Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Marco Geeratz: De vriend van Chantal Janzen – Foto’s en Meer

Hey, ben je ook zo benieuwd naar de vriend van Chantal Janzen? Chantal is een bekende naam in de Nederlandse entertainmentwereld. Ze is een geweldige actrice, presentatrice en zangeres. Maar wie is die speciale persoon in haar leven? Wie is de vriend van Chantal Janzen? In dit artikel gaan we je alles vertellen over haar. Dus blijf lezen, want je wilt dit echt niet missen!

Waar we Chantal Janzen van kennen

Chantal Janzen is een bekende naam in Nederland. Je kent haar waarschijnlijk als presentatrice van populaire tv-shows zoals 'The Voice of Holland' en 'Dancing with the Stars'. Maar ze is niet alleen een presentatrice, ze is ook een getalenteerde actrice en zangeres. Ze heeft in verschillende musicals gespeeld, zoals 'Tarzan' en 'Petticoat'. Ook heeft ze in films en series gespeeld. Chantal is dus echt een duizendpoot in de entertainmentwereld. Ze is ook bekend om haar humor en spontaniteit. Ze maakt mensen aan het lachen en zorgt altijd voor een goede sfeer. Daarnaast heeft ze haar eigen magazine 'enChantalled'. Kortom, Chantal Janzen is een echte ster en een rolmodel voor velen.

Marco Geeratz, de vriend van Chantal Janzen 

Marco Geeratz is niet de vriend, maar de man van Chantal Janzen. Ze zijn al een tijdje getrouwd. Marco en Chantal hebben samen twee kinderen, James en Bobby. Marco is niet alleen een lieve vader en echtgenoot, maar ook een succesvol zakenman. Hij heeft een eigen bedrijf in de entertainmentindustrie. Marco is een echte familieman. Hij houdt ervan om tijd door te brengen met zijn gezin. Hij is ook heel sportief. In zijn vrije tijd doet hij graag aan fitness. Marco is een rustige man die niet graag in de schijnwerpers staat. Hij laat het liefst alle aandacht aan zijn vrouw Chantal. Ze zijn heel gelukkig samen en vormen een prachtig gezin. Marco is dus veel meer dan alleen de man van Chantal Janzen. Hij is een succesvolle zakenman, een liefdevolle vader en een geweldige echtgenoot.

Instagram van Marco Geeratz

Hey daar! Ben je nieuwsgierig naar de Instagram foto's van Marco Geeratz, de vriend van Chantal Janzen? Dan zit je hier goed! Hieronder hebben we een selectie van zijn leukste en meest interessante foto's verzameld. Neem snel een kijkje en ontdek meer over zijn leven, passies en avonturen. Veel plezier met het bekijken van de foto's!

Chantal Janzen haar vorige partners

Chantal Janzen, een bekende Nederlandse actrice en presentatrice, heeft een vrij privéleven. Ze deelt niet veel over haar vroegere relaties. Voordat ze haar huidige man ontmoette, had ze wel een paar relaties, maar ze heeft nooit veel details gegeven. Het is bekend dat ze een relatie had met Johnny de Mol, een andere bekende Nederlandse acteur en presentator. Ze waren samen van 2002 tot 2004. Maar na hun breuk, heeft Chantal niet veel meer gedeeld over haar liefdesleven. Ze is altijd heel discreet geweest over haar privéleven. Dus, behalve haar relatie met Johnny de Mol, weten we niet veel over haar vorige partners.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook