Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 Leuke cadeau ideetjes voor je beste vriendin!

Het is weer zo ver: Je beste vriendin is binnenkort jarig! Je barst vaak van de creatieve ideeën, alleen nu nét even niet. Dat overkomt ons allemaal wel eens. Je kunt het je vriendinnetje natuurlijk gewoon vragen, maar het liefst verras je haar natuurlijk met een super origineel en persoonlijk cadeautje. We helpen je graag op weg met drie leuke ideeën waar jouw beste vriendin hartstikke blij van wordt!

1. Initialen ketting met jullie voorletters

Buiten het feit dat een ketting met letter helemaal hip is, is dit ook een super persoonlijk cadeau. Hoe leuk is het als jij haar voorletter om haar nek draagt en jij die van haar? Je kunt deze initialen ketting helemaal aan jullie smaak aanpassen: zilver, goud, met diamantjes, grote letter, kleine letter etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op deze manier zijn jullie altijd bij elkaar, ook als jullie even niet samen zijn. Deze ketting is een gegarandeerd succes!

2. Fotoalbum met jullie leukste kiekjes

Hoe leuk is het om een fotoalbum te maken van al jullie hoogtepunten door de jaren heen samen? Tegenwoordig hebben we onze foto’s allemaal digitaal, maar we nemen zelden de tijd om foto’s te (laten) ontwikkelen. Dat is harstikke zonde eigenlijk. Maar gelukkig ben jij er en heb jij al jullie leukste foto’s en momenten samen verzameld. Je kunt digitaal een album maken via verschillende websites. Dat is een hele handige optie. Maar je kunt natuurlijk ook foto’s laten ontwikkelen en aan het knutselen slaan, mocht je een beetje creatief zijn. Dit kost misschien wel iets meer tijd, maar zorgt wel voor een super leuk eindresultaat.

3. Herinneringen maken

Het klinkt misschien cliché, maar naast spullen is een mooie herinnering natuurlijk ook een fantastisch cadeau. Je kunt je beste vriendin een dagje (of twee) mee op pad nemen. Ga bijvoorbeeld winkelen in een leuke stad, samen naar een museum of ga een hapje eten. Je kunt haar ook meenemen naar een voorstelling of zelfs samen een weekendje weggaan. Hoe dan ook is deze optie sowieso een succes. Leuke dingen doen samen kunnen jullie namelijk als de beste!

Uiteindelijk is je beste vriendin natuurlijk niet voor niets je beste vriendin en ken jij haar het allerbeste. Hierboven staan slechts een aantal ideetjes om je op weg te helpen. Denk vooral goed na waar je haar het meest blij mee maakt, dan kom je geheid met het leukste cadeau aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook