Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het beste wimperserum van 2023?

Beste wimperserum

Lange wimpers zijn prachtig, maar net als met al het andere aan het lichaam heb je hier niet altijd zeggenschap over hoe ze er uit zien. Om je wimpers langer te laten groeien is er een middel wat hier bij helpt, een wimperserum! Waarschijnlijk heb je er vast al eerder over gehoord maar speelde toch de vraag of zo een wimperserum dan wel echt werkt. Wij zochten het voor je uit en hebben hierbij het beste wimperserum opgezocht!

Werkt een wimperserum?

Je kent het wel, een wimper die los laat, je hebt er vast wel eens eentje gevonden op je gezicht. Dit komt omdat wimperhaartjes niet voor altijd stevig op de huid zitten. Er zit een bepaalde levensduur aan, dat betekent dat ze er na een aantal weken af vallen. Maar schrik niet, want er groeit direct weer een nieuw haartje aan. Maar wat nou als je dit groeiproces kan verlengen en het uitvallen van de wimpers kan vertragen? Dat is precies hoe het beste wimperserum werkt! Zo blijven wimpers dus langer groeien en vallen ze pas later uit. Het resultaat hier van zijn dus mooie langer wimpers.

Is wimperserum slecht voor je ogen?

Er werd een keer een wimperserum ergens verkocht dat na een aantal keer gebruiken de kleur van de ogen aantastte. Je kan natuurlijk al raden dat dit niet de bedoeling is en daarbij niet dermatologisch verantwoord is.

Waar je ook zeker op moet letten bij het kopen van een wimperserum is of er Bimatoprost in het serum zit. Dit is namelijk verboden en mag alleen op recept van een arts worden gebruikt. Bimatropost werd eerder gebruikt omdat er per toeval werd ontdekt dat het goedje de wimpers liet groeien, nog voordat bekend was dat het slecht was voor de ogen. De beste wimperserums die tegenwoordig op de markt zijn hebben wel het zelfde effect op de wimpers maar zijn niet schadelijk voor de ogen. Voorbeelden van veilige ingredienten die er in zitten zijn Isopropyl Cloprosternate en Mirystoyl Pentapeptide 17.

Wat is het beste wimperserum?

We weten dus dat een wimperserum echt werkt, we begrijpen de werking er van en welke stoffen veilig zijn en niet. Zo kan de zoektocht naar het beste wimperserum beginnen! Het is mogelijk dat dit je dit wimperserum al eerder ergens op social media voorbij hebt zien komen. Veel influencers zijn echt te spreken over dit product dat hen volle wimpers bezorgt. Het beste wimperserum is ontwikkeld door een oogarts. We hebben het over het serum van RevitaLash Advanced, deze bevat polypeptiden en botanische stoffen die de groei van de haartjes aanmoedigen.

Wanneer zie je resultaat van het beste wimperserum?

Het serum zegt het te kunnen waarmaken dat de eerste resultaten van het gebruik na 12 weken zichtbaar kunnen zijn, maar langer of korter kan ook, dat verschilt natuurlijk per persoon. Zo kan je ook niet verwachten dat je de avond voordat je een feestje hebt wimperserum kan opsmeren en je een dag later al Bambi wimpers hebt. Geduld is een schone zaak, zelfs bij het beste wimperserum.

Wimperserum aanbrengen

Het aanbrengen van het wimperserum gaat heel gemakkelijk. Smeer een kleine hoeveelheid op de aanzet van de wimpers maar zorg dat het niet direct in de ogen komt. Het serum zal elke dag op de wimpers moeten worden gesmeerd om na 12 weken resultaat te behalen. Nadat de wimpers na deze lange periode er optimaal eruitzien na het gebruik van dit beste wimperserum, is een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week voldoende om uw de vollere wimpers te behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook