Laatste update: januari 2024

Onze favoriet

Glacielle Heetwaterdispenser

Glacielle Heetwaterdispenser

Ben jij nou op zoek naar een goede heetwaterdispenser? Dan heb je geluk, want wij hebben deze voor je gevonden! De Glacielle Heetwaterdispenser is verkozen tot de beste heetwaterdispenser van 2024!

Met deze zit je dus sowieso goed. Maar wat maakt 'm dan zo goed? Nou, allereerst krijg je met slechts één druk op de knop al heet water. En dat dan ook nog eens binnen 5-10 seconden!

Zo kan jij binnen een mum van tijd genieten van een heerlijk kopje thee (bijvoorbeeld). Daarnaast kan je er ook broccoli mee koken bijvoorbeeld. Het is dus eigenlijk de ideale keukenhulp!

Tevens zijn er speciale antislip voetjes gevestigd onder de dispenser zodat deze stevig op zijn plek blijft staan. Hierdoor is dit echt de perfecte heetwaterdispenser!

We kennen allemaal de ouderwetse waterkoker. Het nadeel aan deze waterkoker is dat het best een tijdje kan duren voor het water op de juiste temperatuur is. Met alle frustraties van dien. Een ideale oplossing hiervoor is een vernuft stukje technologie: de heetwaterdispenser. 

In dit artikel gaan we je dan ook alles vertellen wat je moet weten over de dispenser. Zo gaan we onder andere in op de verschillende punten waar je op moet letten tijdens een heetwaterdispenser kopen. Op die manier vind jij de beste heetwaterdispenser aanbieding!

Tevens hebben wij ook nog een speciale heetwaterdispenser test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende dispensers met elkaar vergeleken aan de hand van verschillende criteria. Ben jij ook benieuwd naar de test en wil jij instant heet water? Lees dan snel verder!


Top 5 Beste heetwaterdispensers

Glacielle Heetwaterdispenser

Beste Koop heetwaterdispenser
1. Glacielle Heetwaterdispenser

Beste prijs-kwaliteit verhouding heetwaterdispenser
2. Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser

Beste budget heetwaterdispenser
3. Domo DO482WK - MyTea Eco Heetwaterdispenser

Beste design heetwaterdispenser
4. ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker

Beste luxe heetwaterdispenser
5. Caso HW660 Heet water Dispenser


Top 10 beste heetwaterdispensers

Misschien heb jij helemaal geen tijd om dit artikel te lezen. Daar kunnen wij ons wel wat bij voorstellen. Ben je toch op zoek naar de beste heetwaterdispenser? Klik dan op de blauwe knop en je komt direct terecht bij de top 10 beste heetwaterdispenser!


Waar moet je op letten bij het kopen van een heetwaterdispenser?

Het aanbod in heetwaterdispensers wordt steeds groter en ze zijn dan ook erg populair. Hierdoor kan het misschien een uitdaging zijn om de juiste te vinden. Gelukkig zijn wij er om je te helpen! Hieronder hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij een heetwaterdispenser kopen.

Daarnaast willen wij je ook mee te geven te letten op wat jij zelf belangrijk vindt. Zo hoeft de beste heetwaterdispenser volgens de consumentenbond niet per se de beste te zijn in jouw situatie. Ga dus zelf eerst op onderzoek uit voordat je direct overgaat op aankoop! Probeer voor jezelf antwoord te geven op de vraag: welke heetwaterdispenser past het beste bij mij?

Inhoud van de dispenser

Je doet er allereerst verstandig aan te kijken naar de inhoud van de waterdispenser. Hoe groter de inhoud is, hoe meer kopjes thee jij in één keer kan zetten met de dispenser. En hoe meer kokend water je kan gebruiken voor bijvoorbeeld het koken van avondeten.

Hoe groter de inhoud, hoe duurder de dispenseer vaak ook is. Ga dus bij jezelf na wat voor jou de ideale inhoud is en of dit past binnen het budget dat je over hebt voor de dispenser. 

Garantie

Tevens is het ook belangrijk om de garantie onder de loep te nemen. Bij een apparaat als zo'n dispenser is het fijn dat je de zekerheid hebt van garantie. Er is namelijk de kans dat er iets niet goed blijkt te zijn of dat de dispenser niet werkt zoals jij wil.

In beide gevallen kan je binnen de gestelde garantietermijn dan contact opnemen met de verkoper. Die is dan verplicht samen te kijken met jou naar een passende oplossing. Dit kan een vervangend product zijn of een vergoeding van het aankoopbedrag.

Vermogen

En als laatste nog het vermogen. Hoe hoger het vermogen is, hoe sneller jouw water op de juiste temperatuur is. En hoe sneller jij gebruik kan maken van het hete water. Zoek daarom een kokend water dispenser uit die een beetje een goed vermogen heeft. Dat scheelt je een hoop tijd!

Let wel: hoe hoger het vermogen, hoe duurder de dispenser vaak is. Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de inhoud. Stel dus van tevoren een bedrag op dat je maximaal wil uitgeven aan de dispenser en zoek dan eentje met een zo goed mogelijk vermogen binnen dit budget.


Wat is de beste heetwaterdispenser van 2024?

En dit is het laatste onderdeel van dit artikel. Wij hebben je verteld over de heetwaterdispenser test. Deze test hebben wij gedaan onder tientallen verschillende heetwaterdispenser. Aan de hand van die test hebben wij een selectie kunnen maken van de best-scorende dispenser.

Deze blinken allemaal uit in een unieke categorie. Ben je ook benieuwd naar deze dispensers? Dan presenteren wij je graag bij deze de top vijf beste heetwaterdispensers van 2024!

1. Glacielle Heetwaterdispenser

Er was één dispenser die ons op een zeer positieve manier wist te verrassen. En dat is de Glacielle Heetwaterdispenser. Deze dispenser is volledig BPA vrij en daardoor veilig in gebruik. Tevens beschikt de dispenser ook over andere coole dingen als speciale antislipvoetjes en energiezuinigheid!

Eigenlijk is de waterdispenser een totaalpakket verwerkt in één apparaat. Het grote waterreservoir heeft een inhoud van 3,4 Liter waarmee je heel veel kopjes thee in één keer kan zetten.

Het is direct genoeg voor een hele verjaardag! En wist je dat je de dispenser ook kan gebruiken als kooktool? Je kan er broccoli mee koken, spaghetti of juist aardappels. Binnen 5 tot 10 seconde heb je al kokend heet water voor je thee en/of ingrediënten! 

Voordelen Glacielle Heetwaterdispenser

 • Beschikt over speciale antislipvoetjes waardoor deze ten alle tijden stevig blijft staan
 • Je kan er meer dan 15 kopjes thee in één keer mee zetten dankzij de inhoud van 3,4 Liter
 • De dispenser beschikt over een ingebouwde waterfilter

Nadelen Glacielle Heetwaterdispenser

 • Wit is niet in iedere keuken een handig kleurtje

2. Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser

Wanneer je kijkt naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit wist de Daewoo met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken. De Daewoo waterdispenser heeft een inhoud van 2,5 Liter wat ruim genoeg is voor 10 tot 12 heerlijke koppen thee.

En met slechts één druk op de knop heb jij al heet water. Dat is pas echt een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, omdat de dispenser te koop is voor een relatief lage prijs in verhouding met soortgelijke heetwaterdispensers.

De dispenser beschikt overigens over een speciaal lekbakje die heel handig uitneembaar is. Op deze manier kan je 'm zelf leeggooien en hoef je niet bang te zijn voor een overstroming. En het allermooiste voordeel: binnen 5 tot 10 seconden heb je warm water.

Voordelen Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Beschikt over een lekbakje dat uitneembaar is 
 • Je hebt binnen 10 tot 15 seconden al warm water

Nadelen Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser

 • De dispenser kan soms wat lawaai maken

3. Domo DO482WK - MyTea Eco Heetwaterdispenser

Een heetwaterdispenser hoeft echt niet duur te zijn. Sterker nog, er zijn talloze budget-vriendelijke varianten te vinden. Als jij op zoek bent naar een budget-vriendelijke heetwaterdispenser kunnen wij je de Domo DO482WK dispenser ten zeerste adviseren. De dispenser is lekker goedkoop en levert een prima kwaliteit. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een zwart ontwerp, maar ook uit retro rood! 

Daarnaast is de dispenser naast thee ook heel handig voor andere warme dranken zoals bijvoorbeeld oploskoffie. Door het compacte formaat kan je de dispenser ook prima meenemen op vakantie! En wist je dat dit apparaat ook beschikt over automatische uitschakeling? Dat is pas handig. Er is zelfs speciale droogkook beveiliging ingesteld.

Voordelen Domo DO482WK - MyTea Eco Heetwaterdispenser

 • Komt in een leuke, retro rode kleur
 • Van compact formaat en daardoor ook goed mee te nemen op vakantie
 • Beschikt over automatische uitschakeling en speciale droogkook beveiliging

Nadelen Domo DO482WK - MyTea Eco Heetwaterdispenser

 • De watertank van de dispenser is niet afneembaar

4. ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker

Op het gebied van design wist de ProfiCook HWS 1145 waterkoker als beste uit de verf te komen. En dat is ook niet gek. De dispenser ziet er alleen al luxe uit! Daarnaast beschikt 'ie ook over een speciaal LED-display waarop jij de precieze temperatuur kan zien. Daar is goed over nagedacht!

Ook heb je de keuze uit vijf (!) verschillende temperatuur standen tussen de 55 en 100 graden. Dat maakt de heetwaterdispenser echt uniek. De watercapaciteit is daarnaast vier Liter. Dat is voldoende voor 15 kopjes thee. Toch aardig wat voor zo'n compact apparaat! Heb je kleine kinderen? Geen probleem, er is namelijk ook een speciale kinderbeveiliging aanwezig.

Voordelen ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker

 • Heeft een ingebouwd LED display waarop jij de precieze temperatuur kan zien
 • Heeft vijf verschillende temperatuur standen tussen de 55 en 100 graden
 • Beschikt over een speciale lock-function (kinderbeveiliging)

Nadelen ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere waterdispensers

5. Caso HW660 Heet water Dispenser

En dit is dan alweer de laatste machine die een plekje wist te bemachtigen in onze top vijf. De Caso HW660 heet water dispenser! Deze dispenser is aardig aan de prijzige kant. Maar de kwaliteit maakt dit zeker weten goed. Zo heeft de dispenser een verbazingwekkend vermogen van maar liefst 2600 Watt! Dat is voor zo'n apparaat echt heel erg veel.

Ook kan je kiezen uit 8 hoeveelheden water zodat je dit precies kan afstellen naar het aantal kopjes en/of gasten. Daarnaast heb je zelfs nog de keuze uit 7 verschillende temperatuurinstellingen tussen de 40 en 100 graden. En door dit krachtige vermogen heb je in een paar seconden al heet water! Een waterdispenser voor heet water zoals je nog nooit gezien hebt.

Voordelen Caso HW660 Heet water Dispenser

 • Heeft een vermogen van 2600 Watt waardoor jij in een paar seconden al heet water hebt
 • Beschikt over 7 verschillende temperatuurinstellingen tussen de 40 en 100 graden
 • Je bespaart 50% energie ten opzichte van andere waterkokers

Nadelen Caso HW660 Heet water Dispenser

 • Is aardig prijzig in verhouding met de andere heetwaterdispenser in dit rijtje

Welke heetwaterdispenser is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke heetwaterdispenser is het beste?" hebben we een uitgebreide heetwaterdispenser test gedaan. Hierin hebben we verschillende heetwaterdispenser producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke heetwaterdispenser op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook heetwaterdispenser aanbiedingen?

Wil jij een heetwaterdispenser kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste heetwaterdispenser kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende heetwaterdispenser producten.

Over de Schrijver

Wellicht ook interessant:

Vragen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}