Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Wimperserum

Seidon™ Tavia – Wimperserum

Het vinden van het beste wimperserum was een flinke opgave, maar na uitgebreid te hebben getest is dit toch gelukt! Het Tavia wimperserum is verkozen tot het beste wimperserum van 2023.

En dat is natuurlijk met een reden zo. Bij dit wimperserum zal je binnen 6 weken aanzienlijk langere, dikkere én vollere wimpers krijgen.

Hierdoor komen je wimpers volledig tot hun recht. Het serum is getest onder 210 vrouwen waarbij het groeipercentage maar liefst 87,7% is! Indrukwekkende cijfers voor dit serum.

Iets waar vele vrouwen van dromen zijn natuurlijk van die mooie, lange wimpers. Zodat je er niet iedere ochtend een dikke laag mascara op hoeft te smeren om ze een beetje op te laten vallen.

Komt je dit bekend voor? We feel you en hebben te maken met hetzelfde probleem. Gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen met een speciaal wimperserum! 

In dit artikel gaan wij je dan ook alles vertellen wat je wil weten over deze populaire serums. Zo gaan we in op de verschillende punten waar je op moet letten zodat je jezelf kan behoeden voor een miskoop. 

Daarnaast hebben wij redelijk wat verschillende wimperserums met elkaar vergeleken in een wimperserum test. Ook hebben wij gekeken naar de beste wimperserums volgens de consumentenbond. De resultaten van deze spannende test kan je vinden aan het einde van dit artikel!

Top 5 Beste Wimperserums

Beste wimperserum
1. Seidon™ Tavia – Wimperserum

Beste luxe wimperserum
2. Nanolash Wimperserum

Beste prijs-kwaliteitverhouding wimperserum
3. Miralash Wimperserum

Beste wimperserum voor gevoelige ogen
4. Simia™ Eyelash Growth Wimperserum

Beste budget wimperserum
5. Wimper serum met black Jamaican castor olie


Top 10 beste wimperserums 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste wimperserums bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een wimperserum?

Wij hebben eerder in dit artikel al verteld dat we nog even in wilden gaan op de verschillende punten om rekening mee te houden tijdens het kopen van een wimperserum. Om zo de vraag te beantwoorden: 'welk wimperserum het beste bij mij?' 

Op deze manier voorkom je namelijk miskopen en garandeer je jezelf van een goed werkend wimperserum. Een win-win situatie dus! Voor het gemak hebben we deze punten onderstaand even op een rijtje gezet.

Gevoelige ogen

Het eerste en direct ook belangrijkste punt waar je goed op moet letten is of je gevoelige ogen hebt. Wanneer dit het geval is loop je namelijk risico dat je wimpers en ogen heel geïrriteerd zullen raken van het serum. 

Vaak komt dit dan door ingrediënten als parfum. Check dus van tevoren goed het ingrediëntenlijstje van het serum dat je op het oog hebt. Zo voorkom je straks dat je je nieuwe wimperserum direct in de prullenbak kan gooien.

Werkingstijd 

Een ander puntje om ook goed rekening mee te houden is de werkingstijd. Wij zijn als mens vrij ongeduldig ingesteld en willen het liefste direct resultaat zien.

Helaas is dit bij heel veel dagelijkse situaties niet echt een haalbare instelling. De werkingstijd van een wimperserum varieert tussen de 4 tot 8 weken voor je resultaat kan zien.

Geef dus niet op na 1 á 2 week, maar heb wat meer geduld. En kies een serum waarvan de werkingstijd rond de 4 week ligt liever dan 8 weken. 

Goed getest

Als laatste is het ook slim om te kijken naar hoe de wimperserums getest zijn door dermatologen. Ook al heb je geen last van gevoelige ogen, je smeert het goedje wel op je wimperrand.

Daarom is het belangrijk dat het serum grondig is getest en ook is goedgekeurd. Zo voorkom je dat er straks nog wimpers uit je oogrand vallen. 


Wat is het beste wimperserum van 2023?

Aan de hand van verschillende factoren hebben wij een beste wimperserum test gedaan. De test heeft plaatsgevonden onder veel verschillende serums zodat we genoeg vergelijkingsmateriaal hadden.

Aan de hand van deze vergelijkingen hebben we een paar wimperserums gekozen die als veruit de beste wisten te scoren. De resultaten van de test hebben wij onderstaand verwerkt in een ultieme top vijf.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke wimperserums in onze top vijf zijn belandt? Dan presenteren we hierbij de top vijf beste wimperserums van 2023!

1. Seidon™ Tavia – Wimperserum

Eindcijfer: 9.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Natuurlijk kon er maar eentje in het lijstje de beste zijn. En dat is overduidelijk het Tavia wimperserum van Seidon! Deze scoorde als veruit de beste en had ook de beste beoordelingen van eerdere klanten.

En dat is natuurlijk met een reden. Ten eerste is het serum te koop voor een goede prijs in verhouding tot soortgelijke wimperserums. Maar de prijs is niet alles.

Zo heb je met dit serum binnen 6 weken aanzienlijk langere, vollere en dikkere wimpers. Het wimperserum is getest op maar liefst 210 vrouwen waarbij het gemiddelde groeipercentage 87,7 procent is! Erg indrukwekkend als je het ons vraagt.

Voordelen Seidon™ Tavia – Wimperserum

 • Heeft een gemiddeld groeipercentage van 87,7 procent over 6 weken 
 • Zorgt ervoor dat je wimpers aanzienlijk langer, voller en dikker zullen worden
 • Is ook te gebruiken voor je wenkbrauwen 

Nadelen Seidon™ Tavia – Wimperserum

 • Moet dagelijks gebruikt worden voor het gewenste resultaat

2. Nanolash Wimperserum

Eindcijfer: 9.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je graag wil investeren in een luxe wimperserum van een premium kwaliteit is dit de perfecte match. Het serum van Nanolash is misschien iets duurder maar heeft wel een ongelooflijk goede kwaliteit.

Zo is het resultaat van dit wimperserum immens snel zichtbaar. Binnen 15 dagen kan je al verschil zien! Ze worden voller, dichter en dikker.

Hierdoor zullen je ogen shinen zonder dat er mascara aan te pas hoeft te komen. Ook zijn er veel verschillende studies uitgevoerd om te zorgen voor een hoge effectiviteit en wordt het aanbevolen door experts. 

Voordelen Nanolash Wimperserum

 • Super snel resultaat: binnen 15 dagen kan je al verschil zien
 • Veel verschillende studies uitgevoerd om veiligheid en effectiviteit te kunnen garanderen
 • Zorgt voor vollere, dichtere en dikkere wimpers 

Nadelen Nanolash Wimperserum

 • Vrij prijzig voor een wimperserum

3. Miralash Wimperserum

Eindcijfer: 8.7

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Als je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het ongetwijfeld over het wimperserum van Miralash. Deze scoorde als de beste op het gebied van kwaliteit en prijs.

Ondanks dat dit serum misschien ietwat aan de prijzige kant is krijg je er een goede kwaliteit voor terug. Zo is dit serum zeer goed geschikt voor vrouwen met gevoelige ogen wat natuurlijk al fijn is.

Daarnaast worden je wimpers met dit serum ook verzorgd. De groeitijd van je wimpers wordt langer en het uitvalproces van de wimperhaartjes wordt met dit wimperserum ook vertraagd.

Voordelen Miralash Wimperserum

 • Ook erg goed geschikt voor vrouwen met gevoelige ogen
 • Je wimpers worden dankzij een speciale olie ook gevoed en verzorgd 
 • Het uitvalproces van wimperhaartjes wordt vetraagd met dit serum

Nadelen Miralash Wimperserum

 • Enigszins prijzig in verhouding tot soortgelijke wimperserums

4. Simia™ Eyelash Growth Wimperserum

Eindcijfer: 8.3

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ladies met gevoelige ogen let goed op: dit wimperserum is speciaal voor jou gemaakt! Het Simia eyelash growth serum bevat een speciaal zuur dat ervoor zorgt dat je wimpers een echte boost krijgen.

Daarnaast bevat het serum géén hormonen maar juist hypoallergene en effectieve botanische ingrediënten die je ogen verzorgen. 

Het resultaat van dit serum is dan ook al merkbaar binnen 6 weken. En zelfs wanneer je met regelmaat lenzen draagt kan je dit serum meer dan prima gebruiken. 

Voordelen Simia™ Eyelash Growth Wimperserum

 • Heel erg goed geschikt voor vrouwen met gevoelige ogen
 • Dermatologisch getest en ook bewezen effectief 
 • Het serum is dierproefvrij en 100 procent vegan 

Nadelen Simia™ Eyelash Growth Wimperserum

 • Je moet het 6 week lang consistent gebruiken om resultaat te zien

5. Wimper serum met black Jamaican castor olie

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Je hoeft echt geen fortuin uit te geven aan een goed werkend wimperserum. Dit serum van Lanthome is het beste budget wimperserum en is, zoals de naam al impliceert, te koop voor een zacht prijsje.

En voor het zachtje prijsje kan je een goede kwaliteit wimperserum in huis halen. Zo zorgt het serum ervoor dat je wimpers aanzienlijk voller, langer en gezonder zullen worden.

En dat dan ook binnen een tijdsspanne van maar liefst 4 tot 6 weken! Dit serum is daarnaast gemaakt van 100 procent pure koudgeperste castor olie wat zorgt voor extra gezonde wimpers.

Voordelen Wimper serum met black Jamaican castor olie

 • Te koop voor een lage prijs in verhouding tot soortgelijke wimperserums
 • Resultaat al te zien in 4 tot 6 weken
 • Gemaakt van 100 procent pure, koudgeperste castor olie voor extra gezonde wimpers 

Nadelen Wimper serum met black Jamaican castor olie

 • Moet aangebracht worden met een apart borsteltje 

Welke wimperserum is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke wimperserum is het beste?" hebben we een uitgebreide wimperserum test gedaan. Hierin hebben we verschillende wimperserum producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke wimperserum op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook wimperserum aanbiedingen?

Wil jij wimperserum kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste wimperserum kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende wimperserum producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook