Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 4 Originele kado’s om te geven!

Heb je je weleens afgevraagd waarom we elkaar eigenlijk kado’s geven? Je bent niet de enige! Vaak worden deze presentjes gegeven om bepaalde zaken voor elkaar te krijgen óf iemand in het zonnetje zetten. En het is natuurlijk leuker om iets te geven wat de persoon niet al een miljoen keer eerder gekregen heeft. Zo laat je zien dat je er écht moeite in steekt. Plus, het kan erg leuk zijn om ideeën voor originele cadeaus te bedenken! Hier zijn een paar leuke ideeën om je op weg te helpen.

#1 Zelfgemaakte geschenkmanden

Niet alleen leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen – een geschenkmand maken is een van de meest creatieve en leuke dingen om te doen. Je kunt iemand verrassen met zo’n origineel cadeau dat hij of zij prachtig zal vinden! Plus, als je het zelf maakt zijn er geen grenzen aan wat er in kan – dus wees niet bang om voor deze gelegenheid out-of-the-box te denken of materialen te gebruiken die je in huis vindt! Je kunt bijvoorbeeld een mok bedrukken en deze vullen met wat heerlijke theesoorten. Zolang het maar persoonlijk is, toch?

#2 Een dagje naar een spa 

Met alle drukte van het leven kan het heel verleidelijk voor ons zijn om geen tijd te nemen voor wat rust of ontspanning. Daarom zijn wellness dagen een perfect cadeau – ze bieden heerlijke behandelingen, een zwembad, sauna en hammam. Een heerlijke middag voor de jarige job! En als je het slim aanpakt, kun je zelf ook meegenieten van deze ontspannen middag. 

#3 Kaartjes voor een voorstelling of wedstrijd

Een uniek geschenk dat de jarige job in staat stelt iets nieuws en spannends mee te maken. En dat niet alleen, het is ook een mooie manier om iemand te laten zien dat je om zijn interesses of hobby’s geeft. Of je nu een last-minute cadeau zoekt of vooruit plant, kaartjes voor een voorstelling of wedstrijd zijn een geweldig cadeau voor iedereen op je lijst. Ga je samen met de jarige job eropuit? Maak dan een leuke foto en laat een foto op glas bedrukken. Zo heb je een mooie herinnering om te koesteren.

#4 Parachute springen

Veel mensen denken aan parachutespringen als een enge activiteit die alleen geschikt is voor ervaren sensatie liefhebbers. Maar eigenlijk kan parachutespringen een heel veilige ervaring zijn voor mensen van alle leeftijden. Een van de belangrijkste redenen om parachutespringen cadeau te geven is dat het een onvergetelijke ervaring oplevert die met niets anders te vergelijken is. Het is wel een forse investering, maar dan heb je ook wat. A once-in-a-lifetime experience!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken