Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Top 5 Beste kinderfilms op Netflix!

Hedendaagse moeders hebben het niet altijd even gemakkelijk. Naast het werk dat veel moeders doen, moet het huishouden draaiende worden gehouden. Maar dat is niet het enige natuurlijk. Ook de kinderen vragen de nodige aandacht. In de drukte is het wel eens lekker om kinderen achter de televisie te zetten, zodat ze de leuke kinderfilms op Netflix kunnen kijken.

Als het even kan, zet je natuurlijk een van de leuke kinderfilms Nederlands gesproken op, zodat je kids de film of serie goed kunnen volgen. Maar wat zijn eigenlijk de leukste kinderfilms op Netflix? Welke Netflix kinderfilms 2021 mag je echt niet missen? Hieronder hebben we de vijf beste kinderfilms op Netflix voor je verzameld. Ideaal om je kids mee te vermaken als jij het even te druk hebt!

1. Matila – gedwarsboomd meisje pakt haar belagers terug

Een van de leukste kinderfilms op Netflix, en daarom door ons op nummer één geplaatst, is de spannende en onderhoudende kinderklassieker over het superslimme meisje Matilda. Matilda heeft het niet gemakkelijk, want echt iedereen maakt haar het leven moeilijk. Haar ouders zijn vervelend, maar zeker ook de directrice van haar school. Toevallig ontdekt Matilda dat ze een aantal bijzondere eigenschappen bezit, die haar de kans geven haar tegenpolen teug te pakken. Als een van de beste kinderfilms op Netflix wordt Matilda geregisseerd door acteur Danny DeVito.

2. De kleurrijke animatiefilms van Shrek

Een van de meest unieke en leuke kinderfilms op Netflix, zijn de diverse Shrek-films die op Netflix te vinden zijn. De Shrek-films kenmerken zich door de diverse bijzonder gevarieerde personages qua kleuren en karakters. In Shrek komen allerlei sprookjesfiguren voor. Verder is valt Shrek op door de vele goede grappen, die je kinderen regelmatig aan het lachen zullen maken. Een echte aanrader dus voor iedereen die kinderen heeft die van fantasie en humor houden. Met name het tweede deel van Shrek, waarin de Gelaarsde Kat centraal staat, is een van de betere Shrek-films. De voice-overs van de stripfiguren in Shrek worden gespeeld door grootheden als Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz.

3. A Dog’s Way Home – liefde tussen hond en baasje

In A Dog’s Way Home staat de hechte band centraal tussen de pitbull Bella en diens baasje Lucas. Er is werkelijk niets wat de twee kan scheiden. Zelf als ze honderden kilometers bij elkaar vandaan zijn, weten ze elkaar nog te vinden! A Dog’s Way Home is gewoon een heerlijke film voor kinderen.

4. Abeltje – liftbediende in een bijzonder warenhuis

Een van de beste en meest leuke kinderfilms Nederlands gesproken is de nu al episch kinderfilm Abeltje. Abeltje is een jongen die een baan weet te vinden als liftbediende in het bijzondere warenhuis Knots.

5. Dolfje Weerwolfje – een lastig te verbergen geheim

In een top 5 van Netflix kinderfilms 2021 mag de film Dolfje Weerwolfje niet ontbreken. Deze filmreeks is gebaseerd op de populaire kinderboeken van Paul van Loon, die nu dus verfilmd zijn. En terecht, want Dolfje Weerwolfje is populair onder kinderen vanwege de gave avonturen die Dolfje Spaan beleeft. Als deze Dolf zeven jaar is, komt hij erachter dat hij een weerwolf blijkt te zijn. Dolfje, die onderdeel uitmaakt van een pleeggezin, wil dit geheim houden voor zijn familie. Maar hoe doe je dit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook