Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Vershoudbakjes [2023]

Best Geteste Vershoudbakjes

KitchenBrothers Meal Prep Bakjes - Luchtdicht

Wil jij goede vershoudbakjes scoren? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Want wist je dat deze KitchenBrothers Meal Prep Bakjes zijn verkozen tot de beste vershoudbakjes van 2023?

Als jij je fruit en groenten dus zo lang mogelijk wil bewaren zijn deze bakjes je beste vriend. Ze zijn namelijk volledig luchtdicht, waardoor je eten extra lang vers wordt gehouden. Hoe fijn is dat?

Daarnaast zijn de bakjes en deksels beide van glas gemaakt. Hierdoor zie jij in één opslag wat de inhoud is van de verschillende bakjes. Dat is toch wel zo praktisch. Verder zijn ze uiteraard ook vaatwasserbestendig en vlekvrij!

Stel: je hebt vers fruit gekocht. Je zet het in de koelkast om vervolgens na twee dagen al te zien dat het beschimmeld is. Dan baal je, zeker omdat fruit (en groenten) steeds duurder worden. Gelukkig is hier een hele simpele en effectieve oplossing voor: vershoudbakjes. 

Met behulp van deze bakjes kan je groenten en fruit veel langer bewaren. In dit artikel geven wij jou een aantal tips voor vershoudbakjes kopen. Op die manier kan jij de beste vershoudbakjes aanbieding scoren en heb je hier ongetwijfeld nog jaren plezier van. 

En wij hebben ook nog een vershoudbakjes test gedaan. In die test zijn wij op zoek gegaan naar de beste vershoudbakjes zodat jij dit zelf niet meer hoeft te doen. Hierbij hebben we gekeken naar onder andere de beste vershoudbakjes volgens de consumentenbond, vershoudbakjes van action en populaire bakjes. Hiermee konden we antwoord geven op de vraag: welke vershoudbakjes zijn het beste? Wanneer je nieuwsgierig bent adviseren wij je gauw verder te lezen.


Top 5 Beste Vershoudbakjes

Beste Koop Vershoudbakjes
1. KitchenBrothers Meal Prep Bakjes - Luchtdicht

Beste Prijs-Kwaliteit verhouding vershoudbakjes
2. Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set

Beste Budget Vershoudbakjes
3. Mepal – vleeswarendoos Modula 3-laags

Beste Luxe Vershoudbakjes
4. Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes

Beste Design Vershoudbakjes
5. Hogar Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes


Top 10 beste Vershoudbakjes

Geen tijd of zin om het hele artikel door te spitten? Kan gebeuren. Om jou toch te helpen bij het vinden van de beste verhoudbakjes kan je op onderstaande knop klikken. Je komt dan terecht bij de top 10 beste vershoudbakjes. Dat is makkelijk én snel.


Waar moet je op letten bij het kopen van Vershoudbakjes?

Wanneer je vershoudbakjes koopt wil je uiteraard wel dat deze écht goed werken. Anders heb je er immers nog niets aan. Daarom zijn wij zo vrij geweest om hieronder een aantal punten/ tips op een rijtje te zetten. Met behulp van deze tips wordt het scoren van de beste verhoudbakjes aanbieding een fluitje van een cent.

Formaat

Allereerst doe je er goed aan te kijken naar het formaat of de formaten van de vershoudbakjes. Hiermee is het ook goed dat je je van tevoren bedenkt wát je precies wil bewaren in de bakjes. Wanneer je ze gebruikt voor meal prep bijvoorbeeld zijn bakjes van hetzelfde formaat ideaal.

Wanneer je verschillende dingen wil bewaren zoals fruit en groenten kan je misschien beter een verhoudbakjes set kopen met meerdere formaten. Op die manier heeft alles een plekje en heb je ook genoeg ruimte om de verschillende soorten groenten/fruit apart van elkaar te bewaren. 

Materiaal

En dan het materiaal. Sommige verhoudbakjes zijn gemaakt van plastic en/of kunststof, en anderen weer van glas. Beide hebben zo voor- en nadelen. Glazen vershoudbakjes kunnen altijd in de vaatwasser en zijn vaak van betere kwaliteit.

Echter kunnen deze sneller kapot gaan en zijn ze vaak ook prijziger. Plastic vershoudbakjes zijn goedkoper en gaan minder snel kapot. Maar deze kunnen lang niet altijd in de vaatwasser en zijn gevoelig voor vlekken. Bedenk je dus van tevoren welke optie je voorkeur heeft om zo de zoektocht een stuk makkelijker te maken.

Garantie

Tot slot is de garantie ook niet geheel onbelangrijk. Verhoudbakjes zijn een aankoop waar je toch wel lange tijd mee wil doen. Zeker wanneer je ze intensief gebruikt wil je er wel optimaal gebruik van kunnen maken. 

Als er dan iets niet goed is aan de bakjes, wanneer ze bijvoorbeeld slecht sluiten, wil je hierbij wel geholpen worden door de verkoper. Want je betaalt voor kwaliteit! En precies daarvoor is garantie belangrijk. Zorg dat de garantietermijn minstens één jaar is of langer. Wanneer er dan iets niet goed is kan de verkoper samen met jou kijken naar een passende oplossing.


Wat zijn de beste vershoudbakjes van 2023?

Ondertussen ben je belandt bij het laatste deel van dit artikel: de vershoudbakjes test. Zoals eerder aangegeven zijn we in die test op zoek gegaan naar de allerbeste bakjes. Dit hebben we gedaan aan de hand van uitgebreid testen met behulp van strenge criteria.

Na de test hebben wij een paar vershoudbakjes gekozen die als veruit de beste wisten te scoren. Dit zijn allemaal uitblinkers in verschillende categorieën zoals beste design of beste prijs-kwaliteit verhouding. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste verhoudbakjes van 2023. Laat je vooral inspireren!

1. KitchenBrothers Meal Prep Bakjes - Luchtdicht

De vershoudbakjes die er uiteindelijk vandoor gingen met een eerste prijs zijn deze KitchenBrothers Meal Prep bakjes. De bakjes zijn verkozen tot de beste vershoudbakjes van 2023, en wij begrijpen wel waarom! Allereerst zijn de bakjes volledig BPA vrij.

Dat is al een zeer belangrijk voordeel. Verder zijn ze ook volledig luchtdicht ontworpen. Hierdoor blijft je eten extra lang goed omdat er geen lucht bij kan komen. Ook zijn de bakjes vaatwasserbestendig en vlekvrij. Je geniet dus extra lang van optimale kwaliteit!

Tevens zijn ze gemaakt van glas, evenals de deksels. Hierdoor zie jij binnen één oogopslag wat er in de bakjes zit. Heel erg handig wanneer je haast hebt en snel iets nodig hebt uit de koelkast. Tevens zijn ze ook goed te gebruiken voor meal prep omdat ze allemaal hetzelfde formaat hebben.

Voordelen KitchenBrothers Meal Prep Bakjes - Luchtdicht

 • De bakjes zijn vaatwasserbestendig en vlekvrij
 • Luchtdicht ontworpen waardoor eten extra lang goed blijft
 • Gemaakt van glas waardoor jij in één oogopslag kan zien wat erin zit

Nadelen KitchenBrothers Meal Prep Bakjes - Luchtdicht

 • De deksels zijn niet geschikt voor de oven of magnetron

2. Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set

Op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding kwam al zeer snel een overduidelijke winnaar naar voren. We hebben het hier natuurlijk over de Tefal MasterSeal Fresh Mealprep set. Deze set is te koop voor een prima prijsje en levert daar tegenover een zeer goede kwaliteit. 

Zo zitten in deze set maar liefst 5(!) bakjes! Dat is genoeg om eten voor te bereiden voor de hele werkweek. Hoe ideaal is dat? Verder zijn de bakjes absoluut veilig omdat ze 100% BPA vrij zijn. Wees dus niet bang hiervoor. 

Ook hebben de bakjes een Baby-Care certificaat. Dat betekent dat ze dus ook veilig zijn om te gebruiken voor je kinderen. Dat is toch wel een geruststelling. Tevens zit er een special seal in de bakjes waardoor ze niet kunnen gaan lekken in de tas. Ze zijn dus ook ideaal om to-go mee te nemen!

Voordelen Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set

 • Bestaat uit een set van maar liefst 5 bakjes
 • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • Baby-care certificaat wat betekent dat ze veilig zijn voor kinderen én 100% BPA vrij

Nadelen Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set

 • Er wordt afgeraden ze in de vaatwasser te doen

3. Mepal – vleeswarendoos Modula 3-laags

De prijs van vershoudbakjes kan nog aardig hoog oplopen. We kunnen ons voorstellen dat je hier niet zoveel geld voor over hebt of dat je hier gewoon simpelweg niet zoveel budget voor hebt. Daarom zijn wij in onze test ook op zoek gegaan naar een budget-topper. 

En dat is zonder enige twijfel de Mepal vleeswarendoos. Deze vershoudbakjes zijn er speciaal voor bedoeld je vleeswaren langer vers te houden en veilig op te bergen tegen bacteriën. Ze zijn zo ontworpen dat je ze heel makkelijk op elkaar kan stapelen.

Dat bespaart je weer ruimte in de koelkast. Ze liggen goed in de hand en zijn heel makkelijk te openen. En misschien wel het grootste voordeel aan deze vershoudbakjes is dat je ze in de vaatwasser kan doen. 

Voordelen Mepal – vleeswarendoos Modula 3-laags

 • Beschermen je vleeswaren tegen bacteriën
 • Zo ontworpen dat je ze op elkaar kan stapelen en daardoor ruimte bespaart
 • De vershoudbakjes zijn vaatwasserbestendig

Nadelen Mepal – vleeswarendoos Modula 3-laags

 • Niet bedoeld voor meal prep of het bewaren van fruit en groenten

4. Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes

Heb je een iets ruimer budget om te besteden aan vershoudbakjes? En heb je bijvoorbeeld een groot gezin? Dan zijn deze vershoudbakjes- meal prep bakjes wel wat voor jou. In deze set zitten namelijk 10 verschillende bakjes. Hierbij heb je ook nog verschillende formaten zodat je er ook meerdere soorten eten in kwijt kan. 

Hoe handig is dat? Zeker wanneer je kinderen hebt of bakjes to-go mee wil voor in de trein bijvoorbeeld zijn ze echt ideaal. En ja: ze zijn dan wel iets duurder dan gemiddeld. Maar daar krijg je wel 10 bakjes voor terug.

Verder blijft je eten dankzij de luchtdichte verpakking minstens twee keer langer vers. De bakjes zijn ook BPA vrij, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. En omdat ze BPA vrij zijn kunnen ze heel erg makkelijk in de vaatwasser!

Voordelen Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes

 • Je krijgt maar liefst 10 bakjes met verschillende formaten
 • Alle bakjes in de set zijn vaatwasserbestendig
 • De bakjes zijn volledig BPA vrij

Nadelen Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes

 • Iets prijziger dan gemiddeld voor vershoudbakjes

5. Hogar Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes

Tot slot nog de Hogar Vershoudbakjes. Deze wisten nog een plekje te claimen in de top vijf dankzij het slimme design. Bij deze bakjes merk je namelijk dat over werkelijk alles goed is nagedacht. De bakjes zijn namelijk erg licht én inklapbaar! Hierdoor bespaar je enorm veel ruimte wanneer je ze niet gebruikt of wanneer je ze mee wil nemen op vakantie. 

Daarnaast zijn de deksels zo ontworpen dat ze niet kunnen lekken. Dat scheelt ook weer. Ze zijn volledig BPA vrij en geven ook niet af. En wist je ook dat ze heel erg duurzaam zijn? Dat wil zeggen dat je er nog lange tijd plezier van kan hebben en dat ze dus ook herbruikbaar zijn. 

Voordelen Hogar Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes

 • Ze zijn inklapbaar waardoor je een hoop ruimte kan besparen
 • De deksels van de bakjes zijn lekvrij
 • Alle bakjes zijn volledig BPA vrij

Nadelen Hogar Vershoudbakjes - Meal Prep Bakjes

 • Kunnen niet in de vaatwasser

Welke Vershoudbakjes zijn het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Vershoudbakjes zijn het beste?" hebben we een uitgebreide Vershoudbakjes test gedaan. Hierin hebben we verschillende Vershoudbakjes producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke stalen Vershoudbakjes op dit moment de beste keuze zijn.

Zijn er ook Vershoudbakjes aanbiedingen?

Wil jij Vershoudbakjes kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste Vershoudbakjes kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende Vershoudbakjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook