Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is de beste tarzan vibrator? De Top 5 beste opties van 2023!

Wil je de beste Tarzan vibrator kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben een uitgebreide test gedaan onder de Tarzan vibrators om je op weg te helpen. In de test hebben we gekeken naar de behoeftes van de beginner, maar ook naar wensen van vrouwen die meer ervaring hebben. 

Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende criteria. Welke dit precies zijn, verschilt per vibrator. Ze hebben namelijk allemaal verschillende specificaties. In ieder geval is in iedere test de beoordeling gestoeld op wat de Tarzan natuurlijk de Tarzan maakt: de stimulator van zowel de clitoris als de vagina.

Top 5 Beste tarzan Vibrators

Beste Koop tarzan vibrator
1. Lily vibrator - roze

Teazers Tarzan Vibrator - Zwart

Beste Luxe rabbit vibrator
2. Teazers Tarzan Vibrator - Zwart

Beste G-Spot tarzan vibrator
3. The Violet Rabbit Vibrator

Beste goedkope tarzan Vibrator
4. Stotende Butterfly Vibrator - Roze

Beste Mini vibrator
5. Teazers Rabbit vibrator

Top 10 beste Vibrators

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste Vibrators bij Bol.com en EasyToys.nl. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van de Tarzan Vibrator?

Als je besloten hebt om te kijken naar een Tarzan vibrator aanbieding, wil je natuurlijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je nieuwe speeltje. Er is niets zo jammer dan na een paar maanden besluiten dat je speeltje de kast ingaat om er vervolgens nooit meer uit te halen.

Door een aantal dingen in beschouwing te nemen weet je zeker dat je een goede Tarzan vibrator in huis haalt. Omdat de modellen en de functies verschillen, lijkt het soms een beetje op appels met peren vergelijken. Door in ieder geval naar vier verschillende criteria te kijken, maak je absoluut de juiste afweging en vind je een goede Tarzan vibrator die het beste bij je past. Kijk hierin naar de volgende factoren:

Materiaal

Er zijn verschillende soorten, namelijk RVS, siliconen en plastic. De meest populaire zijn plastic en siliconen. Plastic Tarzan vibrators zijn iets voordeliger dan die van siliconen. Siliconen vibrators zijn in regel wel veel zachter en voelen fijner aan op je huid. Dit is het type vibrator waar de meeste positieve reviews over zijn geschreven.

Bediening


De meeste mensen kennen de modellen die bestuurbaar zijn via knopjes aan de onderkant van je toy. Ook zijn er modellen die met een afstandsbediening te besturen zijn, zodat je heerlijk ontspannen mag blijven liggen terwijl je speeltje zijn werk doet. Dit maakt het ook leuk voor je partner: hij of zij bedient de knoppen en brengt jou naar je hoogtepunt! Tot slot bestaat er een model dat te bedienen is via een app. Spoiler alert: deze is vrij nieuw en niet opgenomen in de top vijf beste Tarzan vibrators.

Waterproof

Mocht je het leuk vinden om in bad of onder de douche te experimenteren, moet je erop letten dat je een waterproof model in huis haalt. Als waterballet niet helemaal jouw ding is, maar je het wel leuk vindt om af en toe in de buurt van vochtige ruimtes of water je vibrator te gebruiken; kies dan voor een spatwaterdicht model.

Stroomtoevoer

Hoe je het wendt of keert; je toy heeft stroom nodig. Er zijn modellen die werken op batterijen, maar er zijn er ook veel die een oplaadkabeltje hebben. Dan weet je zeker dat als je net in de mood bent, je niet eerst nog naar de buurtsuper moet om batterijen te halen. 

Wat is de beste Tarzan Vibrator?

Om jou de crème de la crème te bieden hebben we verschillende vibrators onderworpen aan de Tarzan vibrator test. Alleen de allerbeste hebben het tot de eindstreep geschopt. Na veel wikken en wegen zijn we tot een ultieme top vijf gekomen en deze geeft antwoord op de vraag: welke Tarzan vibrator past het beste bij mij? Hier komen ze:

1. Lily vibrator - roze

Eindcijfer: 9.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Dit is de beste Tarzan vibrator 2023. Gebruikers reviewen hem als een perfecte eerste vibrator. Sommige vibrators zijn wat groot, maar omdat de Lily Vibrator een neutraal en vrouwelijk ontwerp heeft, is hij bestempeld als een goed instapmodel voor je eerste vibrator. Door de siliconen is hij flexibel, voelt zacht aan en hij heeft tien verschillende vibratiestanden.

Voordelen Lily vibrator - roze

 • Klein formaat, dit maakt hem handig om mee te nemen
 • Sterk motortje
 • Makkelijk te reinigen

Nadelen Lily vibrator - roze

 • Hij geeft zachte trillingen. Als je van hardere vibraties houdt raden we je aan om even verder te kijken

2. Teazers Tarzan

Teazers Tarzan Vibrator - Zwart
Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Dit is net zoals de voorganger ook een goed model voor je eerste toy vanwege het ontwerp. Deze gaat qua sensatie nog wel een stapje verder dankzij de geribbelde structuur en dertig verschillende vibratiestanden. Zo kun je precies de lekkerste stand vinden om je helemaal te laten gaan.

Voordelen Teazers Tarzan

 • Goede prijs kwaliteit
 • Krachtige standen
 • Voelt heel zacht aan 

Nadelen Teazers Tarzan

 • Maakt veel geluid

3. The Violet Rabbit Vibrator

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Deze vibrator is enorm geavanceerd door de swipe technologie. Hij heeft verschillende patronen binnen de vibraties die je makkelijk bedient door met je vingers over de blaadjes te swipen. Daarnaast is hij spatwaterdicht en dus geschikt voor vochtige ruimtes. Je krijgt hem geleverd met een extra cadeautje: een toybag en een blinddoek. Het uitschakelen van je zicht verhoogt je tastzintuig en hiermee heb je een nog lekkerder gevoel dan al mogelijk was. 

Voordelen The Violet Rabbit Vibrator

 • Hij ziet er heel luxueus uit
 • Ontzettend stil in gebruik
 • Hij heeft voor iedere behoefte een stand

Nadelen The Violet Rabbit Vibrator

 • Hij is iets aan de kleine kant

4. Stotende Butterfly Vibrator - Roze

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je al aardige ervaring binnen de vibrators en ben je op zoek naar een nieuwe beleving? Dan is de Stotende Butterfly Vibrator een nieuwe aanwinst voor je collectie. Hij is namelijk wat groter dan de standaard vibrator en heeft een geribbelde kop die naast zes verschillende rotatiestanden ook een op- en neergaande beweging heeft.

Deze techniek is voor een beginner even wennen, maar voor een ervaren stoeipoes precies de kers op de taart. Hij heeft twaalf vibratiestanden, is waterproof en werkt op batterij.

Voordelen Stotende Butterfly Vibrator - Roze

 • Unieke ervaring door de stotende en roterende kop
 • Goed formaat
 • Makkelijk in gebruik

Nadelen Stotende Butterfly Vibrator - Roze

 • Hij maakt veel geluid

5. Teazers Siliconen Rabbit Vibrator - Paars

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Deze vibrator heeft een traditioneel design, is zacht van materiaal en heeft in tegenstelling tot de andere vibrators uit de lijst een eikel op de top. De oortjes van de clitorisstimulator zorgen ervoor dat de meest gevoelige plekjes worden bereikt voor de ultieme sensatie. De vibrator heeft twintig standen, zodat je hem precies goed afstelt op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Tot slot werkt hij op batterijen.

Voordelen Teazers Siliconen Rabbit Vibrator - Paars

 • Perfect formaat
 • Voor ieder wat wils dankzij de verschillende standjes
 • Voetlt zacht aan

Nadelen Teazers Siliconen Rabbit Vibrator - Paars

 • Hij heeft een kort stuk aan de onderkant om de vibrator aan vast te houden

Welke tarzan vibrator voor vrouwen is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke tarzan vibrator is het beste?" hebben we een uitgebreide tarzan vibrator test gedaan. Hierin hebben we verschillende producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke vibrator op dit moment de beste keuze is.

Welke tarzan vibrators zijn in de aanbieding?

Wil jij een tarzan vibrator kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste tarzan vibrator kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken