Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wie is de vriendin van Arjen Lubach?

Vandaag schoot ons weer een nieuwe vraag te binnen, wie is dan eigenlijk de vriendin van Arjen Lubach? Wij zochten voor je uit wie het hart van deze komiek heeft gestolen.

Arjen Lubach in het kort

We hebben het over Arjen Henrik Lubach, geboren in Groningen op 22 oktober 1979. Deze man is van vele markten thuis, zo mag hij zichzelf Nederlands schrijver, cabaretier, televisiepresentator en muziekproducent noemen.

Zondag met Lubach

Ze zeggen vaak dat je moet stoppen op het hoogtepunt, dat is precies wat Lubach heeft gedaan met zijn programma Zondag met Lubach. Dit programma waar hij op een spraakmakende manier als genie actualiteiten aan bod liet komen trok op zondagavond vele kijkcijfers. Zo wist hij lastige onderwerpen op een simpele manier uit te leggen van achter zijn desk waar hij in de studio zat. Dat het programma geliefd was bleek daarnaast ook uit dat  Zondag met Lubach in 2017 de Gouden Televizier-Ring won.

Zondag met lubach heeft toch aardig wat los gemaakt, met zijn maatschappelijke onderwerpen als misstanden in slachthuizen. Zo leidde items van Lubach zelfs tot kamervragen of een volsstemming. Na een filmpje over de sleepwet haalde 5 fanatieke studenten zo’n 300.000 handtekeningen, dit aantal was genoeg voor een referendum.

Wie is vriendin van Arjen Lubach?

De vriendin van Arjen Lubach is Martine de Jong. Ze is net iets ouder dan hij zelf, want martine is afkomstig uit 1975 wat haar op dit moment 45 jaar maakt. Zonder het creatieve brein van Martine had de show Zondag met Lubach er misschien wel heel anders uit gezien. Arjen mocht dan wel het gezicht zijn, maar de vriendin van Arjen Lubach was de art director en schrijfster van het programma. Hiernaast is ze schrijfster en schrijft ze onder andere columns voor de Volkskrant. Daarnaast vlogt de dame en kan ze ook nog eens heel goed tekenen.

Martine heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, maar die hebben het samen met Arjan zeer naar hun zin, het lijkt in iedergeval een heel gelukkig stel sinds dat ze in 2015 een koppel bleken te zijn. Zoals vele BN’ers loopt Arjen niet te koop met alle feiten over zijn relatie, maar gelukkig staat Martine haar Instagram niet op privé. Zo kunnen we toch een klein kijkje nemen in het liefdesleven van de twee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken