Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 leuke Vaderdag cadeaus voor een vader die alles al heeft!

Vaderdag komt er weer aan, dus is het de hoogste tijd om na te gaan denken wat je nu weer voor jouw vader kan gaan kopen. Elk jaar is het weer een uitdaging om iets te verzinnen voor een vader die bijna alles al heeft. Het leukste is om een cadeau te laten personaliseren. Zo weet je zeker dat jouw vader het nog niet heeft én dat het een origineel cadeau is.

Een schort met een kookboek

Is jouw vader een kook- of barbecue liefhebber? Laat dan een schort bedrukken met zijn naam erop of een quote die bij jouw vader past. Dit is niet alleen een origineel cadeau, het is tevens een cadeau wat heel nuttig is en veel gebruikt zal worden. Kies voor een leren schort als jouw vader in de zomer graag lekker vlees bereidt op de barbecue. Dit is niet alleen makkelijk schoon te maken, het geeft ook nog eens een stoere uitstraling.

Wil jij graag een gepersonaliseerd schort cadeau doen maar wil je er nog iets bijgeven? Combineer het dan met een leuk kookboek. Tevens zijn er ook speciale barbecue kookboeken, waar jouw vader nieuwe recepten leert kennen maar ook meer leert over soorten vlees en de basisinformatie voor het barbecueën.

Variëteit aan spellen

Spelen jullie graag spelletjes samen? Bestel dan als Vaderdag cadeau een setje speelkaarten welke gepersonaliseerd zijn met foto’s van jullie samen. Hiermee kan je een grote variëteit aan spellen spelen, dus is het een cadeau wat zeker goed in de smaak zal vallen. Een voorbeeld van spellen die je hiermee kan spelen zijn pesten, ezelen, toepen en liegen. Jouw vader kan hiermee zelfs in zijn eentje plezier hebben, door het spel patience te spelen.

Of ga zelf creatief aan de slag en tover en oud spelletje wie ben ik? om tot een gepersonaliseerde versie. Dit spel bestaat uit twee plastic borden, waar in elk vierentwintig verschillende personages te vinden zijn. Hoe leuk is het om hier foto’s in te doen van familie, vrienden of collega’s van jouw vader.

Mooie herinnering

Tot slot is het leuk om een fotocollage te maken met alle foto’s van jullie samen. Dit is een cadeau waar elke ouder blij mee zal zijn, het is tevens een herinnering aan alle mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Dit cadeau kan jouw vader een plekje geven in huis, aan de muur of op een dressoir. Collages zijn online samen te stellen of ga zelf aan de slag met geprinte foto’s, een schaar en lijm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook