Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 ideeën voor een stay-at-home-date

Heb je samen met je partner een avond vrij? Dan zet je misschien graag Canalplus aan om samen een mooie film te kijken of lekker jullie favoriete serie te bingen. Maar heb je bijvoorbeeld een date night gepland staan of wil je er om een andere reden een wat specialere avond van maken? Plan dan een activiteit om samen te ondernemen.

En geen zorgen als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, of als de oppas heeft afgezegd, want daten kan ook gewoon thuis! Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees hier 3 tips voor een romantische stay-at-home date!

Netflex en chill

Wat dacht je van een geslaagde Netflix & Chill-avond die misschien wat intiemer wordt? Onthoud dat ‘Netflix & Chill’ vaak meer inhoudt dan alleen film kijken. Zorg voor een gezellige plek om samen te relaxen, met genoeg lekkers om te eten en drinken. Een beetje wijn of bier kan helpen om te ontspannen, maar kies een film uit die nieuw is voor jullie beiden.

The princess Switch, the hangover, en Nailed It zouden leuk kunnen zijn. Een documentaire kiezen kan soms verrassend werken om het gezelliger te maken. Maar het belangrijkste is om te genieten van de film en elkaar.

Kamperen in de tuin

Zelfs voor een nachtje weg, kun je het heel dicht bij huis zoeken! Wat dacht je namelijk van kamperen in de tuin? Hiermee verbreek je de routine en doe je samen een keer iets anders, zonder dat je hierbij weg hoeft van huis.

Zet een tent op en maak het van binnen knus met kussens, dekens, lampjes en bijvoorbeeld een koelboxje met hapjes en drankjes. Een gezellig vuurtje met marshmallows en wat gitaarmuziek maakt het meteen knus en romantisch. Neem een spel met vragen mee om leuke en diepe gesprekken te starten en zo meer over elkaar te leren.

Het is ook een leuk idee om samen iets culinair te koken en te genieten van een diner bij kaarslicht. En een rode roos als verrassing voor je partner maakt de avond helemaal af met een romantisch gebaar.

Spelletjesavond

Zin in een gezellige date-avond waarbij je ook nog eens je partner beter leert kennen? Probeer eens een relatiespel! Dit is een leuke manier om samen te lachen, te praten en elkaar op een dieper niveau te begrijpen. Of je nu net samen bent of al jaren een koppel vormt, deze spellen zijn geweldig om nieuwe dingen over elkaar te leren.

Er zijn verschillende spellen, van vragenspelletjes tot gespreksstarters en zelfs erotische spelletjes voor wat extra vonk. Het is een toffe manier om tijd in elkaar te steken en jullie band nog sterker te maken. Een avondje relatiespellen spelen is niet alleen leuk, maar brengt jullie ook dichter bij elkaar. Wat gaan jullie doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook