Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De beste bef tips van 2023

Orale seks is een fantastische manier om je lief in extase te brengen. Beffen is dan ook ‘de favoriet’ van menig vrouw. Maar elke vrouw en elke vulva is anders… Wat de één lekker vindt, hoeft niet te gelden voor de ander.

Maar hoe moet je beffen en wat werkt het beste? Dat leren wij je met onze tips! Wees nieuwsgierig, bekijk, bevoel en let goed op de reactie van je partner tijdens het beffen.

Goed nieuws! 🥳

Alleen vandaag: Hoge kortingen tot 70% bij EasyToys.nl! OP=OP

1.Een goed begin…

Plas voor en na de seks. Zorg ook dat alles fris en schoon is voor elke partij! Dus eventueel even een washandje over de vulva. Maar dat geldt ook voor de gever, zorg ervoor dat je bijvoorbeeld je handen hebt gewassen. 

2.Voorspel & verleiding

Daal niet direct af. Opwinding van vrouwen werkt over het algemeen anders, namelijk via hoofd en langs hart naar beneden. Benader een vrouw dan ook via haar hoofd. Voorspel is, al is het maar een blik, heel belangrijk. Ook de vulva en vagina heeft zwellichamen - hoe meer opgewonden ze is, hoe gevoeliger die eerste aanraking zal zijn.

3.Comfort

Zorg ervoor dat jullie beide ontspannen zijn en er comfortabel bij zitten. Je kunt een kussen onder haar bekken leggen, zodat ze wat hoger ligt en jij er beter bij kunt! Je nek zal je dankbaar zijn. Maar zorg er bijvoorbeeld ook voor dat je lijf het warm genoeg heeft. Als ze het te koud heeft, dek je haar toe en duik je zelf onder de dekens! Is dit oncomfortabel voor jou? Leg de deken gewoon schuin over haar, zodat jij zelf nog ‘boven water’ bent. 

4.Alle tijd van de wereld

Haastige spoed is zelden goed; verken haar hele lichaam. Zorg dat ze ‘aan’ staat. Dat kan zijn met zoenen, in nek, tepel, billen, buik. Zoek haar opwinding. Kriebel de venusheuvel, met of zonder haar 😉 Neem en geef de tijd, laat merken dat je geen haast hebt. Ga er lekker voor liggen zitten, maak het elkaar gemakkelijk.

5.Speeksel is je beste vriend!

Gebruik veel speeksel! Hoe natter, hoe gladder, hoe makkelijker. Ook kun je eventueel glijmiddel op siliconen basis gebruiken (deze wordt niet opgenomen door het lichaam, dus maakt het niet uit als je deze binnenkrijgt).

Wellicht ook interessant:

Meer leuke artikelen lezen op TrendyVrouw? Wellicht vind je deze artikelen ook interessant:

6.Lieve woordjes & aanmoediging 

Ja, techniek is belangrijk. Maar even belangrijk is dat jij je lief aanmoedigt en haar vertelt hoe mooi, geil en lekker je haar vindt! Dit zorgt ervoor dat ze helemaal kan opgaan in het genot tijdens het beffen… Het is enorm opwindend wanneer je haar vertelt hoe lekker je het vindt om haar te beffen.

7.Zachtjes benaderen

Opbouwen en uitstel van genot is veel geiler dan de druk moeten afbouwen omdat het intens is voor je lief. Begin daarom rustig met een zachte en platte tong. Zo kun je beter druk uitoefenen en beroer je een groter oppervlak.

8.Let op haar reactie!

Iedereen verschilt, hoe gevoelig iemand is en wat zij dus lekker vinden. Maar vooral: vraag het!!! Maar ook niet de hele tijd natuurlijk. Er is verbale en non-verbale communicatie. Ademhaling, spierspanning en geluid zijn goede raadgevers. 

9.Ga naar binnen

Omdat de clitoris heel ver doorloopt, is inwendige stimulatie voor veel vrouwen essentieel. Zorg dat ze nat genoeg is, gebruik speeksel of glijmiddel en breng één vinger in. Zoek de g-spot. Maak de ‘kom hier’ beweging. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van g-spot toys in combinatie met beffen. 

Na deze opwarming kun je op exploratie naar wat zij de allerlekkerst technieken vindt. Plezier & overgave is key!

Onze Favorieten Seksspeeltjes in 2023

Klaar om je seksleven te voorzien van wat extra vuur? Dit zijn momenteel de 5 favoriete seksspeeltjes van onze redactie!

  1. Satisfyer Pro 2: Veruit de favoriete vibrator van Nederland en dat is niet voor niets!
  2. Lovense Lush 3: Het spannendste en best te bedienen vibratie eitje van dit moment
  3. EasyToys Mini Wand vibrator: Klein in formaat maar machtig in resultaat, ideaal om mee te nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook