Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de nieuwe vriendin van Rob Kamphues, wauw!

We kennen het hoor, zit je met je kop thee voor de TV en komt er een man voorbij die je vast al vaker op televisie hebt gezien. Ineens waait er wat nieuwsgierigheid op, wie is dan de vriendin van Rob Kamphues?

Wie is Rob Kamphues?

Voordat je wordt meegenomen in wie Rob Kamphues zijn vriendin is, schetsen we snel nog even een beeld van de man himself. Robertus George (Rob) Kamphues is geboren in Leiden op de datum 16 september 1960. Op de vraag wat hij in het dagelijks leven doet daar heeft hij vast een mond van vol want Rob is van alle markten thuis, hij is een Nederlandse cabaretier, televisiepresentator, schrijver en autocoureur. Er zit hier daarom vast wel iets tussen waar je hem van kent!

De ontmoetingsplaats van Rob Kamphues en zijn vriendin

Soms maken we keuzes in ons leven of komt er iets op ons pas waarvoor we achteraf zo dankbaar zijn. Want als Rob Kamphues nooit in de Formule 1 wereld terecht was gekomen dan had hij waarschijnlijk zijn huidige vriendin nooit leren kennen. Rob Kamphues en zijn vriendin hebben elkaar leren kennen op de Grand Prix van Monaco. Hoe dat ging? Rob vertelt dat hij haar zag staan praten en hij nog niet wist wat voor type ze was, maar toen ze over hypersofts begon en grappen maakte wist hij het gelijk. Volgens hem zijn er namelijk weinig mooie vrouwen die én verstand van sport, een grote mond én humor hebben. Later op de dag toonde ze ook nog haar bezorgde kant door Rob te vertellen dat hij meer water moest drinken. Toen was Rob verkocht. Hoewel de vrouw bijna 30 jaar jonger is, hebben Rob en zijn vriendin het hartstikke leuk, want gezelligheid kent geen tijd.

Dit is de vriendin van Rob Kamphues

Om je niet langer in spanning te houden vertellen we je eindelijk wie de vrouw in kwestie precies is. De vriendin van Rob Kamphues het 30 jarige model Anna Arendshorst. Er wordt over haar gezegd dat ze een prachtig en lief gezichtje heeft. Als je zometeen haar foto checkt dan is het direct duidelijk waarom Rob op deze schoonheid is gevallen. De vrouw heeft al een aantal keer een plek veroverd op de FHM500, het tijdschrift waar jaarlijks de 500 mooiste vrouwen worden geselecteerd. Haar modellen carrière begon al vroeg, want zo’n mooie verschijning blijft niet onopgemerkt. Al snel verscheen ze op de cover van de Franse Playboy en brak ze internationaal door als model.

UPDATE: Helaas was de liefde van korte duur, de twee hebben de relatie verbroken. Rob Kamphues liet weten dat hij het vanaf het begin in zijn achterhoofd hield dat er toch een aardig leeftijdsverschil was en het geluk hierdoor minder lang zou kunnen duren. Ook Anna was het er van te voren mee eens om er in ieder geval een leuk jaar van te maken en te kijken waar het schip strand. De presentator heeft al vaker een liefdesteleurstelling moeten verwerken, we hopen dat er iemand op zijn pad komt waarmee hij voor de rest van zijn leven de liefde kan vieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook