Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 4 Tips voor je eerste keer paddo’s

Het is iets waar je veel mensen over hoort: paddo’s gebruiken. Vanaf jongs af aan hoor je waarschijnlijk al de wildste verhalen over het gebruik van paddo’s en je bent er klaar voor om dit ook een keer te gaan ervaren.

Toch kan het gebruiken van paddo’s best spannend zijn, helemaal de eerste keer.

Om jou op weg te helpen hebben we een artikel voor je geschreven waarbij we een aantal tips geven voor mensen die voor het eerst paddo’s gaan gebruiken.

Door deze tips toe te passen zorg je ervoor dat jij het maximale uit je trip haalt en bovendien op een verantwoorde en veilige manier omgaat met het gebruik van paddo’s.

Tip 1: Doe je eigen onderzoek

De eerste tip die we je willen meegeven? Lees jezelf goed in voor je paddo’s gaat gebruiken. Deze tip geldt wat ons betreft eigenlijk voor elke geestverruimend middel dat je van plan bent te gaan gebruiken.

Door jezelf goed in te lezen weet je precies wat je kunt verwachten waardoor je niet zo snel voor verrassingen komt te staan. Ook kan je op voorhand al een aardige inschatting maken of paddo’s wel iets voor jou zijn.

Tip 2: Zorg voor een veilige en vertrouwde omgeving

De tweede tip die we je mee willen geven is om ervoor te zorgen dat je in een vertrouwde en veilige omgeving bent. Wanneer je paddo’s zal dit sowieso al wennen zijn, als je daarnaast ook nog eens in een vreemde omgeving bent kan dit negatieve invloed hebben op je trip.

Het psilocybine kopen en gebruiken zouden we bovendien altijd op een besloten plek doen. Ga dit niet in het openbaar gebruiken maar kies een veilige plek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je woonkamer.

Tip 3: Let op de dosis

Een fout die veel mensen maken bij het gebruiken van paddo’s is dat ze totaal geen rekening houden met de dosis. Ze beginnen aan een bepaald hulpmiddel en nemen vervolgens direct meer omdat ze niet gelijk iets voelen. In onze ogen is dit absoluut geen slim idee.

Bij sommige mensen duurt het namelijk langer voordat de effecten voelbaar worden. Door teveel te nemen kun je dus in een slechte trip belanden, iets wat je absoluut niet wil.

Tip 4: Koop bij de juiste partij

Bij het magic truffels kopen of andere soortgelijke paddo’s? Doe dit bij voorkeur alleen bij een partij die betrouwbaar is. Er zijn genoeg winkels en webshops die veel te duur bepaalde producten verkoopt. Dit wil je voorkomen en daarom is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de webshop of winkel waar je de paddo’s gaat kopen. Door dit te doen weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook