Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit zijn dé Sieraden Trends voor de lente en zomer van 2023!

Trendy sieraden zijn de perfecte manier om jouw outfit af te maken en een ultieme boost te geven. Er is zó ontzettend veel keuze, zowel in materiaal als in vorm. Maar hoe maak je de keuze bij het aanvullen van jouw sieraden collectie met de nieuwste trendy sieraden?

Top 5 sieraden trends

Materiaal dat niet verkleurt

Met warm weer zoek je al snel water op, dus waterproof sieraden zijn in deze periode essentieel! Het liefst draag je je jouw item zo lang mogelijk, dus ga goed na of het materiaal niet verkleurt na een paar keer douchen. Een tip is daarom om sieraden van stainless steel of ook wel RVS (roestvrij staal) genoemd te kopen. Zo blijft jouw lievelings jewelry ook mooi voor volgend jaar.

De (chunky) chakelketting

Misschien kunnen de schakelsieraden in het eerste opzicht als wat grover ogen, maar na een tweede keer kijken ben je zonder twijfel verkocht. De chunky sieraden zijn de aanvulling op jouw outfit om er zo een stoere look van te maken. De schakels kunnen verschillen van een kleinere tot een brede schakel. Het is mogelijk om aan deze trend een persoonlijke draai aan te geven door er bedeltjes aan te hangen die jij leuk vindt. Wissel deze af voor wat variatie!

Chocker maar dan los

Een sieraden trend die we weer terug zien komen is de chocker. Natuurlijk is het mogelijk om verschillende kettingen bij elkaar te dragen, in combinatie van kort en lang. De chokers die eerder strak werden gedragen mogen dit jaar wat speelser vallen. We zullen de ketting ook veel in de nieuwe vorm van kleurrijke kraaltjes terug zien komen. Wat super leuk is voor dit voorjaar en in de zomer. Deze stijl kan je combineren met de langere ketting.

Geen piercing maar earcurffs    

Naast een ketting zijn mooie oorbellen ook onmisbaar. Wil je je earparty net dat extra setje geven maar heb je daar geen gaatje voor? Een oplossing hiervoor is de ear cuff, deze heeft de look van een piercing maar is eigenlijk een nep piercing. Hoe handig! Er is keuze uit meerdere vormen, zo kan er ook een bedeltje aan zitten. Maten zijn hiervan universeel dus hij past altijd. Om de earcuff goed op je oor te laten zitten kan je de uiteinden naar elkaar toe duwen zodat hij de hele dag op de gewenste plek blijft, super handig dus.

Onze favoriete sieraden trend

Dit is zowel eigenlijk de laatste als de leukste optie. Wat je tegenwoordig veel voorbij ziet komen is dat sieraden webshops je de mogelijkheid geven om je eigen sieraden naar jouw wens in elkaar te knutselen. Ze verkopen dan een geheel DIY pakket zodat je alles bij elkaar hebt en niet op zoek hoeft te gaan naar de benodigde materialen. In het sieraden pakket zitten bijvoorbeeld leuke kraaltjes in verschillende kleuren, een touwtje en een slotje. Het leuke is dat er meerdere creaties uit kunnen worden gemaakt, dus je een leuke tijd bezig bent en misschien jouw beste vriendin kan verassen met een lieve persoonlijke gift.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook