Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Top 5 Beste Trapverf [2023]

Beste Geteste Trapverf

Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans Trapverf 2,5 liter wit

Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans

Zoek je de beste koop trapverf van 2023? Zoek niet verder! De Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans trapverf is als winnaar uit onze beste trapverf test 2023 gekomen!

Daar hebben we een aantal argumenten voor - zo is deze Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans zijdeglanzend, waardoor je een prachtig strak effect krijgt op de trap. 

Ook is de kleur van de Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans toepasbaar op iedere trap, want de kleur wit zal nooit misstaan in je interieur. Je krijgt maar liefst 2,5 liter aan zeer goede trapverf waarmee je een rendement haalt van ruim 30 vierkante meter!

Kan jouw trappenhuis wel een likje verf gebruiken? De trap is vaak een vergeten onderdeel van je huis, en bij veel mensen is de trap dan ook niet meer zo mooi als 'ie geweest is toen het huis net nieuw was. Maar waarom verven we onze trappen niet net zo strak als de muren in de woonkamer? Je loopt er vaak iedere dag meerdere keren op en af, en een afgetakeld trappenhuis kan dan toch een negatief effect hebben op het uiterlijk van je woning.

Een trap verf je daarom niet met normale verf, want daar komen te snel beschadigingen op en het is niet opgewassen tegen de honderden stappen die er elke dag op gezet worden. Om je trap een nieuwe look te geven heb je dus trapverf nodig.

De beste trapverf 2023 vind je op Trendyvrouw: we hebben niet alleen tientallen verschillende trapverven vergeleken en getest om er achter te komen welke het beste is - ook hebben we in verschillende categorieën een winnaar uitgekozen, zodat er altijd een geschikte trapverf bij zit voor jouw woning!

Bij elke trapverf die we hebben uitgekozen vind je de beste prijs onder de rode knop. Veel succes met verven!

Top 5 Beste Trapverven

Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans Trapverf 2,5 liter wit

Beste koop trapverf
1. Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans Trapverf 2,5 liter wit

Levis Vloeren en Trappen Verf - Satin - White Touch - 2L

Beste Trapverf prijs / kwaliteit
2. Levis Vloeren en Trappen Verf - Satin - White Touch - 2L

Histor Perfect Base Trapverf Wit - 1 Liter

Beste Trapverf 
3. Histor Perfect Base Trapverf Wit - 1 Liter

Rambo Pantserlak Trap Dekkend Zg Ral9010-0,75 Ltr

Beste neustrimmer oplaadbaar
4. Rambo Pantserlak Trap Dekkend Zg Ral9010-0,75 Ltr

Histor Perfect Base Trapverf - 0,75 liter

Beste budget neustrimmer
5. Histor Perfect Base Trapverf - 0,75 liter


Top 10 Beste Trapverven

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste trapverven.


Waar op letten bij het kopen van trapverf?

Naast de vele verschillende merken, soorten en kwaliteitsklasses van trapverf, is er natuurlijk nog veel meer waar je op moet letten bij het kopen van de beste trapverf voor jouw huis. Een trap verven is niet iets wat je elke dag doet - daarom zal het uitkiezen van de beste trapverf voor jou niet makkelijk zijn. Laat ons je helpen! Hieronder vind je de 4 belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van trapverf!

Hoeveelheid

Afhankelijk van de hoogte en breedte van je trap moet je weten hoeveel verf je nodig hebt. Meestal is zo'n 2 liter wel genoeg om je hele trap te kunnen verven, maar dit hangt sterk af van het formaat.

Kleurcode

Logisch natuurlijk. Heb je al nagedacht over welke kleur je je trap wil verven?  De kleur wordt aangegeven met de kleurcode van de verf.

Mat of glanzend

Een trapverf heeft vaak als kenmerk: (zijde)glanzend of mat. Het verschil hiertussen is uiteraard hoe erg de verf glanst, wat neerkomt op persoonlijke voorkeur.

Slijtvastheid

Trapverf is altijd gemaakt om lang mee te gaan, maar er zit alsnog wel verschil in de slijtvastheid van trapverf. De beste trapverf gaat lekker lang mee en is dus goed bestand tegen slijten.


Wat is het beste Trapverf van 2023? 

Om de beste trapverf uit te kiezen voor jou, heeft de redactie van Trendyvrouw tientallen soorten trapverf uitgekozen om te testen. Welke trapverf is dan het beste voor jou? In verschillende categorieën proberen we die vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat jij straks een voordelige en goede trapverf in huis haalt!

1. Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans Trapverf 2,5 liter wit

Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans Trapverf 2,5 liter wit
Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans trapverf is als winnaar uit onze beste trapverf test 2023 gekomen! Onder andere het rendement, maar ook de kwaliteit van de verf is om over naar huis te schrijven.

Daar hebben we een aantal argumenten voor - zo is deze Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans zijdeglanzend, waardoor je een prachtig strak effect krijgt op de trap. De glans blijft lekker lang er op zitten en daardoor kun je nog lang genieten van het frisse uiterlijk van je trap.

Ook is de kleur van de Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans toepasbaar op iedere trap, want de kleur wit zal nooit misstaan in je interieur. Je krijgt maar liefst 2,5 liter aan zeer goede trapverf waarmee je een rendement haalt van ruim 30 vierkante meter!

Voordelen Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans Trapverf 2,5 liter wit

 • Groot rendement
 • Effen wit past bijna overal
 • Op waterbasis

Nadelen Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans Trapverf 2,5 liter wit

 • Niet de goedkoopste verf

2. Levis Vloeren en Trappen Verf - Satin - White Touch - 2L

Levis Vloeren en Trappen Verf - Satin - White Touch - 2L
Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Moet je naast de trap ook een gedeelte van de overloop of misschien beneden aan de trap de vloer een stukje verven? Als je naast trapverf ook op zoek bent naar verf voor op de vloer, is de Levis Vloeren en Trappen Verf een geschikte keuze voor jou!

Met de Levis Vloeren en Trappen Verf kun je namelijk je trap verven in een effen 'white touch' kleur, die strak wegvalt in het interieur van je huis. Ook je overloop of de trapleuning kun je hier dus prima mee verven, en door de stevigheid van de Levis Vloeren en Trappen Verf zal het lekker lang blijven zitten.

De Levis Vloeren en Trappen Verf is gemaakt op waterbasis en heeft een zijdeglanzen finish. Je trap zal dus een lichte glans over zich heen krijgen in het wit. Mocht je het willen is de verf ook beschikbaar in 5 andere tinten en kleuren. Zo kun je je trappenhuis precies zo laten lijken als jij dat in gedachten had!

Voordelen Levis Vloeren en Trappen Verf - Satin - White Touch - 2L

 • Beschikbaar in 5 kleuren
 • Zijdeglanzen finish
 • Ook geschikt als vloerverf

Nadelen Levis Vloeren en Trappen Verf - Satin - White Touch - 2L

 • Vooral geschikt voor hout

3. Histor Perfect Base Trapverf Wit - 1 Liter

Histor Perfect Base Trapverf Wit - 1 Liter
Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Is het slechts een klein stukje van de trap die opnieuw geverfd moet worden, of is het een klein trappetje naar bijvoorbeeld de zolder? Als je slechts een klein beetje verf nodig hebt is het onnodig om een enorme pot te kopen. De Histor Perfect Base Trapverf is te koop in een pot van 1 liter - genoeg dus voor wat fijnere details.

De Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans is zijdeglanzend, waardoor je een prachtig strak effect krijgt op de trap. De glans blijft lekker lang er op zitten en daardoor kun je nog lang genieten van het frisse uiterlijk.

Ook is de kleur van de Histor Perfect Base Acryl Zijdeglans toepasbaar op iedere trap, want de kleur wit zal nooit misstaan in je interieur. Je krijgt een liter aan zeer goede trapverf die geschikt is voor zo'n 8 vierkante meter aan rendement.

Voordelen Histor Perfect Base Trapverf Wit - 1 Liter

 • Kleinere verpakking, bespaart kosten
 • Hoog rendement
 • Glanzend effect

Nadelen Histor Perfect Base Trapverf Wit - 1 Liter

 • Rond blik niet ideaal voor sommige kwasten

4. Rambo Pantserlak Trap Dekkend Zg Ral9010-0,75 Ltr

Rambo Pantserlak Trap Dekkend Zg Ral9010-0,75 Ltr
Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Als je vaker verft weet je dat de verf van Rambo van zeer hoge kwaliteit is. Deze verf is ultiem sterk en daardoor uitermate geschikt voor op de trap of op de vloer. De verf is dekkend, en dus extra stevig - vandaar ook de naam, pantserlak!

Wel is het Rambo Pantserlak Trap Dekkend trapverf gewoon verkrijgbaar in een kleine pot van 3/4e liter. Hiermee haal je een rendement van ongeveer 9 vierkante meter. Ook met de Rambo Pantserlak Trap Dekkend haal je een glanzend effect uit de verf en zo ziet je trap er weer formidabel uit!

Als je 's middags verft is de verf na 5 uur al opgedroogd. (Let hierbij op dat je kinderen niet nog in hun bed liggen.) Zo kun je het uiterlijk van je trap een kleine boost geven en de waarde van je huis opkrikken in een mum van tijd!

Voordelen Rambo Pantserlak Trap Dekkend Zg Ral9010-0,75 Ltr

 • Erg sterke verf
 • Kleine hoeveelheid, bespaart geld
 • slechts 5 uur droogtijd

Nadelen Rambo Pantserlak Trap Dekkend Zg Ral9010-0,75 Ltr

 • Rendement niet heel hoog

5. Histor Perfect Base Trapverf - 0,75 liter

Histor Perfect Base Trapverf - 0,75 liter
Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Tot nu toe waren alle trapverven in de lijst wit of soortgelijke kleur - maar wat als je je trap een wat rustigere, donkere tint wil geven? Met de Histor Perfect Base grijze Trapverf kun je dat perfect doen!

De Histor Perfect Base grijze Trapverf is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar vooral deze in het grijs is van hoge kwaliteit. De grijze kleur laat de houten treden van je trap bijna lijken alsof ze niet van hout zijn gemaakt. Zo glad wordt het uiterlijk van je trap!

Om de Histor Perfect Base grijze Trapverf optimaal te laten zitten, ben je zo'n 4 uur aan het wachten. Na deze vier uur kun je op de trap stampen en rennen wat je wil, maar door de stevige bouw op waterbasis blijft de verf perfect zitten.

De grijze kleur past perfect bij een moderner interieur, en door de houten trap een donker tintje te geven versterkt dit alleen maar het moderne effect waar je voor gaat. De beste grijze trapverf van 2023 dus!

Voordelen Histor Perfect Base Trapverf - 0,75 liter

 • De beste grijze trapverf
 • Past goed bij modern interieur
 • 4 uur droogtijd

Nadelen Histor Perfect Base Trapverf - 0,75 liter

 • Alleen in kleine verpakking beschikbaar, waardoor het wat duurder kan worden

Welke trapverf is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke trapverf is het beste?" hebben we een uitgebreide trapverf test gedaan. Hierin hebben we verschillende trapverf producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke trapverf op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook trapverf aanbiedingen?

Wil jij trapverf kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste trapverf kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende trapverf producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook