het behoorlijk zwaar is om de Kerstman te zijn. Of het hem uiteindelijk lukt? Dan moet je film zelf maar kijken. Een geweldige film voor jong en oud!

En, welke film ga jij bekijken op kerstavond? Maak er een groot feestje van met een van de bovenstaande films!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken