Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 Tips voor een hete nacht tussen de lakens!

Een goed seksleven. We streven er allemaal naar en we zoeken allemaal zo nu en dan naar wat goede tips! Natuurlijk kent iedereen het verschil tussen de vluggertjes en de hete nachten waar de orgasmes zich eindeloos lijken te herhalen. Seks kan samen, solo of met meerdere mensen, het is maar net waar jij je goed bij voelt. Behoefte aan een hete nacht tussen de lakens? De sleutelwoorden, tijd, creativiteit en de juiste producten.

Kom in de mood

Het klinkt cliché, maar tijd uittrekken voor seks is misschien wel het belangrijkste om de nacht zo goed mogelijk te beleven. Om vanuit de drukte van ons alledaagse bestaan in de mood te raken voor de passionele wereld in bed kost tijd. Verwen jezelf met die tijd. Gun jezelf mooie sexy lingerie, warme geuren, sensuele muziek, erotische teksten en verlangen. Bouw het op, laat jezelf en je partner hunkeren naar elkaar en ben niet bang om jezelf over te geven aan het seksuele verlangen in je.

Wees creatief

En als je dan de juiste warme en sensuele mood hebt bereikt, laat dan je creativiteit de vrije loop. Waar verlang je naar? Waar fantaseer je over? Spreek het uit, gun het jezelf en je partner. Beelden en verhalen kunnen helpen. En als die fantasieën nog niet vanzelf komen, gun jezelf dan eens interessante filmscènes, een erotisch boek of een podcast over seks. Seks speelt zich namelijk eerst af in je brein, dan in de rest van je lichaam. Vervolgens is het tijd om je diepste verlangens en fantasieën uit te voeren en de tijd te nemen om te experimenteren. Van welke ideeën raak jij opgewonden, welke woorden doen jou hunkeren? Welke standjes zijn het meest lekker, welke speeltjes het meest stimulerend en wat is voor jou het beste glijmiddel? Wees creatief, verleg je grenzen! 

Ga voor de juiste speeltjes

Ieders lijf is anders en iedereen heeft andere verlangens. Hard of zacht, groot of klein er zijn geen regels voor. De ene vibrator is de andere niet en zelfs in condooms valt veel uit te proberen. Neem geen genoegen met het eerste wat je tegenkomt bij een drogist, maar gun jezelf de producten die bij jouw lijf en verlangens passen. Probeer verschillende producten uit en kom erachter wat het juiste speeltje, fijnste condoom en beste glijmiddel is voor jou.

Er zijn artikelen, tips en eindeloos veel producten om jou een heet en interessant seksleven te bezorgen, maar de tijd nemen om je diepste verlangens te ontdekken en deze uit te voeren, daar kan geen artikel tegenop. Ik kan je nog veel meer vertellen over de mooiste lingerie, de lekkerste speeltjes en het beste glijmiddel, maar het is tijd om ervan te gaan te genieten, in plaats van erover te lezen. Ik wens je veel hete nachten toe, waarin al je fantasieën tot leven komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook