Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Voetmassage Apparaat [2023]

Beste Geteste Voetmassage Apparaat

Beurer FM60

De voetmassage apparaat test was super spannend, maar uiteindelijk is er een duidelijke winnaar naar voren gekomen. En dat is de Beurer FM60! Dit apparaat is verkozen tot het beste voetmassage apparaat van 2023 en is hiermee ook de beste koop voetmassage apparaat.

En daar zijn we niet verbaast over. Naast dat dit apparaat te koop is voor een super goede prijs, krijg je er ook een ongelooflijk goede kwaliteit voor terug! Zo beschikt dit voetmassage apparaat over verschillende types massages.

Zo ziet er dus voor ieder wat wils tussen! En dat is dan nog niet alles. Daarnaast heeft de voetmassage een warmtefunctie waarmee je je voeten lekker warm kunt houden tijdens de koudere dagen!

Als je een hele dag moet rondlopen in hakken kan je daardoor veel last krijgen van je voeten. Dat probleem zullen veel vrouwen natuurlijk wel herkennen. En natuurlijk ook wanneer je op sneakers rondloopt kan dit op een gegeven moment pijn gaan doen.

Een goede oplossing om je voeten na zo’n lange dag even te kunnen verwennen is een voetmassage apparaat. Zo’n apparaatje masseert je voeten en zorgt ervoor dat ze er weer tegenaan kunnen! 

Zo’n apparaat is dan ook erg populair tegenwoordig. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is het beste voetmassage apparaat? Wij willen je graag helpen bij deze vraag.

En daarom hebben wij speciaal voor jou alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van het beste voetmassage apparaat. Daarnaast hebben wij tientallen verschillende voetmassage apparaten met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit.

En als kers op de taart kan je aan het eind van dit artikel een ultieme review verwachten met daarin de beste voetmassage apparaten!

Top 5 Beste Voetmassage Apparaten

Beste voemassage apparaat
1. Breuer FM60

Beste budget voetmassage apparaat
2. Panacea voetmassage apparaat

Beste bloedsomloop voetmassage apparaat
3. Cincom bloedsomloop apparaat

Beste luxe voetmassage apparaat
4. Syrad voetmassage apparaat

Beste prijs- kwaliteitverhouding voetmassage apparaat
5. Medisana FM 88


Top 10 beste voetmassage apparaten

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste voetmassage apparaten bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een voetmassage apparaat?

Een voetmassage apparaat is dus een goede en fijne manier om je voeten te voorzien van goede verzorging na een lange dag. Zo voorkom je blaren of zere voeten en kan je de volgende dag weer fris van start!

Omdat deze apparaten ook best populair zijn, vraag je je misschien af: Wat is het beste voetmassage apparaat? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden! 

Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je kijkt naar je eigen mening, en niet alleen naar bijvoorbeeld het beste voetmassage apparaat volgens de consumentenbond. Zo weet je zeker dat je eentje koopt die écht bij jou past.

Verschillende standen

Het eerste punt om rekening mee te houden is de verschillende standen op je apparaat. De meeste voetmassage apparaten hebben namelijk zowel zachte als stevige massagestanden. Hierbij zijn de zachte standen vaak voor ontspanning en de stevige standen tegen bijvoorbeeld zere voeten.

Dit is echter niet bij allemaal zo, zeker niet bij de wat goedkopere varianten. Bedenk je dus van tevoren met welk doel je het beste voetmassage apparaat wil gebruiken. 

Wanneer je graag tot rust komt maar ook met regelmaat last hebt van zere voeten, is een model met verschillende standen dus erg aan te raden. Als het alleen voor een stukje ontspanning is, volstaat een voetmassage apparaat met één of twee standen natuurlijk ook. 

WIl je al helemaal gaan voor de ultieme ervaring, dan heb je zelfs apparaten met maar liefst 15 standen. Dan zit je al helemaal goed! Hier hangt in de praktijk vaak wel een duurder prijskaartje aan.

Draadloos te gebruiken?

Soms moet je een voetmassage apparaat in het stopcontact doen voordat je deze kan gebruiken. Dit kan natuurlijk best vervelend zijn wanneer het stopcontact op een onhandige of ongelukkige plek zit.

Je wil natuurlijk wel lekker kunnen zitten en het liefst misschien even netflixen op de bank terwijl je het apparaat gebruikt. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een voetmassage apparaat die draadloos gebruikt kan worden.

Deze werkt dan met een oplaadbare accu of met batterijen. Zo kan je deze overal gebruiken, en dus ook bijvoorbeeld lekker op de bank. Ook kan je deze dan mee nemen op reis, zodat je tijdens je vakantie optimaal tot rust kan komen!

Check dus even in de product omschrijving hoe het apparaat werkt. Hier staat vrijwel altijd aangegeven of dit draadloos is (of juist niet). Zo verzeker jij jezelf van het beste voetmassage apparaat!

De garantie

En het laatste punt dat we willen bespreken is de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. Wanneer er binnen deze gestelde termijn dan iets niet goed blijkt te zijn, zal de fabrikant je hierbij verder helpen.

Er wordt dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product.

Wanneer een voetmassage apparaat dan geen garantie heeft, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is. Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie op je nieuwe apparaat ten minste twee jaar is. Zo verzeker jij jezelf van het beste voetmassage apparaat!


Wat is het beste voetmassage apparaat van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande punten (en natuurlijk nog veel meer) hebben wij een uitgebreide voetmassage apparaat test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende van deze apparaten, om zo jou te kunnen voorzien van het beste voetmassage apparaat!

De voetmassage apparaat test was dan ook super spannend. Veel van de geteste producten gingen gelijk aan elkaar op, maar uiteindelijk wisten een paar zich écht te onderscheiden. Hierbij blinken ze uit in verschillende categorieën zoals beste prijs- kwaliteitverhouding en beste design.

Deze beste voetmassage apparaten hebben hierdoor een plekje weten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste voetmassage apparaten van 2023!

1. Breuer FM60

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Verkozen tot het beste voetmassage apparaat is dit model van het bekende merk Breuer. Dit apparaat is te koop voor een zacht prijsje en levert een geweldige kwaliteit. Zo beschikt het apparaat over verschillende types massages, waardoor je deze kan gebruiken tegen zere voeten en voor ontspanning.

Daarnaast heeft dit apparaat ook nog een warmtefunctie. Zo kan jij tijdens de koudere dagen je voeten heerlijk warm houden binnen! 

Voordelen Breuer FM60

 • Heeft verschillende types massages om uit te kiezen
 • Heeft een speciale warmtefunctie zodat je voeten gedurende de hele massage verwarmd worden
 • Is te koop voor een goede prijs in verhouding tot soortgelijke voetmassage apparaten

Nadelen Breuer FM60

 • Dit massage apparaat werkt niet draadloos

2. Panacea voetmassage apparaat

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wil je voor een laag prijsje een goed voetmassage apparaat scoren? Dan is dit een echte topper. Zo beschikt deze over verschillende standen waardoor je je voeten kan ontspannen en de pijn kan verlichten. 

Daarnaast beschikt dit apparaat over een speciale timer waardoor je zelf de lengte van je massage kan instellen. Zo kan jij daarnaast bijvoorbeeld lekker een filmpje kijken op netflix  of een boek lezen zonder zorgen!

Voordelen Panacea voetmassage apparaat

 • Is te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met andere voetmassage apparaten
 • Beschikt over verschillende massagestanden
 • Het apparaat heeft een speciale timer waarmee je de lengte van je massage zelf kan instellen

Nadelen Panacea voetmassage apparaat

 • Er is geen afstandsbediening waarmee je het apparaat kan bedienen

3. Cincom bloedsomloop apparaat

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je ouder wordt gaat de bloedsomloop iets minder snel en soepel. Gelukkig kan je met dit apparaat daar wat aan doen. Dit voetmassage apparaat kan je om je voeten én benen doen, zodat je twee problemen in één aanpakt.

Ze houden je voeten en benen super warm en het apparaat schakelt na 20 minuten automatisch uit. Ook kan je deze bedienen met een afstandsbediening!

Voordelen Cincom bloedsomloop apparaat

 • Is te bedienen met een speciale afstandsbediening
 • Is erg goed voor je bloedsomloop
 • Masseert naast je voeten ook je benen 

Nadelen Cincom bloedsomloop apparaat

 • Het apparaat is niet draadloos te gebruiken

4. Syrad voetmassage apparaat

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je iets meer budget hebt om te besteden is dit apparaat echt een aanrader. Je betaalt er iets meer voor, maar je krijgt er een geweldige kwaliteit voor terug.

Zo heeft het apparaat maar liefst 3 verschillende massagetechnieken en 5 verschillende sterktes!

Ook zijn de sokjes aan de binnenkant wasbaar en is er een slimme verwarmfunctie aanwezig. Super handig dus!

Voordelen Syrad voetmassage apparaat

 • Heeft een slimme verwarmfunctie 
 • Het apparaat heeft 3 verschillende massagetechnieken in 5 sterktes
 • Werkt met een speciale smart timer

Nadelen Syrad voetmassage apparaat

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere voetmassage apparaten

5. Medisana FM 88

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze Medisana! Dit apparaat is er speciaal voor gemaakt om je spieren volledig te laten ontspannen.

Hierdoor verbetert je bloedsomloop en wordt de pijn vermindert. Een echte topper is het dus zeker!

Voordelen Medisana FM 88

 • Goede prijs- kwaliteitverhouding 
 • Heeft twee verschillende massagesoorten
 • Extra roodlicht en warmtefunctie aanwezig

Nadelen Medisana FM 88

 • Is geschikt tot voetmaat 46, dus met erg grote voeten gaat dit niet passen

Welk voetmassage apparaat is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welk voetmassage apparaat is het beste?" hebben we een uitgebreide voetmassage apparaat test gedaan. Hierin hebben we verschillende voetmassage apparaat producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke voetmassage apparaat op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook voetmassage apparaat aanbiedingen?

Wil jij voetmassage apparaat kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste voetmassage apparaat kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende voetmassage apparaat producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook