Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Waterkoker

Aigostar Adam 30GOM

Op zoek naar een goede waterkoker? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Deze Aigostar Adam 30GOM is namelijk verkozen tot de beste waterkoker van 2023! En dat kwam totaal niet als een verrassing. 

Wij leggen je uit waarom. Allereerst is de waterkoker te koop voor een super betaalbare prijs. Dat is altijd meegenomen. En de kwaliteit is vergelijkbaar met duurdere soorten waterkokers!

Zo heeft de koker een inhoud van maar liefst 1,7 Liter. Even ter verduidelijking: dit is genoeg om 7 mensen te voorzien van een lekkere kop thee. Ideaal wanneer je visite over de vloer hebt.

Daarnaast is er een handige waterniveaumarkering aanwezig op de waterkoker waarmee jij heel makkelijk de goede hoeveelheid water kan afmeten. En de basis van de koker is dan zelfs 360 graden draaibaar.

Of je nou net op jezelf gaat wonen of niet: een goede waterkoker is altijd handig. Je kan de waterkoker gebruiken voor thee maar ook bijvoorbeeld in recepten of met oploskoffie. En wie houdt er nou niet van thee?

In dit artikel gaan wij uitgebreid in op de waterkoker. Zo hebben wij bijvoorbeeld een paar tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het vinden van de beste waterkoker. Hiermee krijg je direct antwoord op de vraag: welke waterkoker past het beste bij mij?

Op die manier wordt een waterkoker kopen een appeltje eitje! Daarnaast hebben wij ook nog een waterkokers test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende waterkokers met elkaar vergeleken. De uitslag hiervan is te vinden onderaan dit artikel.


Top 5 Beste Draagzakken baby's

Beste Koop waterkoker
1. Aigostar Adam 30GOM

Beste prijs-kwaliteit verhouding waterkoker
2. Philips Series 3000 HD9318/20

Beste budget waterkoker
3. Princess 236017 - Waterkoker

Beste luxe waterkoker
4. KitchenBrothers Elektrische Waterkoker

Beste waterkoker
5. MOA Retro Waterkoker Zwart 1,8 liter


Top 10 beste waterkokers

Misschien heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen. Of simpelweg geen zin. Gelukkig is hiervoor een snelle oplossing. Door op onderstaande knop te klikken kom je namelijk direct terecht bij de top vijf beste waterkokers. Dat is pas handig!


Waar moet je op letten bij het kopen van een waterkoker?

Het vinden van de juiste waterkoker kan best been opgave zijn. Het aanbod is immers tegenwoordig super groot. Misschien zie je zelfs door de bomen het bos niet meer! Gelukkig kunnen wij je helpen bij het vinden van de beste waterkoker aanbieding. 

Dit doen we door hieronder je een aantal tips mee te geven. Wanneer je deze tips opvolgt wordt het vinden van de beste waterkoker met temperatuurregeling of zonder een appeltje eitje. En let vooral ook op wat je zelf belangrijk vindt. De beste waterkoker volgens de consumentenbond of uit de waterkoker consumententest hoeft niet de beste te zijn in jouw persoonlijke situatie!

Inhoud

Ten eerste is het uiteraard verstandig om even te kijken naar de inhoud van de waterkoker. Wanneer je regelmatig een grote groep mensen op visite hebt is het wel zo handig dat je de waterkoker niet meerdere keren aan hoeft te zetten en bij hoeft te vullen.

Anders is de thee van de ene helft al koud terwijl de ander nog niks heeft. Dat wil je voorkomen. En ook wanneer je zelf trek hebt in een paar lekkere koppen thee is dit handig. Zorg daarom idealiter dat de waterkoker minstens een inhoud heeft van 1,2 Liter.

Garantie

Naast de inhoud is garantie ook niet geheel onbelangrijk. Wanneer iets niet goed blijkt te zijn met je waterkoker of deze niet naar behoren werkt is het wel zo fijn als je kan terugvallen op de garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten of moeilijkheden.

Zorg ervoor dat de garantie minstens één jaar is, en het liefste twee. Zo heb jij gegarandeerd lang plezier van je nieuwe waterkoker.

Waterniveau markering

Tot slot de waterniveau markering. Vaak staat er op een waterkoker aangegeven met streepjes hoe voel deze is. Bijvoorbeeld 200 ml, 400 ml, 600 ml... enzovoort. Wanneer je specifieke hoeveelheden water nodig hebt is dit wel zo handig.

Let daar dus goed op. Niet iedere waterkoker heeft dit, maar het is zeker geen overbodige luxe als je het ons vraagt.


Wat is de beste waterkoker van 2023?

De test waterkokers was dit jaar wederom enorm spannend. We hebben ongelooflijk veel verschillende waterkokers getest en ook met elkaar vergeleken. De test was dan ook erg spannend! Uiteindelijk hebben wij een fijne selectie gemaakt van de hoogst scorende waterkokers.

Die wisten hierdoor een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Wij zullen je dan ook niet langer in spanning laten afwachten. Hieronder vind jij de top vijf beste waterkokers van 2023!

1. Aigostar Adam 30GOM

Deze Aigistar Adam 30GOM is verkozen tot de beste waterkoker van 2023! En dit was eigenlijk totaal geen verrassing bij ons. De waterkoker doet namelijk alles wat je ervan mag verwachten, is erg gebruiksvriendelijk en daarnaast ook nog eens te koop voor een laag prijsje.

Zoals je de foto ook kan zien is dit een waterkoker met waterniveau markering. Jij kan dus heel makkelijk zien hoeveel water je exact in de koker hebt zitten. Erg handig wanneer je een specifieke hoeveelheid nodig hebt voor bijvoorbeeld bij het koken.

Daarnaast beschikt de koker over een inhoud van maar liefst 1,7 Liter. Dit is genoeg om 7 mensen te voorzien van een lekkere kop thee! En ja: dit is een waterkoker met temperatuurregeling. Wat wil je nog meer?

Voordelen Aigostar Adam 30GOM

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met soortgelijke waterkokers
 • Heeft een lekker grote inhoud van 1,7 Liter
 • Beschikt over waterniveau markering waardoor jij precies kan zien hoeveel water er in de waterkoker zit

Nadelen Aigostar Adam 30GOM

 • De waterkoker is van glas, dit wordt erg heet en is daarom op dat gedeelte gevaarlijk om vast te pakken

2. Philips Series 3000 HD9318/20

Heb je het over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het zonder enige twijfel over de Philips Series 3000 HD9318/20 waterkoker! Deze koker is te koop voor een goede prijs en een nog betere kwaliteit! En zoals je van Philips gewend bent is dit een waterkoker waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Allereerst heeft ook deze waterkoker de zogenoemde waterniveau markering. Maar dan met kopjes! Je kan dus precies afmeten hoeveel kopjes thee je wil zetten. Zo voorkom je dat je water verspilt! Dat is pas mooi meegenomen.

Daarnaast heeft de waterkoker een relatief grote inhoud van 1,7 Liter. En wist je dat er zelfs een speciaal meervoudig veiligheidssysteem aanwezig is tegen droogkoken?

Voordelen Philips Series 3000 HD9318/20

 • Heeft een meervoudig veiligheidssysteem tegen droogkoken
 • Je kan aan de hand van speciale markering precies het aantal kopjes afmeten dat je nodig hebt
 • De waterkoker is uitgerust met een plat verwarmingselement voor extra snel koken

Nadelen Philips Series 3000 HD9318/20

 • De waterkoker kan soms aardig wat geluid maken

3. Princess 236017 - Waterkoker

Een waterkoker hoeft natuurlijk niet veel te kosten. Zeker wanneer je student bent of net op jezelf gaat wonen is het wel zo fijn dat je zoveel mogelijk kan besparen op een waterkoker. De Princess 236017 waterkoker is een perfecte, budget-vriendelijke waterkoker. 

Hierdoor wist dit model ook een plekje te verdienen in onze top vijf. En laat je niet afschrikken door de lage prijs! Dit doet niks af aan de kwaliteit van de waterkoker. Zo heeft deze waterkoker een vermogen van maar liefst 2200 Watt. En dat is best hoog voor zo'n klein apparaatje.

Wat levert jou dit dan op? Nou, hierdoor is het water nóg sneller op temperatuur! Vaak zijn waterkokers overigens gemaakt voor rechtshandige mensen. Iets waar linkshandige mensen sowieso vaker mee te maken hebben (denk maar aan de schaar). Gelukkig is deze waterkoker geschikt voor zowel links- als rechtshandigen! 

Voordelen Princess 236017 - Waterkoker

 • De waterkoker is geschikt voor links- en rechtshandigen
 • Heeft een hoog vermogen waardoor het water nog sneller op temperatuur is
 • Te koop voor een lage prijs, zeker als je dit vergelijkt met waterkokers die ongeveer dezelfde prestaties hebben

Nadelen Princess 236017 - Waterkoker

 • De waterkoker is gemaakt van kunststof

4. KitchenBrothers Elektrische Waterkoker

Wanneer je oude waterkoker toe is aan vervanging wil je waarschijnlijk eentje kopen waar je weer jaren mee vooruit kan. Eentje van erg goede kwaliteit. Als je dan een iets ruimer budget hebt om te besteden is deze KitchenBrothers Elektrische waterkoker wellicht wat voor jou.

Oké, er zit een aardig prijskaartje aan. Maar daar krijg je dan ook een kwaliteit voor terug waar je 'u' tegen zegt. Zo heeft deze waterkoker droogkook beveiliging. Hier hoef jij je dus niet meer druk over te maken!

Daarnaast heeft ook deze waterkoker een vermogen van 2200 Watt. Dat betekent dat jij supersnel warm water hebt om een lekkere kop thee mee te zetten. En dat is lang niet alles. Zo beschikt de koker bijvoorbeeld ook over een anti-slip voetstuk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je 'm per ongeluk omver tikt. En door de RVS binnenkant wordt je water nóg sneller warm!

Voordelen KitchenBrothers Elektrische Waterkoker

 • Heeft een vermogen van 2200 Watt en een RVS binnenkant waardoor je water supersnel gekookt is
 • Beschikt over een anti-slip voetstuk waardoor deze goed op zijn plek blijft staan
 • De waterkoker is heel erg makkelijk schoon te maken

Nadelen KitchenBrothers Elektrische Waterkoker

 • Kan aardig wat lawaai veroorzaken tijdens het koken

5. MOA Retro Waterkoker Zwart 1,8 liter

De laatste waterkoker die nog een plekje wist te bemachtigen in onze top vijf is de MOA Retro waterkoker. Dit is een super moderne waterkoker in een retro jasje. En dat is ook precies wat 'm zo bijzonder maakt. Want laten we eerlijk zijn: hiermee wil iedereen toch water koken?

En naast dat de NOA er mooi uit ziet werkt de koker natuurlijk ook gewoon goed. Zo heeft de waterkoker een ingebouwde thermometer waarmee jij precies kan zien hoeveel graden Celsius het water is. Handig! En deze waterkoker heeft ook de grootste inhoud in dit rijtje: maar liefst 1,8 Liter!

Dat staat gelijk aan 8 koppen thee. Ideaal met veel visite of tijdens een verjaardag. Een terechte plek in deze top vijf is het zeker bij deze NOA retro waterkoker.

Voordelen MOA Retro Waterkoker Zwart 1,8 liter

 • Heeft een thermometer waarmee jij precies kan zien hoe heet het water is
 • Grote inhoud van maar liefst 1,8 Liter
 • Moderne waterkoker met een retro jasje wat zorgt voor een uniek design

Nadelen MOA Retro Waterkoker Zwart 1,8 liter

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere waterkokers

Welke waterkoker is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke waterkoker is het beste?" hebben we een uitgebreide waterkoker test gedaan. Hierin hebben we verschillende waterkoker producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke waterkoker op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook waterkoker aanbiedingen?

Wil jij een waterkoker kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste waterkoker kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende waterkoker producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook