Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 Originele cadeaus om je vriendin te geven!  

Verjaardag

Het is alweer bijna zover. Je vriendin is volgende week alweer jarig. Wat had je vorig jaar ook alweer gegeven? Oh ja, een bos bloemen met haar favoriete chocolaatjes.

Dit jaar wil je wel eens wat anders geven. je wilt haar graag verassen met iets origineels, iets persoonlijks.

Hieronder hebben we een paar suggesties uitgelicht.

Mok bedrukken

Een kado wat echt leuk en origineel is, is een mok bedrukken. Je kunt dit kado bovendien persoonlijk maken door er een leuke romantische foto van jullie op te laten bedrukken toen jullie op vakantie waren. Misschien heb je wel een mooie foto van jullie twee aan het water.
Een mok met foto wordt over het algemeen zeer gewaardeerd.

Maar ben je nu niet vriend/vriendin of man en vrouw maar bijvoorbeeld goede vriendinnen van elkaar? Dan wil je er natuurlijk een andere foto op hebben.
Misschien is je vriendin wel super fan van een bepaalde voetbalclub. Dan laat je het logo van die club er op drukken.
Of is ze idolaat van een bepaalde speler of muzikant? Dan laat je er een mooi plaatje van hem of haar op drukken.

Zijn jullie allebei wel humoristisch ingesteld? Dan kun je ook de gekste foto van haar op zoeken en deze op de mok laten drukken. Wel oppassen dat jullie geen ruzie krijgen he? :).

Tegeltjes wijsheid

Een ander heel leuk kado, althans dat vind ik wel, is een tegeltje kado doen met een leuke tegeltjes wijsheid spreuk. Hier zijn natuurlijk tal van mogelijkheden voor. Kijk maar eens op google en zoek maar op tegeltjes wijsheden. Je kunt dan voor elk onderwerp en voor elke invalshoek wel spreuken vinden. Denk ook weer even na over wat zij leuk vind. Houd ze van sport, van muziek of van cabaret bijvoorbeeld? Dan is daar vast wel een spreuk over te vinden die op een tegeltje bedrukt is of bedrukt kan worden.

Je kunt er ook voor kiezen om een eigen verzonnen spreuk af te laten drukken. Af en toe heb je dat wel eens dat je zelf zo’n tegeltjeswijsheid er uit gooit die eigenlijk nog niet eens bestaat. Misschien hebben jij en je vriendin wel zo’n uitspraak met elkaar die je kunt gebruiken. Dat zou helemaal origineel zijn.

Hout bedrukken met foto

Een andere optie voor het bedrukken van een leuke foto is op hout. Dit heeft ook een heel leuk effect. Mocht je vriendin nou bijvoorbeeld al kinderen hebben dan is het superleuk om haar met haar kind of kinderen op hout af te drukken.
Een dergelijk houten fotootje is overal op te hangen en word zeker gewaardeerd.

Foto op canvas

Een afgeleide van bovenstaande is een foto afdrukken op canvas. Dit kan voor de rest inhoudelijk natuurlijk hetzelfde zijn als bovenstaande, alleen is de ondergrond dan van een ander materiaal.

Kortom, er zijn veel mogelijkheden om je vriendin een leuk kado te geven. Bepaal voornamelijk even wat zij persoonlijk leuk vind en wat haar smaak is. Dan kom je er wel uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken