Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Zonnebankcrème [2023]

Beste Geteste Zonnebankcrème

Australian Gold Dark Tanning Accelerator

Het was dit jaar wederom erg spannend om de beste zonnebankcrème te bemachtigen. Maar uiteindelijk was er toch één crème die met kop en schouders boven de anderen uitstak. 

Namelijk de Australian Gold Dark Tanning Accelerator! Deze is verkozen tot de beste zonnebankcrème van 2023. 

En dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. Zo bevat deze crème speciale Dark Tanning Omega-oliën en Vitamine A en E. Daar doe je je huid een plezier mee en zorg je dat deze ook lekker verzorgd is. Daarnaast heeft de crème een heerlijke tropische geur die wel iets wegheeft van, jawel, een sinassplit ijsje!

In Nederland schijnt de zon niet zo denderend vaak. Dit zorgt ervoor dat bijkleuren ook moeilijk wordt. Een oplossing hiervoor is zonnebankcrème gebruiken! Wanneer je dan gebruikt maakt van de zonnebank wordt je huid een nog net wat mooier bruin tintje.

De zonnebankcrème is dan ook ontzettend populair onder menig zonnebankgebruiker. Het aanbod is zeer groot, waardoor je je misschien terecht afvraagt: Welke zonnebankcrème is het beste?

En dat is dus precies wat wij jou in dit artikel gaan vertellen. Zo hebben wij de verschillende punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste zonnebankcrème.

Daarnaast hebben wij tientallen verschillende zonnebankcrèmes met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de kwaliteit. Hier hebben onder andere we gekeken naar de beste zonnebankcrème met bronzer en de beste geur zonnebankcrème.

Deze gegevens hebben wij aan het eind van dit artikel verwerkt in een ultieme review van de beste zonnebankcrème. Lees je gauw verder? 

Top 5 Beste Zonnebankcrèmes

Beste Zonnebankcrème
1. Australian Gold Dark Tanning Accelerator

Beste verzorgende zonnebankcrème
2. Biodermal Sun-Tan Extra Spray zonnebankcrème 

Beste prijs- kwaliteitverhouding zonnebankcrème
3. Australian Gold - Deviously Black Bronzing Lotion

Beste luxe zonnebankcrème
4. Devoted Creations Matte Black 200

Beste budget zonnebankcrème
5. Instax Mini 9


Top 10 beste zonnebankcrèmes

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste zonnebankcrèmes bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een zonnebankcrème?

Wanneer je graag je huid wil voorzien van een prachtig mooi kleurtje onder de zonnebank bereik je het beste effect in combinatie met een zonnebankcrème.

Dit zorgt ervoor dat jij extra mooi kan verkleuren. Echter wil je natuurlijk niet onder de Australian gold zonnebank of enige andere zonnebank om er vervolgens uit te komen als een oempa loempa.

Daarom hebben wij ook nog de belangrijkste punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste zonnebankcrème. En denk dan niet: Wat is de beste zonnebankcrème volgens de consumentenbond?

Je kan beter zelf even op onderzoek uitgaan. Dat is wel zo leuk en dan vind je ook met zekerheid de crème die het beste bij jou past.

Inhoud van de fles

Ten eerste is de inhoud van de fles wel een interessant punt om rekening mee te houden. Wanneer je namelijk iedere week onder de zonnebank gaat heb je baat bij een grotere fles zonnebankcrème. 

Hier kan je langer mee vooruit, en daarnaast is het op de lage termijn ook nog iets goedkoper. Ben je nog aan het experimenteren met de zonnebank? Dan is een klein flesje juist misschien handiger om mee te starten.

Ingrediënten

De ingrediënten in de zonnebakcrème zijn een ander belangrijk punt om rekening mee te houden. Als jij namelijk ergens allergisch voor bent wil je dat niet op je lichaam smeren!

Mocht je dus een allergie hebben of bepaalde stofjes niet zo goed kunnen verdragen, dan is het verstandig dat je eerst de ingrediënten even checkt.

Geur

Tot slot is de geur nog een puntje van aandacht. Vaak hebben de zonnebankcrèmes namelijk een zeer identieke geur.

En deze moet je dan maar net lekker vinden. Zeker wanneer je zelf niet zo fan bent van de zoete geurtjes: vaak zijn ze best zoet namelijk. Bekijk dus van tevoren goed hoe de geur wordt omschreven zodat je niet met spijt zit achteraf.


Wat is de zonnebankcrème van 2023?

Nadat wij zeer uitgebreid hebben getest op verschillende factoren (zoals de geur) kwamen er een paar interessante resultaten naar voren. Een paar van de zonnebankcrèmes staken namelijk met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze ultieme top vijf. Daarbij blinken de crèmes uit in verschillende categorieën zoals beste zonnebankcrème met bronzer en beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig naar welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste zonnebankcrèmes van 2023!

1. Australian Gold Dark Tanning Accelerator

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De zonnebankcrème die als beste uit de test kwam was deze van het merk Australian Gold! Deze scoorde op vrijwel alle vlakken als de beste.

Sterker nog, het is zelfs de best verkochte bruiningslotion! Het pigmentatieproces van de crème zorgt ervoor dat je extra snel bruin wordt. 

Daarnaast bevat de crème onder andere vitamine A en E wat ervoor zorgt dat je huis extra goed verzorgd kan worden. En de geur heeft wat weg van een split ijsje!

Voordelen Australian Gold Dark Tanning Accelerator

 • Lekkere, tropische geur
 • Bestaat onder andere uit vitamine A en E wat zorgt voor een goede ondersteuning van de huid
 • Ideaal te gebruiken voor de vette en gecombineerde huid

Nadelen Australian Gold Dark Tanning Accelerator

 • Als je een droge huid hebt wordt deze crème afgeraden

2. Biodermal Sun-Tan Extra Spray zonnebankcreme

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Voor je huid moet je goed zorgen. En dat doe je het beste met een verzorgende zonnebrandcrème. In die categorie scoorde de Biodermal Sun-Tan als beste.

En dat vinden wij niet gek. Naast dat de crème te koop is voor een prima prijs krijg je er ook een zeer goede kwaliteit voor terug.

Zo is de crème ideaal geschikt voor mensen met een droge huid, want de uitdroging wordt met deze crème voorkomen. Ook zorgt het voor extra hydratatie door de provitamine B5, Glycerine en verzorgende oliën. Er is zelfs vitamine E aan toegevoegd om huidveroudering tegen te gaan!

Voordelen Biodermal Sun-Tan Extra Spray zonnebankcreme

 • Helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen dankzij toegevoegde vitamine E
 • Voorkomt uitdroging dus goed geschikt voor de droge huid
 • Hydrateert de huid dankzij de provitamine B5, glycerine en verzorgende oliën 

Nadelen Biodermal Sun-Tan Extra Spray zonnebankcreme

 • Zit niet een duidelijke geur aan

3. Australian Gold - Deviously Black Bronzing Lotion

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het ongetwijfeld over deze bronzing lotion van Australian gold! Iets anders dan de andere crème van het merk in dit lijstje, waardoor deze het beste scoorde op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding.

Zo wordt bij deze crème gebruikgemaakt van een 45-voudige bronzing formule waardoor je gegarandeerd snel bruin kan worden. Ook bevat het product verschillende skincare producten zoals voedende oliën en vitamines.

Die beschermen de huid en zorgen dat deze goed herstelt na een tripje onder de zonnebank. Ook is er Hemp Seed Oil toegevoegd om het vochtgehalte op pijl te houden. 

Voordelen Australian Gold - Deviously Black Bronzing Lotion

 • Heeft speciale skincare producten in de crème zitten waardoor je huid kan genieten van voedende oliën en vitamines
 • Je huid wordt beschermd en hersteld na een bezoek de zonnebank
 • Is uitgerust met Hemp Seed Oild om het vochtgehalte op pijl te houden

Nadelen Australian Gold - Deviously Black Bronzing Lotion

 • Enigszins prijzig in verhouding tot soortgelijke zonnebankcrème

4. Devoted Creations Matte Black 200

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je een iets ruimer budget hebt om te besteden wil je dit waarschijnlijk ook uitgeven aan een goede kwaliteit zonnebankcrème. En dan zit je goed met deze van Devoted Creations.

Om te beginnen ziet de fles er prachtig uit en heeft 'ie een inhoud van maar liefst 400 ml. Daar kan je dus wel een tijdje mee vooruit. 

Daarnaast is dit de beste zonnebankcrème met bronzer. Dat zorgt ervoor dat je nog sneller en mooier bruin kan worden. En er zitten ook anti-aging ingrediënten aan toegevoegd om huidveroudering tegen te gaan. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Voordelen Devoted Creations Matte Black 200

 • Inhoud van 400 ml waardoor je een tijdje met de fles vooruit kan
 • Beste zonnebankcrème met bronzer voor het perfecte tintje
 • Heeft speciale anti-aging ingrediënten om huidveroudering tegen te gaan

Nadelen Devoted Creations Matte Black 200

 • Vrij prijzig in verhouding tot andere zonnebankcrèmes

5. PRO TAN Bodaciously Black 50xx Bronzers zonnebankcrème

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

En dan de laatste crème die nog een (terecht) plekje wist te bemachtigen in deze top vijf. De Pro Tan bodaciously black zonnebankcrème! Deze is het beste voor iedereen met een smal budget of wie simpelweg niet veel geld kwijt wil zijn aan een zonnebankcrème.

En voor de vrij lage prijs haal je een goede kwaliteit zonnebankcrème in huis. Zo heeft de crème speciale high speed micro bronzing kralen die ervoor zorgen dat je een hele mooie gloed krijgt na de zonnebank.

Dit zorgt er tevens ook voor dat het er meer natuurlijk uitziet. En de inhoud is 250 ml: daar kan je wel een tijdje mee vooruit.

Voordelen PRO TAN Bodaciously Black 50xx Bronzers zonnebankcrème

 • Te koop voor een lage prijs in verhouding tot soortgelijke zonnebankcrèmes
 • Speciale high speed micro bronzing kralen die zorgen voor een natuurlijke gloed
 • Zorgt voor een natuurlijke bruine kleur

Nadelen PRO TAN Bodaciously Black 50xx Bronzers zonnebankcrème

 • De geur is vrij zoet 

Welke Zonnebankcrème is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Zonnebankcrème is het beste?" hebben we een uitgebreide zonnebankcrème test gedaan. Hierin hebben we verschillende zonnebankcrème producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke zonnebankcrème op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Zonnebankcrème aanbiedingen?

Wil jij zonnebankcrème kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste zonnebankcrème kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende zonnebankcrème producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook