Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 leukste kerstcadeaus voor crypto fanaten

De feestdagen komen er weer aan. Dat is het moment dat we weer mogen nadenken over te geven kerstcadeautjes.

Wat geef je jouw man deze kerst als kerstcadeau? Voor de mannen die fan zijn van Cryptocurrency geven we hieronder een aantal tips.

Crypto

Even in het kort eerst het volgende. Je hoort het steeds vaker overal. Bitcoin, crypto, Cryptocurrency. Allemaal mooie begrippen, maar wat houdt het nu eigenlijk allemaal in.

Crypto is digitaal geld. Het is geld dat je niet fysiek kan vastpakken zoals het geld dat we in het dagelijks leven gebruiken.
Je kunt dit geld aanschaffen via platforms. Een van deze platforms is bijvoorbeeld Bitvavo. Op Bitvavo kun je een account aanmaken en beginnen met aanschaffen van cryptomuntjes. Er zijn namelijk verschillende soorten ‘munten’ te verkrijgen op gebied van crypto. De meest bekende is de bitcoin. Deze vertegenwoordigt ook meteen de meeste waarde en is het duurst om aan te schaffen.

Op het moment dat je bijvoorbeeld twee muntjes hebt aangekocht kun je hiermee spelen. Of eigenlijk is handelen een betere omschrijving. Je kunt ze in Bitvavo op elk gewenst moment verkopen en weer aankopen. Je moet daarvoor goed de koers in de gaten houden om winst te kunnen maken.

Tip: Klik hier om direct een account aan te maken bij Bitvavo!

Bitvavo cadeau

Als je man dus fanaat is van crypto, dan is het natuurlijk een origineel kado om hem een Bitvavo account cadeau te doen. Je kunt dan een account aanmaken op zijn naam en zijn e-mail hierbij registreren. Het is ook handig om dan meteen zijn bankrekening er aan te koppelen voor toekomstige transacties.

Tot zover kost het je nog niets. Dat is natuurlijk niet leuk om te geven. Het cadeau kun je dan doen in de vorm van een tegoed in zijn Bitvavo wallet. Zijn digitale portemonnee. Je kunt hier op storten wat je wilt. Bijvoorbeeld 25, 50 of 100 euro. Dat maakt niet uit. Wat je maar geven wilt.
Op het moment dat je deze waarde in de wallet hebt geplaatst gebeurt er nog niets mee. Er kan dus niets mis gaan en het geld blijft daar gewoon op staan. Stel je bedenkt je nog weer dan kun je het hele bedrag er gewoon weer af halen.

Andere crypto cadeaus

Stel dat je man nu al lang bezig is met een Bitvavo account dan valt bovenstaand cadeau natuurlijk af.
Wat kun je dan nog geven op dit gebied? Genoeg.

De echte crypto fan zal bepaalde leuke gadgets of gebruiksartikelen wel kunnen waarderen. Een voorbeeld is een paar sokken met de symbolen van de bitcoin er op. De specifieke B van bitcoin is het symbool geworden van de handel in Crypto.

Wat ook kan is een mok met eenzelfde opdruk of een andere afbeelding die verwijst naar de digitale munten.

Wat ik persoonlijk wel een hele mooie vind is de grote gouden munt met ook weer het grote B symbool er op weergegeven. Deze ronde munt kan je man mooi ophangen in zijn werkkamer of hobbykamer bijvoorbeeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook