Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 4 Redenen om te kiezen voor een deelauto!

Heb jij wel eens overwogen een deelauto te gebruiken? Het is een trend die we steeds vaker terug zien komen en dat is niet zo gek.

Wanneer je een auto deelt, bespaar je namelijk geld. In plaats van een eigen auto te kopen of te leasen, kun je gebruik maken van een deelauto. Je betaalt alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt en hoeft geen maandelijkse kosten te betalen voor reparaties of onderhoud.

In dit artikel geven we je 4 redenen om ook te kiezen voor een deelauto.

1. Het is goedkoper

Allereerst is een deelauto in veel gevallen goedkoper dan een normale auto. Dit komt natuurlijk doordat je de auto alleen betaalt als je hem daadwerkelijk gebruikt.

Hierdoor vallen maandelijkse kosten zoals wegenbelasting en verzekering dus weg. Bovendien zorgt dit ervoor dat je ook geen gedoe hebt wanneer de auto een keer kapot gaat. Ook de reparatie kosten vallen dus weg.

2. Je betaalt alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt

Een auto delen is vooral interessant omdat je hem alleen betaalt als je hem gebruikt. Dit gaven we hierboven natuurlijk ook al aan maar dit is wel een van de belangrijkste voordelen van een deelauto.

Doordat je hem alleen betaalt wanneer je gebruik maakt van de auto ben je veel goedkoper uit op de lange termijn.

3. Je bent flexibel

Een ander groot voordeel van de deelauto is dat je flexibel bent. Wanneer jij eenmaal een account hebt bij een partij die deelauto’s aanbiedt kun je vervolgens in elke stad een deelauto gebruiken.

Zoek je bijvoorbeeld een deelauto in Amsterdam? Een deelauto Utrecht? Of toch een andere stad? Geen zorgen. Je bent altijd flexibel en kunt tegenwoordig in de meeste steden in Nederland gebruik maken van de deelauto.

4. Geen onderhoud

Veiligheid is natuurlijk ook altijd belangrijk. Wanneer je een eigen auto hebt, is het fijn dat je weet dat deze in goede staat is.

Onderhoud is dan ook een belangrijk onderdeel van een eigen auto.

Wanneer je een deelauto gebruikt, weet je dat deze altijd in goede staat is. Partijen die deelauto’s aanbieden, zorgen er namelijk voor dat de auto’s goed onderhouden worden.

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen heeft een deelauto verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere auto. In onze ogen zullen deel auto’s alleen nog maar meer populariteit gaan genieten de komende jaren. Zodra mensen het gemak van een deelauto gaan ervaren zijn wij ervan overtuigt dat steeds meer mensen kiezen voor een deelauto in plaats van een normale auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook