Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Body scrub

iSmile® Professionele Tandenbleekset

Wil jij prachtig witte tanden met de beste tandenbleker? Dan is de iSmile tandenbleekset net wat voor jou! Deze bleker is verkozen tot de beste tandenbleker 2023. 

Misschien vraag je je wel af waarom. Dat leggen we je uit. Allereerst is de unieke samenstelling van de tandenbleker 100% op natuurlijke basis en dus vrij van schadelijke peroxiden of andere chemicaliën.

Zo kan jij dus volledig veilig je tanden bleken zonder bang te zijn voor schade. Daarnaast kan je deze bleker zowel thuis als on the go gebruiken. Zo heb jij altijd witte tanden!

Onze tanden hebben door ons leven heen een hoop te verduren. Waaronder verkleuring van dingen als rode wijn, roken, koffie, thee en nog veel meer. 

Dit alles heeft invloed op de kleur van je tanden. Het is dus ook begrijpelijk dat je je tanden graag wit wil houden zonder (sommige) van deze dingen op te geven.

Gelukkig kan je heel simpel je tanden mooi wit houden met behulp van een tandenbleker. Maar goed, misschien vraag je je dan wel af: welke tandenbleker past het beste bij mij?

Om jou te helpen bij het vinden van de beste tandenbleker hebben wij een uitgebreide tandenbleker test gedaan. De resultaten van deze test hebben wij verwerkt in een spannende review- die vind je aan het eind van dit artikel.

Tevens hebben wij ook een paar puntjes in dit artikel op een rijtje gezet om rekening mee te houden. Zo kies jij de beste tandenbleker!


Top 5 Beste tandenblekers

Beste Koop Tandenbleker
1. iSmile® Professionele Tandenbleekset

Beste luxe tandenbleker
2. Tandenbleekset SmileWhite

Beste prijs-kwaliteit verhouding tandenbleker
3. Glory of White - Professionele Tandenbleekset

Beste design tandenbleker
4. DIPPWHITE - MINT SMAAK

Beste budget tandenbleker
5.Tanden Bleken - Tandbleek Set


Top 10 beste tandenblekers

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste tandenblekers bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke tandenblekers momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een tandenbleker?

Een goede tandenbleker is natuurlijk erg belangrijk om zo jezelf te kunnen voorzien van prachtige witte tanden (zonder risico op beschadiging).

Maar ja, waar moet je dan op letten tijdens het kopen van zo'n bleker? Omdat wij begrijpen dat dit best lastig kan zijn hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden.

Let hierbij vooral ook op wat jij zelf belangrijk vindt aan een tandenbleker. Hierbij is het niet verstandig om te kijken naar (bijvoorbeeld) de beste tandenbleker volgens de consumentenbond. Deze hoeft namelijk helemaal niet bij jou te passen!

Garantie

Ten eerste vinden wij de garantie altijd een belangrijk puntje om even goed naar te kijken. Want als er iets niet goed is met de tandenbleker kan je terugvallen op de garantie.

De verkoper kijkt dan samen met jou naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. En die zekerheid hebben is toch wel zo fijn!

Aantal behandelingen

Ook niet geheel onbelangrijk zijn het aantal behandelingen. Wanneer je strips koopt zijn deze goed voor een X aantal behandelingen.

Aan de hand van hoeveel werk jij denkt dat je tanden nodig hebben kan je een inschattingen maken van het aantal behandelingen dat je nodig hebt. Zo voorkom je dat je straks een tekort hebt.

Strips of apparaatje

Tot slot nog even een verlengstuk van het vorige punt. Je hebt namelijk tandenblekers in de vorm van strips en een apparaat. 

Hierbij ligt het er maar net aan waar je voorkeur ligt. Strips zijn goedkoper, maar gaan minder lang mee (op een gegeven moment zijn ze immers op).

De apparaatjes gaan wel langer mee, maar zijn vaak ook duurder. Het is dus echt een kwestie van wat jij prettiger vindt.


Wat is de beste tandenbleker van 2023?

Omdat het vinden van de beste tandenbleker dus nog best lastig kan zijn hebben wij een uitgebreide test gedaan. Deze tandenbleker test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende tandenblekers.

Op die manier kunnen wij jou verzekeren van de beste kwaliteit en testresultaten. De test was dan ook erg spannend! Uiteindelijk wisten een paar van de blekers zich te onderscheiden van de concurrentie.

Hierdoor hebben ze een plekje bemachtigd in onze top vijf. Ook nieuwsgierig geworden naar deze tandenblekers? Lees dan hieronder de top vijf beste tandenblekers van 2023!

1. iSmile® Professionele Tandenbleekset

Er kon maar één de titel van tandenbleker voor thuis beste getest krijgen. En dat is de iSmile professionele tandenbleekset!

Deze wist als veruit de beste te scoren en kreeg daarom een waardige eerste plek in deze top vijf. En dat komt onder andere door de samenstelling van de tandenbleker.

Zo is deze 100% vrij van chemische stoffen en schadelijke peroxiden. De formule is 100% op natuurlijke basis waardoor jij niet bang hoeft te zijn voor beschadiging aan je tanden. Daarnaast kan je de bleker zowel thuis als on the go gebruiken!

Voordelen iSmile® Professionele Tandenbleekset

 • Vrij van chemische stoffen en schadelijke peroxiden die je tanden kunnen beschadigen
 • De formule van de tandenbleker is 100% natuurlijk 
 • Zowel thuis als on the go te gebruiken waardoor je altijd witte tanden hebt

Nadelen iSmile® Professionele Tandenbleekset

 • Je kan op de stift niet zien hoeveel je gebruikt hebt

2. Tandenbleekset SmileWhite

Wanneer je een iets ruimer budget hebt om te besteden is de SmileWhite tandenbleekset wel wat voor jou. Hij is misschien iets duurder, maar dan weet je ook zeker dat je je geld investeert in kwaliteit. 

Zo heb je met dit apparaat in slechts 10 minuten al zichtbaar wittere tanden. Sterker nog, je tanden kunnen tot maar liefst 8 tinten witter worden met deze bleker!

Ook is de formule 100% natuurlijk en volledig veilig & pijnloos. En ook dat is belangrijk. Daarnaast krijg je bij deze bleekset maar liefst 3 bleekgels!

Voordelen Tandenbleekset SmileWhite

 • De formule is 100% natuurlijk en daarnaast volledig veilig en pijnloos
 • Binnen 10 minuten heb je al zichtbaar wittere tanden 
 • Bij de tandenbleekset krijg je 3 bleekgels geleverd 

Nadelen Tandenbleekset SmileWhite

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere tandenblekers

3. Glory of White - Professionele Tandenbleekset

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het ongetwijfeld over de Glory of White tandenbleekset! Deze scoorde in die categorie als de beste.

Zo krijg je voor de goede prijs een volledige set in huis. En wat zit er dan in zo'n set? Nou, een LED licht, mondstuk, drie gelspuiten én een handige handleiding.

Hierdoor weet jij precies wat je moet doen voor een mooi en stralend gebit. Ook is de formule volledig natuurlijk, vrij van waterstofperoxide en niet getest op dieren. Dat maakt de bleker dus ook vegan!

Voordelen Glory of White - Professionele Tandenbleekset

 • Je krijgt in deze set een LED licht, mondstuk, 3 gelspuiten en een handleiding
 • De formule is 100% natuurlijk en volledig vrij van waterstofperoxide
 • Niet getest op dieren en daardoor ook veilig voor vegans

Nadelen Glory of White - Professionele Tandenbleekset

 • Voor optimaal effect moet je de bleker wel regelmatig gebruiken

4. DIPPWHITE - MINT SMAAK

Deze teeth whitening strips van Dippwhite wisten als beste te scoren op het gebied van design. Je hebt hierbij namelijk helemaal geen lampje nodig, alleen een strip!

Deze breng je gemakkelijk aan op je tanden: meer hoef je niet te doen. En naast dat deze strips je tanden mooi wit maken helpen ze ook tegen tandbederf, vlekken en verkleuringen.

Hierdoor zijn ze dus eigenlijk multifunctioneel. En dat dan ook nog eens binnen 30 minuten! Dan kan jij weer met een stralend gebit de deur uit.

Voordelen DIPPWHITE - MINT SMAAK

 • Helpen tegen tandbederf, vlekken én verkleuringen
 • Te koop voor een lagere prijs in verhouding met andere soorten tandenblekers
 • De strips zijn heel gemakkelijk aan te brengen zonder een LED licht

Nadelen DIPPWHITE - MINT SMAAK

 • Het effect is niet permanent na het gebruik van de 14 behandelingen

5. Tanden Bleken - Tandbleek Set

En ook met een minder ruim budget zijn er goede alternatieven om je tanden te kunnen bleken. Zo ook deze tandenbleekset premium!

Met deze goedkope set kan jij mooie witte tanden krijgen zonder een flinke klap met geld te hoeven uitgeven. Hoe fijn is dat?

Bij deze set is zelfs bewezen dat de bleker hetzelfde resultaat heeft als bij een tandarts. En dat in slechts 10 tot 20 minuten! Daarnaast is het bleekmiddel speciaal voor jouw gezondheid volledig peroxidevrij.

Voordelen Tanden Bleken - Tandbleek Set

 • Te koop voor een laag prijsje in verhouding met andere tandenblekers
 • Binnen 10 tot 20 minuten heb je wittere tanden
 • Het bleekmiddel is volledig peroxidevrij 

Nadelen Tanden Bleken - Tandbleek Set

 • Na 9 keer bleken heb je nieuwe gel nodig

Welke tandenbleker is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke tandenbleker is het beste?" hebben we een uitgebreide tandenbleker test gedaan. Hierin hebben we verschillende tandenbleker producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke tandenbleker op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook tandenbleker aanbiedingen?

Wil jij een tandenbleker kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste tandenbleker kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende tandenbleker producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken