Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 leuke manieren om extra bij te verdienen

Om ervoor te zorgen dat je iedere maand rond kunt komen, werk je waarschijnlijk. Met het loon kun jij je vaste lasten, de boodschappen en andere bijkomende zaken betalen. Als je veel kosten hebt, blijft er misschien weinig tot geen geld over voor drankjes met vriendinnen op het terras, make-up en andere verzorgingsproducten. Om hier verandering in te brengen, zoek je misschien iets om wat extra bij te verdienen. In dit artikel hebben wij 3 leuke manieren voor je op een rijtje gezet!

1. Verkoop tweedehands kleding en oude sieraden

De gemiddelde Nederlandse vrouw houdt van kleding. Geldt dit ook voor jou? Dan heb je inmiddels misschien een flinke voorraad kleren. De kans is klein dat je alles nog steeds draagt. Als er kleren zijn die je nog amper draagt, kun je overwegen om ze te verkopen. Je verdient hierdoor niet alleen wat extra geld bij, maar er ontstaat ook ruimte in de kast voor nieuwe dingen. Tweedehands kleding verkopen kan tegenwoordig makkelijk en snel online. Je plaatst een advertentie, geïnteresseerden brengen een bod uit of nemen contact met je op, je wacht tot je het geld krijgt en stuurt het kledingstuk op.

Naast kleding hebben veel vrouwen ook een flinke verzameling sieraden. Als je ringen, armbanden, kettingen en horloges nooit meer draagt, is het zonde om ze in je sieradenkistje te laten liggen. Oude sieraden kunnen je namelijk geld opleveren. Heb je bijvoorbeeld een Patek Philippe horloge? Dan is het zeker het overwegen waard om hem te verkopen als je het horloge niet meer draagt. Aangezien dit een exclusief horlogemerk is, zijn dergelijke horloges vaak veel geld waard.

2. Laat kennis voor je werken

Heb je veel kennis over een onderwerp en denk je dat je andere mensen hier verder mee kunt helpen? Zet dit dan in om extra geld te verdienen. Geef bijvoorbeeld bijles op een school of laat je inhuren als spreker op evenementen. Dit kan uiteraard alleen als je hier tijd voor hebt naast je reguliere baan. Is dit niet het geval? Overweeg dan eens een e-book te schrijven. Hierin kun je alles vertellen wat je over een specifiek onderwerp weet. Zodra je het boek klaar hebt, bied je het te koop aan. Als mensen jouw e-book kopen, verdien je hier geld aan. Buiten het schrijven om hoef je niet bijzonder veel te doen, alleen zorgen voor wat bekendheid.

Wie liever geen e-book schrijft, kan ook een cursus of training ontwikkelen. Mensen die jouw training of cursus willen volgen, betalen hier een bedrag voor en dat levert je geld op. Ontwikkel niet maar zo een training of cursus, maar verdiep je eerst in het huidige aanbod. Op deze manier voorkom je dat je tijd investeert in het ontwikkelen van een training of cursus die er al is.

3. Investeer in goud

Wil je wat extra bijverdienen zonder dat je hier zelf al te veel tijd en moeite in hoeft te steken? Dan is investeren in goud misschien iets voor jou. Dit kost je eerst geld, want je moet goud kopen. Koop dit edelmetaal overigens nooit bij de eerste beste aanbieder, want je wilt alleen betrouwbaar goud kopen. De waarde van goud stijgt op de lange termijn, waardoor je er een leuk bedrag aan over kunt houden als je dit edelmetaal na een aantal jaar verkoopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook